Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.921
Πόντοι
6.256
Σε καθε επιχειρηση τον πρωτο και τον τελευταιο λογο τον εχει ο ιδιοκτητης. Το κρατος θεσπιζει νομους και κανονες. Οταν ειναι το ιδιο το κρατος ιδιοκτητης επιχειρησης κανει οτι θελει και ειδαμε τα χαλια.
Αυτα σε κανονικες συνθηκες.
Εγω δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα να επιδοτησει εσενα τον σαουλ προσωπικα, οπως εκανε με τη βενζινη απο το να επιδοτησει την τιμη του ρευματος μεχρι να κατασταλαξει αυτη η ανωμαλια.
Να μην επιδοτησει κανεναν ρε ΣΤΟΚΕ να φορολογησει τα υπερκερδη των εταιρειων λεμε!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πωπω ρε μαλακα εγω φταιω που ανοιξα συζητηση με τον καμμενο...αντε παω να δω καμμια ταινια.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Μαλακες κλαιωωωωωω...
το άλφα τβ εξυμνεί τον τουρισμό της Ελλάδας
σε ρεπορτάζ κ ρωτα εντελώς τυχαία μια Αμερικάνα που λέει θα ξοδέψει Ελλάδα για διακοπές 15-20 χιλιάδες ευρώ.....

το Τερματισαν ..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
Σε καθε επιχειρηση τον πρωτο και τον τελευταιο λογο τον εχει ο ιδιοκτητης. Το κρατος θεσπιζει νομους και κανονες. Οταν ειναι το ιδιο το κρατος ιδιοκτητης επιχειρησης κανει οτι θελει και ειδαμε τα χαλια.
Αυτα σε κανονικες συνθηκες.
Εγω δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα να επιδοτησει εσενα τον σαουλ προσωπικα, οπως εκανε με τη βενζινη απο το να επιδοτησει την τιμη του ρευματος μεχρι να κατασταλαξει αυτη η ανωμαλια.
Μα δεν είπα εγώ αυτό...είπα ότι όπως μέσα στα χρόνια πέρασαν νόμοι που ήταν βλαπτικοί για τους πολλούς...περάσουν τώρα νόμοι που θα είναι βλαπτικοί για τους λίγους...οι οποίοι δεν θα νιώσουν ούτε τράνταγμα διότι ο καθένας έχει από 1-2 δις κεφάλαια.

Η διαφορά μπαρόκ είναι ότι αυτή τη στιγμή η επιδότηση γίνεται από τα κρατικά ταμεία...λεφτά τα οποία όταν τελειώσει η ενεργειακή κρίση (η και νωρίτερα) θα χρειαστούν για τα έξοδα του κράτους. Και ξέρεις ποιος θα πληρώσει? Εμείς οι ιδιώτες.

Και ξέρεις πως θα πληρώσουμε? με κορωνομνημονια και ενεργομνημονια....θα μπούμε σε νέο κύκλο οικονομικής κρίσης και αυτή τη φορά θα είναι μαζί μας και οι δανειστές μας.

Σήμερα λοιπόν η κυβερνησαρα μας έχει την δυναντοητα αντί να ροκανίσει το πλεόνασμα των πολλών να υπερφορολογησει (ακόμα και αδίκως) τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ των λίγων που σαν αρπακτικά έπεσαν πάνω από την κατάσταση και έχουν θυσαυρισει. Και όταν έρθει η ώρα των μνημονίων κλασικά θα είναι στην απέξω...όπως έγινε με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Επειδή λοιπόν κανένας εδώ στο bou δεν κοβω να ειναι goldenboy που θα κερδισει κατι απο αυτο...απορω με την υποστηριξη σας σε αυτες τις αποφασεις...λες και εσεις δεν θα πληρωσετε τα σπασμενα οπως ολος ο κοσμος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Να μην επιδοτησει κανεναν ρε ΣΤΟΚΕ να φορολογησει τα υπερκερδη των εταιρειων λεμε!!!!

Πωπω ρε μαλακα εγω φταιω που ανοιξα συζητηση με τον καμμενο...αντε παω να δω καμμια ταινια.
Ποια ειναι βρε τριμαλακα τα υπερκερδη; Εισαι τοσο ηλιθιος;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Μα δεν είπα εγώ αυτό...είπα ότι όπως μέσα στα χρόνια πέρασαν νόμοι που ήταν βλαπτικοί για τους πολλούς...περάσουν τώρα νόμοι που θα είναι βλαπτικοί για τους λίγους...οι οποίοι δεν θα νιώσουν ούτε τράνταγμα διότι ο καθένας έχει από 1-2 δις κεφάλαια.

Η διαφορά μπαρόκ είναι ότι αυτή τη στιγμή η επιδότηση γίνεται από τα κρατικά ταμεία...λεφτά τα οποία όταν τελειώσει η ενεργειακή κρίση (η και νωρίτερα) θα χρειαστούν για τα έξοδα του κράτους. Και ξέρεις ποιος θα πληρώσει? Εμείς οι ιδιώτες.

Και ξέρεις πως θα πληρώσουμε? με κορωνομνημονια και ενεργομνημονια....θα μπούμε σε νέο κύκλο οικονομικής κρίσης και αυτή τη φορά θα είναι μαζί μας και οι δανειστές μας.

Σήμερα λοιπόν η κυβερνησαρα μας έχει την δυναντοητα αντί να ροκανίσει το πλεόνασμα των πολλών να υπερφορολογησει (ακόμα και αδίκως) τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ των λίγων που σαν αρπακτικά έπεσαν πάνω από την κατάσταση και έχουν θυσαυρισει. Και όταν έρθει η ώρα των μνημονίων κλασικά θα είναι στην απέξω...όπως έγινε με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Επειδή λοιπόν κανένας εδώ στο bou δεν κοβω να ειναι goldenboy που θα κερδισει κατι απο αυτο...απορω με την υποστηριξη σας σε αυτες τις αποφασεις...λες και εσεις δεν θα πληρωσετε τα σπασμενα οπως ολος ο κοσμος.
Δε γινεται το κρατος να φορολογησει τα «υπερκερδη», ποια ειναι τα υπερκερδη και πως μπορει το κρατος να τα εντοπισει και να τα φορολογησει κιολας;
Μη γραφετε οτι να ναι.
Αγορασα εγω 10 κοντεινερ ομπρελες και ξαφνικα επιασε μια τρελη μπορα για μερες, πηγε η τιμη της ομπρελας λογω ζητησης διπλασια και εγω επωφελουμαι που ειχα το αποθεμα, πως θα με κυνηγησει το κρατος να μου επιβαλλει ποσο θα την πουλησω και ποσα θα κερδισω, μη γραφουμε οτι να ναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι να σ απαντησω…..; Αντε να σ πω αυτο π σ λεν απ του Μαξίμου μπας κ φτιαχτείς….Η Ελλαδα πλήττεται απ τις φωτιες λογω Κλιματικής αλλαγής…:confused:
Μονο το Μαξιμου το λεει αυτο? Ρε τι ειστε εσεις

Τι ειναι το "υπερκερδος"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δε γινεται το κρατος να φορολογησει τα «υπερκερδη», ποια ειναι τα υπερκερδη και πως μπορει το κρατος να τα εντοπισει και να τα φορολογησει κιολας;
Μη γραφετε οτι να ναι.
Αγορασα εγω 10 κοντεινερ ομπρελες και ξαφνικα επιασε μια τρελη μπορα για μερες, πηγε η τιμη της ομπρελας λογω ζητησης διπλασια και εγω επωφελουμαι που ειχα το αποθεμα, πως θα με κυνηγησει το κρατος να μου επιβαλλει ποσο θα την πουλησω και ποσα θα κερδισω, μη γραφουμε οτι να ναι.
Εχουμε γεμισει οψιμους κομμουνιστες μου φαινεται. Και χρησιμοποιουν και την ορολογια τους, που ούτε ξερουν τι σημαινει.

