Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Αντε να κανουμε μια προσπαθεια μπας και καταλαβεις.....με χαλαει οτι αντι να φορολογει τα υπερμετρα κερδη των παροχων,αντι να καταργησει την καραπαρανομη ρητρα αναπροσαρμης ο τυπακος σου χρησιμοποιει κρατικα κεφαλαια που θα μπορουσε να διαθεσει αλλου για να επιδοτει τους παροχους οχι εσενα οπως βλακωδως πιστευεις.

Οι παροχοι θα συνεχισουν να εχουν τα ΙΔΙΑ κερδη και αυτη τη φορα με κρατικη επιδοτηση και κατι στοκοι σαν και σενα θα δοξαζουν τον Κουλη που εκανε "παρεμβαση" και πληρωνουν φθηνα το ρευμα....

1,2 δις ξοδεψε για τις επιδοτησεις μονο για τον Αυγουστο....καθε μηνα δηλαδη μια χωρα με ενα τεραστιο χρεος θα δινει τεραστα ποσα σε ιδιωτες για να εχουν οι πολιτες φθηνο ρευμα.Δεν μπαινω σε αναλυση τι θα γινει το χειμωνα που τα πραγματα θα ειναι 10 φορες χειροτερα ουτε για το ποσο θα μπορει να συνεχιζει να δινει αυτα τα τεραστια ποσα μια κυβερνηση μιας φτωχης χωρας.

Και ολα αυτα για να μην κανει το αυτονοητο....να φορολογησει τα κερδη των εταιρειων και να τους υποχρεωσει να εχουν μειωμενα κερδη οσο κραταει ολη αυτη η ιστορια.

Δεν περιμενω φυσικα εσυ να καταλαβεις ολα αυτα γιατι το μονο που σε νοιαζει ειναι μη τυχον και πουνε καμμια κακη κουβεντα για το Μητσοτακη....τουλαχιστον ρε μαλακα βγαζεις κανενα χαρτζηλικακι ή τσαμπα κανεις το κομματοσκυλο;
Δηλαδη θελεις να παρεμβει η κυβερνηση στην ιδιωτικη οικονομια. Ισως να θελεις και το μονοπωλιο της δεη. Την ουσια οτι τελικα ΟΛΟΙ οι πολιτες εξασφαλιζουν χαμηλοτερη τιμη ρευματος στη συγκεκριμενη συγκυρια τη λαμβανεις καθολου υπ οψιν σου; Ή θα προτιμουσες κουπονακια, τα οποια κραζεις στο θεμα της βενζινης; Το οτι το θεμα σου ειναι οι επιχειρηματιες και τα «υπερκερδη» ειναι ξεκαθαρο, το τι θαλεις και πως ειναι εφικτο να γινει ειναι το θεμα. Εκτος αν εννοεις να γινει ενας νομος ΜΟΝΟ για τους επιχειρηματιες παροχης ηλεκτρικου ρευματος στην προκειμενη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.634
Πόντοι
3.656
Γιατί να μη γίνει? Σε μια μέρα έγινε το χατασι μέσω της ΔΕΗ...σε μια μέρα έγινε ο ΕΝΦΙΑ...σε μια μέρα έγινε ήρθε η ρήτρα αναπροσαρμογής.

Οι νόμοι δηλαδή είναι σωστοί μόνο όταν πηδάνε τους πολλούς? Όταν θα πηδήξουν τους λίγους δεν είναι δημοκρατικοί?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Δηλαδη θελεις να παρεμβει η κυβερνηση στην ιδιωτικη οικονομια. Ισως να θελεις και το μονοπωλιο της δεη. Την ουσια οτι τελικα ΟΛΟΙ οι πολιτες εξασφαλιζουν χαμηλοτερη τιμη ρευματος στη συγκεκριμενη συγκυρια τη λαμβανεις καθολου υπ οψιν σου; Ή θα προτιμουσες κουπονακια, τα οποια κραζεις στο θεμα της βενζινης; Το οτι το θεμα σου ειναι οι επιχειρηματιες και τα «υπερκερδη» ειναι ξεκαθαρο, το τι θαλεις και πως ειναι εφικτο να γινει ειναι το θεμα. Εκτος αν εννοεις να γινει ενας νομος ΜΟΝΟ για τους επιχειρηματιες παροχης ηλεκτρικου ρευματος στην προκειμενη.
Ναι ρε να παρεμβει στην ιδιωτικη οικονομια θελω και οχι με τα δικα μου λεφτα να βγαζουν υπερκερδη τα φιλαρακια του οι ιδιοκτητες των παροχων!!!Τι πληρωνω φθηνα ρε τουρμποφλο;Τα λεφτα αυτα που δινει στους παροχους απο που προερχονται απο τη τσεπη του Μητσοτακη;

Οταν αργοτερα το ταμειο που ειναι ηδη μειον με ολα αυτα τα λεφτα που σκορπαει ο δικος σου στους φιλους του δεν θα βγαινει ποιος θα κληθει να πληρωσει τη λυπητερη;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506
κοιτα ρε που εγινε και ευαγγελιο η πουτανα η ελευθερη αγορα και δεν την πειραζουμε....αλλωστε τοσα χρονια παραδεισο μας προσφερε

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536
κοιτα ρε που εγινε και ευαγγελιο η πουτανα η ελευθερη αγορα και δεν την πειραζουμε....αλλωστε τοσα χρονια παραδεισο μας προσφερε
Θείο τσίμπησες το 300αρι για Σάμο?

:tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Ετσι ειναι για τους φιλελεδες....πρωτα επρεπε με τις συνταξεις και τις αποταμιευσεις μας να σωσουμε τις τραπεζες.Τωρα πρεπει να σωσουμε τα υπερκερδη των παροχων του ρευματος....που σε ενα 6μηνο ειχαν βγαλει 1 δις κερδη!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Γιατί να μη γίνει? Σε μια μέρα έγινε το χατασι μέσω της ΔΕΗ...σε μια μέρα έγινε ο ΕΝΦΙΑ...σε μια μέρα έγινε ήρθε η ρήτρα αναπροσαρμογής.

Οι νόμοι δηλαδή είναι σωστοί μόνο όταν πηδάνε τους πολλούς? Όταν θα πηδήξουν τους λίγους δεν είναι δημοκρατικοί?
Γιατι αλλο η ιδιωτικη οικονομια και αλλο οι δημοσιες επιχειρησεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506
Ετσι ειναι για τους φιλελεδες....πρωτα επρεπε με τις συνταξεις και τις αποταμιευσεις μας να σωσουμε τις τραπεζες.Τωρα πρεπει να σωσουμε τα υπερκερδη των παροχων του ρευματος....που σε ενα 6μηνο ειχαν βγαλει 1 δις κερδη!
ναι ρε μουνη....μην αντιμιλας και φας καμμια αναφορα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Ναι γιατι με την πουτανα την ελευθερη αγορα εχεις 1500 λεπτα ομιλιας, 1500 σμς και 8 γιγα ιντερνετ με 25€.

Αλλιως ακομα θα εκανες αιτηση στον οτε να σου φερει σε δυο χρονια το τηλεφωνο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
ναι ρε μουνη....μην αντιμιλας και φας καμμια αναφορα
Εχω φαει ηδη....ειμαι ελευθερος.:erection:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι γιατι με την πουτανα την ελευθερη αγορα εχεις 1500 λεπτα ομιλιας, 1500 σμς και 8 γιγα ιντερνετ με 25€.

Νταξει οκ....τωρα καταλαβες γιατι δεν ειναι κανεις να ανοιγει διαλογο μαζι σου;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Σε καθε επιχειρηση τον πρωτο και τον τελευταιο λογο τον εχει ο ιδιοκτητης. Το κρατος θεσπιζει νομους και κανονες. Οταν ειναι το ιδιο το κρατος ιδιοκτητης επιχειρησης κανει οτι θελει και ειδαμε τα χαλια.
Αυτα σε κανονικες συνθηκες.
Εγω δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα να επιδοτησει εσενα τον σαουλ προσωπικα, οπως εκανε με τη βενζινη απο το να επιδοτησει την τιμη του ρευματος μεχρι να κατασταλαξει αυτη η ανωμαλια.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506

ελα ρε μπρο μην λεμε μαλακιες τωρα....ειδικα στα τηλεφωνα και ακομα ποιο ειδικα στην ελλαδα πληρωνουμε υπηρεσιες που σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο ειναι τζαμπα....οι υποδομες τηλεφωνιας εχουν βγαλει τα λεφτα τους 15 χρονια πριν....στην ελλαδα εχουμε εως 25αρι ιντερνετ πανακριβο στο κεντρο της αθηνας και θες να πανηγυρισω?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Εχω φαει ηδη....ειμαι ελευθερος.:erection:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νταξει οκ....τωρα καταλαβες γιατι δεν ειναι κανεις να ανοιγει διαλογο μαζι σου;
Γιατι δε μπορει να απαντησει περα απο βρισιες και κομμουνιστικα τσιτατα, φιλελεδες, υπερκερδη, φιλοκυβερνητικοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
ελα ρε μπρο μην λεμε μαλακιες τωρα....ειδικα στα τηλεφωνα και ακομα ποιο ειδικα στην ελλαδα πληρωνουμε υπηρεσιες που σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο ειναι τζαμπα....οι υποδομες τηλεφωνιας εχουν βγαλει τα λεφτα τους 15 χρονια πριν....στην ελλαδα εχουμε εως 25αρι ιντερνετ πανακριβο στο κεντρο της αθηνας και θες να πανηγυρισω?
Φανταζεσαι να ειχαμε ακομα τον οτε μονοπωλιο;;
Αυτα περιπου μου λεει ο αλλος για το ρευμα στην προκειμενη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506
ακριβως το ιδιο θα ηταν....τελευταια εχω αρχισει να πιστευω οτι μπορει να ηταν και λιγο καλυτερα....βλεπεις τωρα εχεις πολλυς παιχτες να φανε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Αυτα καταλαβαινει ο κομματικος σου εγκεφαλος τυπε....και για να δεις τι στοκος εισαι ο δικος σου ελεγε αρχικα αυτα που λεω εγω οτι θα φορολογησουμε το 90% των υπερκερδων των παροχων.Μετα βεβαια εγινε θα "σας πληρωνουμε απο κρατικα κεφαλαια για να μην ζημιωθειτε ουτε ενα ευρω"...

Ειπαμε ειτε εισαι τοσο καμμενο κομματοσκυλο ειτε δεν νιωθεις να καταλαβεις τι γινεται γυρω σου και τι σου λενε οι αλλοι....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
ακριβως το ιδιο θα ηταν....τελευταια εχω αρχισει να πιστευω οτι μπορει να ηταν και λιγο καλυτερα....βλεπεις τωρα εχεις πολλυς παιχτες να φανε
Μην τσιμπας μωρε και συ με τον μαλακα...ειπα εγω να γυρισουμε σε κρατικα μονοπωλια;Απλα να μην το γυρισουμε στο ελευθερη αγορα ειναι καντε οτι γουσταρετε και γαμηστε τους καταναλωτες ασαλειωτα....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506
κρατικα μονοπωλια και ελευθερη αγορα ειναι 2 μοντελα που απετυχαν

Stories

Νέο!

Stories