κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Κανονικα επρεπε οι παροχοι να συμψηφησουν τα τυχον υπερκερδη που εκαναν στους επομενους λογαριασμους και οχι να τα πληρωσει ο φορολογουμενος.
Αυτα εδω ειναι τα υπερκερδη ανθρωπινη αμοιβαδα!!!Ποια ειναι βρε τριμαλακα τα υπερκερδη; Εισαι τοσο ηλιθιος;
Παιδια μην απαντατε σε κομματοσκυλα τυπου Αλεξ και Μπαροκ....αυτοι για το κομμα ειναι ικανοι να ξεπουλησουν τα παντα.Τσαμπα καιτε τα μυαλα σας....Εγώ νομίζω σε παρέθεσα παραπάνω τι πιστεύω εγώ ότι έπρεπε να γίνει αλλά το αιτιολόγησα κιόλας. Εσύ δεν απαντάς σε αυτά που γράφω αλλά κατεβάζεις το γνωστό σεντόνι που καταλήγει στο ότι γινόμαστε γραφικοί.
Εγώ που δεν είμαι κυραμαρία και δεν εντυπωσιάζομαι από 200 ευρώ επίδομα ρεύματος και 10 ευρώ επίδομα βενζίνης...αλλά έχω αυξημένα έξοδα 90% στο πετρέλαιο για τις μετακινήσεις των οχημάτων.....αστρονομικό ποσοστό στο ρεύμα...αλλά και γενικότερα που βλέπω αύξηση 100% (στην καλύτερη) σε όλα τα προϊόντα της χονδρικής....
ξέρεις ποσό γουστάρω να ξέρω ότι πληρώνω εγώ φόρο εισοδήματος για να τον πάρει μετά το αφεντικό και να τον επιδοτήσει στους πετρελαιαδες και τους παρόχους για να βγάλουν δις????? Αντί να πάρει δις από αυτούς και να τα σπρώξει στην αγορά??
Τα άλλα για τις 10 μονάδες δε τα σχολιάζω καν...σου είπα πριν...η γαλάζια πολιτική μας πάει ευθεία για το επόμενο χρυσαυγομπαλιδικο έκτρωμα στη βουλή.
Και για να έχουμε καλό ερώτημα....η κυβερνησαρα όλες αυτές τις ''παρέμβασις'' γιατί δεν της έκανε από την πρώτη μέρα? Γιατί περίμενε 2-3 μήνες μέχρι να φτάσει το σκέτο στην κάλτσα???
Σωστα γιατι να τους μειωσει...εγω λεω να τους αυξησει κιολας.Δε χρειαζεται να μειωσει φορους στα καυσιμα.
Μερικα λαμογια και λιγους λαθρεμπορους να πιασει
Εξηγησε στον Βλακοκ και στον κυβερνητικο εκπροσωπο τι σημαινει υπερκερδη γιατι δεν τους δωσανε χαρτακια απο το κομμα και δεν ξερουν...Κανονικα επρεπε οι παροχοι να συμψηφησουν τα τυχον υπερκερδη που εκαναν στους επομενους λογαριασμους και οχι να τα πληρωσει ο φορολογουμενος.
Δυστυχώς ο φλώρος ο Χασοδίκης δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η καταγαμημένη μεσαία τάξη θα στείλει τον Γουρλο-Κούλη και την παλιοπαρέα του στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όπως έλεγε και ο μεγάλος Ανδρέας.Ο λαός είναι μαλακάς πες στα αφεντικά...αλλά το τρύπιο πορτοφόλι δεν το συγχωρεί...δεν το συγχώρεσαν ούτε στον γαπ ούτε στον Σαμάρα ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ
Αρχίδια συνυπεύθυνη θα είναι. Όσο συνυπευθυνη είναι η κυβέρνηση Σαμαρά που (και με τα στραβά της) κάτι ζώα ψήφισαν τους κατσαπλιάδες και το χοντρό ράμπο με τη λογική "θα σκίσει τα μνημόνια", "θα καταργήσει τον ενφια", "ας το δοκιμάσουμε κι αυτό, πόσο χειρότερος μπορεί να είναι".Καμία φορά να σκέφτεσαι ότι με τον σταρχιδισμο που δείχνει αυτή η κυβέρνηση σε ότι αφορά τον απλό λαό και σε ότι αφορά τα φιλαράκια της...θα είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ για το επόμενο εξτρεμιστικό έκτρωμα που θα δούμε στη Βουλή.
Πρωτος θα βγει υπαρχουν πολλοι προθυμοι ηλιθιοι και βολεμενοι εκει εξω....και ετσι και αλλιως δεν υπαρχει και εναλλακτικη εδω που τα λεμε.Δυστυχώς ο φλώρος ο Χασοδίκης δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η καταγαμημένη μεσαία τάξη θα στείλει τον Γουρλο-Κούλη και την παλιοπαρέα του στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όπως έλεγε και ο μεγάλος Ανδρέας.
Έλα μωρέ τώρα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται, από τη μια θέλουν να παρεμβαίνει και μόλις παρέμβει κράζουν γιατί γίνεται κυβέρνηση επιδομάτων. Άσε με τώρα με τους γραφικούς.Εγω δεν βλεπω κανεναν σταρχιδισμο. Βλεπω επεμβασεις και παρεμβασεις με καθε ευκαιρια. Δεν ξερω τι περισσοτερο περιμενετε να δειτε. Αλλά ειναι εντυπωσιακο οτι σε αυτην την κυβερνηση που εχει παρεμβει οσο καμια αλλη υπερ των πολιτων, σε αυτην την κυβερνηση εχετε λυσσαξει οτι δεν κανει τιποτα. Ειλικρινα απορω. Απο τα "τρυπια πορτοφολια" εχουν αυξηθει 40 δις οι καταθεσεις? Απο τα τρυπια πορτοφολια μειωνεται η ανεργια? Απο τα τρυπια πορτοφολια εχουμε 4 δις πλεονασμα απο τον τουρισμο? Εχετε φαγωθει να βλεπετε παντου εξαθλιωση και καταστροφη. Και μετα πειθετε τον εαυτο σας οτι συμβαινει στην πραγματικοτητα, και απορειτε γιατι η ΝΔ ειναι 10 μοναδες μπροστα. Ειναι 10 μοναδες μπροστα γιατι ειναι μια πολυ καλη κυβερνηση. Και φυσικα η καλυτερη που μπορουμε να εχουμε, σε συγκριση με αλλους. Ολος ο κοσμος το ξερει αυτο. Αλλά κάνοντας την τρίχα τριχιά, γινεστε απλως κουραστικοι.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με σένα που σου έφαγε τη γκόμενα ο κούλης και κάνεις σαν κλαψομούνα. Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνεις οτι είσαι χειρότερο κομματόσκυλο. Γρήγορα στον Αλέξη για τα περαιτέρω.Παιδια μην απαντατε σε κομματοσκυλα τυπου Αλεξ και Μπαροκ....αυτοι για το κομμα ειναι ικανοι να ξεπουλησουν τα παντα.Τσαμπα καιτε τα μυαλα σας....
μάλιστα το έλεγε με αυστηρό ύφος ότι και καλά λαμόγια σάς τσακώσαμε και θα πληρώσετε,ο δικος σου ελεγε αρχικα αυτα που λεω εγω οτι θα φορολογησουμε το 90% των υπερκερδων των παροχων.Μετα βεβαια εγινε θα "σας πληρωνουμε απο κρατικα κεφαλαια για να μην ζημιωθειτε ουτε ενα ευρω"...
Ευκολακι κουιζ....Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με σένα που σου έφαγε τη γκόμενα ο κούλης και κάνεις σαν κλαψομούνα. Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνεις οτι είσαι χειρότερο κομματόσκυλο. Γρήγορα στον Αλέξη για τα περαιτέρω.
Βλακοκ τυπε ενας μαλακας που πεταγεται σαν τη πουτσα σε ολα τα νηματα μπας και ασχοληθει κανεις μαζι του....μεχρι και στις πουτανες παει και κανει τον αγαπουλη για λιγη σημασια.μάλιστα το έλεγε με αυστηρό ύφος ότι και καλά λαμόγια σάς τσακώσαμε και θα πληρώσετε,
μετά κωλοτούμπα
Αυτό είναι το πιο έξυπνο που θεωρείς πως έχεις πει από τότε που κατάφερες να μιλήσεις; (Στα 12)Ευκολακι κουιζ....
Τι διαφορα εχει ο Βλακοκ απο εναν κουβα σκατα;
Τον κουβα....
Υ.Γ
Τσαμπα προσπαθεις τοσο πολυ να μας δειξεις την ηλιθιοτητα που σε δερνει....το ξερει ολο το σαι παντελως αδιαφορο νικνειμ.
αφου τα καρτέλ και τις απ'ευθείας αναθέσεις έργων τις νομίζουν για ελεύθερη αγορά, τι να πείς ?Ευκολακι κουιζ....
Τι διαφορα εχει ο Βλακοκ απο εναν κουβα σκατα;
Τον κουβα....
Υ.Γ
Τσαμπα προσπαθεις τοσο πολυ να μας δειξεις την ηλιθιοτητα που σε δερνει....το ξερει ολο το σαι παντελως αδιαφορο νικνειμ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βλακοκ τυπε ενας μαλακας που πεταγεται σαν τη πουτσα σε ολα τα νηματα μπας και ασχοληθει κανεις μαζι του....μεχρι και στις πουτανες παει και κανει τον αγαπουλη για λιγη σημασια.
Ρε μαλάκα, σιγά μην ασχοληθώ με το πόσα τσιμπούκια έκανες στον αντισθένη για να σε διαγράψει και άλλα πόσα για να σε ξαναφήσει να μπεις εδώ μέσα.Βλακοκ τυπε ενας μαλακας που πεταγεται σαν τη πουτσα σε ολα τα νηματα μπας και ασχοληθει κανεις μαζι του....μεχρι και στις πουτανες παει και κανει τον αγαπουλη για λιγη σημασια.
Τραβα σε καμμια πουτανα να πουλησεις αγαπουλες τελειωμενη κωλογρια.....Ρε μαλάκα, σιγά μην ασχοληθώ με το πόσα τσιμπούκια έκανες στον αντισθένη για να σε διαγράψει και άλλα πόσα για να σε ξαναφήσει να μπεις εδώ μέσα.
Βλάκα, ε βλάκα.
Κλάψε για τον κυριάκο ρε βλήμα, πιο αστείος είσαι έτσι.Τραβα σε καμμια πουτανα να πουλησεις αγαπουλες τελειωμενη κωλογρια.....
Εσενα παντως σε βολευουν ολοι οι εγχειρισμενοι αντρες στο Φ104.....αχαχαχα ρε μαλακα σουργελο!!!!Εσένα σε βολέψανε σε θάλαμο λουξ στο Δαφνί ρε ψυχοπαθή.
Πολλά ξέρεις για εγχειρισμένους άντρες, θαμώνας;Εσενα παντως σε βολευουν ολοι οι εγχειρισμενοι αντρες στο Φ104.....αχαχαχα ρε μαλακα σουργελο!!!!
Ετσι μαλακα εσυ τον Κυριακο το χαβα σου μωρη τρυπια κωλογρια....Κλάψε για τον κυριάκο ρε βλήμα, πιο αστείος είσαι έτσι.