• Like
Αντιδράσεις: barock

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
κοιτα ρε που εγινε και ευαγγελιο η πουτανα η ελευθερη αγορα και δεν την πειραζουμε....αλλωστε τοσα χρονια παραδεισο μας προσφερε
Ε οχι και δεν την πειραξαμε.
Εδω καποιοι λενε τον Κουλη κομμουνιστη επειδη επεμβαινει συνεχεια.
Αποφασιστε τι συμβαινει τελικα, δεν μπορει να συμβαινουν και τα δυο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
Τα δάση, από την ίδρυσή τους πολύ πριν την εμφάνιση του ανθρώπου στον πλανήτη γη, καίγονται.

FTQua9vWUAMipYw.jpg

αντιπροεδρος......

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
Μη γραφετε οτι να ναι.
Τι εννοείς ότι δεν μπορεί το κράτος να το παρακολουθήσει? Τιμολόγια δεν κόβουν? Με Τιμολόγια δεν αγοράζουν? Δεν μιλάμε μόνο για την ΔΕΗ είναι 3-4 πάροχοι. Και δεν μιλάω μόνο για το ρεύμα αλλά και για την βενζίνη και το πετρέλαιο.

Ξέρεις το ρεύμα...δεν είναι ακριβώς ιδιωτικό....stock...αλλιώς γιατι να έχουμε τα κοπροσκυλα του ΔΕΔΗΕΕ να μας κανουν κουμαντο??

Φυσικά και μπορεί να μπει πλαφόν και στην τιμή των καυσίμων...και του ηλεκτρικού...και φυσικά μπορεί το κράτος να βάλει φρένο στα τιμολόγια...και στις παράνομες ρήτρες.

Μιλάμε για μια εθνική κρίση...στην προηγούμενη εθνική κρίση δεν είδα να ντρέπεται το κράτος να μας βάλει το χαράτσι στο ρεύμα...Αν δε μπορεί το κράτος να επέμβει ποιος μπορεί?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φυσικά και μπορεί να μπει πλαφόν και στην τιμή των καυσίμων...
Mπορεί. Και έβαλε. Στους πρατηριουχους. Στις προηγουμενες φασεις πώς να βαλει πλαφον δηλαδη? Μην λετε ο,τι να'ναι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
Mπορεί. Και έβαλε. Στους πρατηριουχους. Στις προηγουμενες φασεις πώς να βαλει πλαφον δηλαδη? Μην λετε ο,τι να'ναι.
Από το πρατήριο μέχρι την αντλία δεν παρεμβάνονται 6-7 φόροι? Αυτοί δε μπορούν να μειωθούν για την εθνική σωτηρία? Αντί να πάρουν το πλεόνασμα και να το δώσουν στους παρόχους δεν μπορούν να μειώσουν την φορολογία και άρα τις εισπράξεις του κράτους?

Τα διυλιστήρια δεν μπορούν να ελεγχθούν? Τη μια μέρα το βαρέλι έχει Χ τιμή και την άλλη μέρα χ-2...αλλά η αμόλυβδη εκεί 2.30 ε? Ο πρατηριοουχος δεν το παίρνει πιο ακριβά από τα ΕΛΠΕ και την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ? Τα διυλιστήρια δεν μπορούν να φορολογηθούν και να ελεγχθούν στην πηγή???

Τα τιμολόγια των παροχών δεν έπρεπε να ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ? ΚΑΙ Η ΡΗΤΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ???

Ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις κλασικά εγώ όμως τα παραθέτω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ωραιος ο Κουλης. Εχει 12 μηνες θητεια ακομη και ειπε "εχουμε εκλογες σε 9 μηνες". Δηλαδή τελος Απριλη. Λογικο, αφου πρεπει να γινουν διπλές. Αρα ψαχνουμε (με δεδομενο οτι Πασχα ειναι 16 Απριλιου) καπου μεταξυ 30 Απριλιου και 7 Μαΐου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Πλαφόν στην αγορά αποθέματος έχει βάλει κ όχι στην τιμή
Δλδ μπορεί ο Βαρδινογιάννης να αγοράζει φτηνό μη διυλησμενο πετρέλαιο από εξωτερικό όταν είμαι φτηνό κ να το ραφιναρει κ να το αποθηκεύει πουλώντας το μετέπειτα ακριβά ενώ ο πρατηριουχους της κάτω αχλαδιάς δεν μπορεί να αγοράσει κ να αποθηκεύει φτηνό καυσίμου όταν κρίνει ότι τον συμφέρει να το αγοράσει φτηνά
Με λίγα λόγια πλαφόν στον φτωχο πρατηριουχο της γειτονιάς αλλλα στα διυληστηρια τουμπεκί

