You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.969
- Πόντοι
- 12.756
Επειδη σου λεει οτι παλια ηταν χειροτερα ο Μπαροκ , τωρα ειναι τα ομορφαο οτετζης το 1985 κυκλοφορουσε μπεμβεδια που δεν την εβλεπε το 99.99 του υπολοιπου κοσμου ουτε με το κυαλι....η γραμμη τηλεφωνου ειχε κανονικη χρηματιστηριακη αξια,την πουλαγες οσο ηθελες αναλογα τη ζητηση και την αναγκη του αλλου......αυτο βεβαια ειναι ενα μαθημα ιστοριας πως οι πουτανας γιοι πασοκοι εφτασαν το χρεος και την κατασταση στο γκρεμο .....για πιο λογο πρεπει το 2022 να δικαιολογουμε ιδιωτικες εταιρειες παροχης υπηρεσιων τηλεφωνιας για την εξωφθαλμη συσταση καρτελ στην πλατη μας?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Δεν το ηξερα, αλλά για ποιον λογο δινουν "προχειρα" μεταλλια?Αυτά είναι πρόχειρα μετάλλια. Τα κανονικά τα δίνουν αργότερα στην απονομή.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.238
- Πόντοι
- 5.506
Τι οτι πω ρε φίλε, μας δουλεύεις, κάθε χρόνο έπαιρνα το καινούριο iphone προσφορά της vodafone, με απλή ανανέωση συμβολαίου, με δουλεύεις τώρα; Και χωρίς 2ετία, ΕΤΗΣΙΩΣ. Εγώ και η μισή Ελλάδα.οτι πεις φιλε εχεις δικιο παμε παρακατω
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.772
- Πόντοι
- 3.556
μπηκες να κοζαρεις κανα μουνακι στη σφυροβολία τύπε;Ρε τύποι, να πω κατι ασχετο
Βλεπω το παγκοσμιο στιβου τωρα, και βλεπω οτι τα μεταλλια τα δινουν αμεσως μετα το τελος του αγωνισματος, ούτε απονομές, ούτε σημαιες, ούτε εθνικοι υμνοι, τιποτα. Καινουργια μοδα ειναι αυτη? τι σκατα εποχη ειναι αυτη ρε πουστη μου, ολα ισωμα πια? Ό,τι ξεραμε και μαθαμε τοσα χρονια πανε στο διαολο?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Σου εχω πει οτι δεν μου αρεσει καθολου ο Κυρανακης ε?Πάλι χύνει κόσμο στο Bluesky ο Κυρανάκης;
Μα γιατί;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.238
- Πόντοι
- 5.506
Γιατί δε τους αρέσει η ελεύθερη αγορά και αναπολούν εποχές οτε, ολυμπιακής και άλλων κρατικοδίαιτων θρεφταριών, γι αυτό.Επειδη σου λεει οτι παλια ηταν χειροτερα ο Μπαροκ , τωρα ειναι τα ομορφα
εσένα σου δίνουμε αρχίδια,ψωλές κ χύσια μη ζηλεύεις τα μετάλλια μωρή ΜαγδαληνήΑυτά είναι πρόχειρα μετάλλια. Τα κανονικά τα δίνουν αργότερα στην απονομή.
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.420
- Πόντοι
- 216
ρε φιλε τωρα εσυ αν ειχες κανενα επαγγελματικο που πληρωνες γαμησιατικα ειναι λογικο να στο δινανε τζαμπα. βεβαια πως σε μενα που ειχα ενα απλο συμβολαιο δεν μου δωσανε ποτε το iphone τζαμπα τι να πω μπραβο σου εκανες την τυχη σου τους επιασες κοτσουςΤι οτι πω ρε φίλε, μας δουλεύεις, κάθε χρόνο έπαιρνα το καινούριο iphone προσφορά της vodafone, με απλή ανανέωση συμβολαίου, με δουλεύεις τώρα; Και χωρίς 2ετία, ΕΤΗΣΙΩΣ. Εγώ και η μισή Ελλάδα.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.479
- Πόντοι
- 6.256
Tι λες παλι στη γαλάζια γλύτσαΑυτά είναι πρόχειρα μετάλλια. Τα κανονικά τα δίνουν αργότερα στην απονομή.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Φαγωθηκατε ρε με τα ποσταρισματα δεκα χρονια πριν, μια παρεξηγηση ηταν, ούτε το θυμαμαι καν, μια χαρα παιδι ο πιεξ και σας γλενταει ωραιοταταTι λες παλι στη γαλάζια γλύτσα
locoenelcoco
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2018
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
γιατι μωρε εχει βγει ο μαλακας εξω να δει τι γινεται για να εχει και αποψη? 54κ μηνυματα κοντευει ο τελειωμενος κουλοκωλογλειφτης πρεζακιας , αντε μεχρι το περιπτερο να πηγαινει.ρε αγορινα σαρεσει αυτο που υπαρχει τωρα με τις τιμες που υπαρχουν σε συγκριση με το εξωτερικο;;
που πληρωνεις τα δεδομενα πανακριβα σε σχεση με αλλα κρατη;;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.563
- Πόντοι
- 6.256
Εισαι τερμα ξεφτιλιδης τελικα Αλεξουκο....Φαγωθηκατε ρε με τα ποσταρισματα δεκα χρονια πριν, μια παρεξηγηση ηταν, ούτε το θυμαμαι καν, μια χαρα παιδι ο πιεξ και σας γλενταει ωραιοτατα
γλείφει ο καρακαργιόλης σκατοπασόκος, κάνει το αθώοTι λες παλι στη γαλάζια γλύτσα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.479
- Πόντοι
- 6.256
TΑυτά είναι πρόχειρα μετάλλια. Τα κανονικά τα δίνουν αργότερα στην απονομή.
Μια χαρα πασοκατζης ηταν, τι του κανες του καψερούΦαγωθηκατε ρε με τα ποσταρισματα δεκα χρονια πριν, μια παρεξηγηση ηταν, ούτε το θυμαμαι καν, μια χαρα παιδι ο πιεξ και σας γλενταει ωραιοτατα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Oχι, ειμαι αντικειμενικος.Εισαι τερμα ξεφτιλιδης τελικα Αλεξουκο....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.563
- Πόντοι
- 6.256
Οχι εισαι ξεφτιλας κομματοσκυλος....πραγματικα εχεις πιασει πατο.Oχι, ειμαι αντικειμενικος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θυμασαι εσενα τι σου ελεγα πριν...τα παρακμιακα ναυαγια κανουν παντα κομμα.γλείφει ο καρακαργιόλης σκατοπασόκος, κάνει το αθώο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Kαι τωρα πασοκατζης ειναιT
Μια χαρα πασοκατζης ηταν, τι του κανες του καψερού
Σ΄αγαπω.Οχι εισαι ξεφτιλας κομματοσκυλος....πραγματικα εχεις πιασει πατο.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.563
- Πόντοι
- 6.256
Και εγω αλλα αμα τακιμιαζεις με σκουπιδια θα τα ακους.....Kαι τωρα πασοκατζης ειναι
Σ΄αγαπω.
κοίτα με την επάνοδο του φυσικού αρχηγού της νδ ο αλεξούκος θα βρεί τον παλιό καλό εαυτό τουΟχι εισαι ξεφτιλας κομματοσκυλος....πραγματικα εχεις πιασει πατο.
Θυμασαι εσενα τι σου ελεγα πριν...τα παρακμιακα ναυαγια κανουν παντα κομμα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις