Με έπιασες
Όπως έχω ξαναπεί χρησιμοποιώ μικρόφωνο και του υπαγορεύω το κείμενο
Μερικές φορές άλλα λέω και άλλα γράφει
Τις περισσότερες φορές το διορθώνω
Είπα έβρισες έγραψε βρύσες
Φοβερό λάθος
Και έκανες ολόκληρο θέμα για αυτό συγχαρητήρια
Με έπιασες
Μωρη σαλιαρα δεν εχεις βαρεθει να ξεφτιλιζεσαι...περιορισου στο να γλυφεις το κωλαντερο του Αλεξ και της καθε πουτανας εδω μεσα και μην μου κωλοτριβεσαι γιατι δεν σε παιρνει.Ρε το ντοκτορ, 2,5 δευτερολεπτα google search υποθεση
Κινδυνεύουν τα πουλιά από τις ανεμογεννήτριες; - Ηπειρωτικός Αγών
«Μια από τις κατηγορίες που εκτοξεύονται συστηματικά από «Επιτροπές Αγώνα», αυτοανακηρυγμένους «ειδικούς», από επαγγελματίες «αγωνιστές» εναντίον της αιολικής ενέργειας είναι ότι οι ανεμογεννήτριες αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τα πουλιά, ότι πλήττουν ανεπανόρθωτα την ορνιθοπανίδα, είναι...www.agon.gr
Με έπιασες
Φοβερό λάθος
Κανονικά η τοπικές κοινωνίες θα έπρεπε να μην τους αφήσουν να περάσουν με τα φορτηγά ούτε έξω από τον επαρχιακο δρόμο...αλλά λογικά θα ταιστουν τα σωστά στόματα και θα τους αφήσουν όπως έγινε και με τα ΧΥΤΑ και τα μεταλλείαΕντωμεταξυ τις ανεμογεννητριες δεν τις θελουν πουθενα γιατι γαμανε οτι πτηνο υπαρχει στη περιοχη αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες για τον Αλεξ....
Αχαχαχαχα μαλακα μιλας σε μικροφωνο και γραφεις τα ποστ!!!Ρε τι ψυχωτικος εισαι εσυ ρε;Με έπιασες
Φοβερό λάθος
πλακα κανεις; εχεις παρακολουθησει τις "πολιτικες" συζητησεις στη βουλη; πιο πολιτισμενο ειναι το νημα απο τα εδραναρε παιδιά αλήθεια, το νήμα είναι πολιτικό.
γιατί ΜΟΝΟ τη λέτε ο ένας στον άλλον....
να γίνει και αυτό, αλλά η πολιτική που είναι?
μην τον κοροιδευεις ρεΑχαχαχαχα μαλακα μιλας σε μικροφωνο και γραφεις τα ποστ!!!Ρε τι ψυχωτικος εισαι εσυ ρε;
Βλέπω και σένα τις απαντήσεις σου που γράφεις με το χέρι τι ωραίες και λογικές και γεμάτες επιχειρήματα που είναιΑχαχαχαχα μαλακα μιλας σε μικροφωνο και γραφεις τα ποστ!!!Ρε τι ψυχωτικος εισαι εσυ ρε;
Ρε τρελε μιλας σε μικροφωνο για να γραφεις σε ενα φορουμ;Ρε πας καλα;Σοβαρα τωρα!Βλέπω και σένα τις απαντήσεις σου που γράφεις με το χέρι τι ωραίες και λογικές και γεμάτες επιχειρήματα που είναι
Φανατική αντικυβερνητική θα απαντήσεις στα ερωτήματα που σου χω βάλει;
Δεν σε βολεύει να απαντήσεις
Η προηγούμενη απάντησή μου τα περιέχει
Σιγα μωρη κουραδα, μηπως θελεις και ραντεβου θανατου ρε ταραμα;;Μωρη σαλιαρα δεν εχεις βαρεθει να ξεφτιλιζεσαι...περιορισου στο να γλυφεις το κωλαντερο του Αλεξ και της καθε πουτανας εδω μεσα και μην μου κωλοτριβεσαι γιατι δεν σε παιρνει.
Δεν σε ρώτησα πώς θα γραφω λογικεΡε τρελε μιλας σε μικροφωνο για να γραφεις σε ενα φορουμ;Ρε πας καλα;Σοβαρα τωρα!
Ρε ανυπαρκτε τραβα γλυψε το μουνι καμμιας πουτανας σε κανα νημα,να γαμησεις ουτε λογος,και ασε τα αντριλικια ρε ταραμα.....ο πιο ασημαντος βλακας εισαι εδω μεσα παρτο χαμπαρι.Σιγα μωρη κουραδα, μηπως θελεις και ραντεβου θανατου ρε ταραμα;;
Αντε πανιβλακα μας εχεις πρηξει τους ορχεις, γελουσαμε λιγο μεχρι τωρα, καταντησες χειροτερος και απο λακη-λαδακη συνδυαστικα.
Αμα βγεις εξω απο το κλουβι σου στο υπογειο στους ανθρωπους μιλας με ντουντουκα;Δεν σε ρώτησα πώς θα γραφω λογικε
μαν αυτο που το εχεις ποσταρει 34 φορες απο το πρωι το υπαγορευεις καθε φορα στο μικροφωνο?Φαίνεται ποιος δεν απαντάει σε τίποτα
Φαίνεται όποιος δεν έχει επιχειρήματα
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΟΓΙΚΑ
ΜΠΟΡΕΙς;
Δεν θα πήγαινα στοίχημα
Να δούμε πότε θα απαντήσεις στο ερώτημα
Φαίνεται ποιος έχει ανάγκη απο θεραπεία
Επαναφέρω το μήνυμά μου στο οποίο απαντάς άλλα αντι άλλων
Μία φορά απάντησες λογικά και βρίζοντας βέβαια
Όταν μου είπες ότι δεν είχες βάλει like αλλά χαμόγελο
Το είδα και το διόρθωσα στο επόμενο μήνυμα
Εσύ που είσαι λογικός
Πως χαρακτηρίζεις έναν τύπο που από τους εννέα συνομιλητές τους οκτώ τους βρίζει;
Είναι λογικός;
Δεν είναι τρελάρας;
Δεν είναι αυτιστικός;
Μπορεί με συνεχή μήνυματα με κάποιον άλλον να τον βρίζει και να τον βρίζει και ο άλλος;
Κι αν κάποιος αντίδρασει είναι αυτιστικός τρελάρας και λοβοτομή και λοιπά και λοιπά;
Επαναλαμβάνω δεν θα πέσω στο επίπεδο σου να σε βρίσω
Αυτό κατά τη γνώμη σου βέβαια με κάνει αυτιστικό τρελάρα και λοιπά
Πολύ θα ήθελες να σε βρίσω και να έχουμε 20 μηνύματα που ένας να βρίζει τον άλλον
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ
Και θα το επαναφέρω όσο βρίζεις ή όσο λες αυτά
Θα απαντήσεις πώς χαρακτηρίζειςτον ανώτερο τύπο
Πιστεύεις ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία ;
Φυσικά δεν θα απαντήσεις λογικά το ξέρουμε όλοι
Και οι πρόσφατοι αντικυβερνητικοί υπερασπιστές σου
Καλα, οτι πεις μπουφο, για τη μαλακια που εγραψες συνεχισε να κανεις την κοτα του πιεξΡε ανυπαρκτε τραβα γλυψε το μουνι καμμιας πουτανας σε κανα νημα,να γαμησεις ουτε λογος,και ασε τα αντριλικια ρε ταραμα.....ο πιο ασημαντος βλακας εισαι εδω μεσα παρτο χαμπαρι.
Δεν εχει αναβληθει καμμια ρητρα....απλα την ενσωματωσαν στη τιμη της κιλοβατωρας.Και η κιλοβατωρα δεν ειναι 0.17 αλλα 0.45-0.50 που πεφτει γιατι το κρατος επιδοτει με τα δικα μας λεφτα τους παροχους.Αναβάλλεται η ρητρα αναπροσαρμογής. Η κιλοβατώρα απο 0,11 ανέβαινει σε 0.17€ για τον Αύγουστο. Το Σεπτεμβρη θα δούμε αν θα χουμε ρευμα.
Του χρονου που θα επανέλθει η ρήτρα θα μειωθεί πάλι η τιμη της κιλοβατωρας? Αλλα μεχρι τοτε θα εχουνε γινει οι εκλογες
Αυτα που σου χρωστανε οι φριτζηδες στα εχουν δωσει; ή παριστανουν μεχρι σημερα τον κινεζο. Δεν μπορει να απαιτουν απο τους αλλους να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους οταν οι ιδιοι εχουν τραβηξει 3 φορες παγκοσμιο φεσι, μηδενιζοντας το κοντερ (παιρνοντας το απ' την αρχη) δηλωνοντας αδυναμια εξοφλησης χρεων.Το αλτις τι σχεση εχει με τα χρεη κρατων προς αλλα κρατη;