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Από το πρατήριο μέχρι την αντλία δεν παρεμβάνονται 6-7 φόροι? Αυτοί δε μπορούν να μειωθούν για την εθνική σωτηρία? Αντί να πάρουν το πλεόνασμα και να το δώσουν στους παρόχους δεν μπορούν να μειώσουν την φορολογία και άρα τις εισπράξεις του κράτους?

Τα διυλιστήρια δεν μπορούν να ελεγχθούν? Τη μια μέρα το βαρέλι έχει Χ τιμή και την άλλη μέρα χ-2...αλλά η αμόλυβδη εκεί 2.30 ε? Ο πρατηριοουχος δεν το παίρνει πιο ακριβά από τα ΕΛΠΕ και την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ? Τα διυλιστήρια δεν μπορούν να φορολογηθούν και να ελεγχθούν στην πηγή???

Τα τιμολόγια των παροχών δεν έπρεπε να ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ? ΚΑΙ Η ΡΗΤΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ???

Ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις κλασικά εγώ όμως τα παραθέτω.
Τι να απαντησω ρε τύπε? Τωρα ας πούμε πώς εχει πεσει 35 λεπτα σε 15 μερες και συνεχιζει? Τι εγινε? Μειωθηκε κανένας φορος? Ελεος πια με αυτη τη μειωση του φόρου. Οχι, δεν θα μειωθει ο φορος. Παμε παρακατω.

Πλαφόν στην αγορά αποθέματος έχει βάλει κ όχι στην τιμή
Δλδ μπορεί ο Βαρδινογιάννης να αγοράζει φτηνό μη διυλησμενο πετρέλαιο από εξωτερικό όταν είμαι φτηνό κ να το ραφιναρει κ να το αποθηκεύει πουλώντας το μετέπειτα ακριβά ενώ ο πρατηριουχους της κάτω αχλαδιάς δεν μπορεί να αγοράσει κ να αποθηκεύει φτηνό καυσίμου όταν κρίνει ότι τον συμφέρει να το αγοράσει φτηνά
Με λίγα λόγια πλαφόν στον φτωχο πρατηριουχο της γειτονιάς αλλλα στα διυληστηρια τουμπεκί
Και πώς θα το κάνεις αυτο στα διυλιστηρια δηλαδη?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
Τι να απαντησω ρε τύπε? Τωρα ας πούμε πώς εχει πεσει 35 λεπτα σε 15 μερες και συνεχιζει? Τι εγινε? Μειωθηκε κανένας φορος? Ελεος πια με αυτη τη μειωση του φόρου. Οχι, δεν θα μειωθει ο φορος. Παμε παρακατω.

Και πώς θα το κάνεις αυτο στα διυλιστηρια δηλαδη?
Και θες και να χειροκροτήσουμε? έχει πάει το ντίζελ 1.90 και πατώντας πάνω σε αυτό έχει ανεβεί μέχρι και η οδοντογλυφίδα και να πούμε μπράβο ε?

Το όχι δε θα μειωθεί ο φόρος να το θυμάσαι τύπε όταν στις εκλογές θα προσπαθεί το αφεντικό να κάνει συγβκυβερνηση ακόμα και με τον Κασιδιάρη μέσα από τη φυλακή.

Ναι να μειωθεί ο φόρος....όχι να νομοθετούμε μόνο για να βάζει κάθε μήνα το διυλιστήριο 200 εκατομυρια..

Να μειωθεί ο φόρος και να μην εισπράτει τόσα το κράτος παρά να δίνει το απόθεμα ΜΑΣ στους παρόχους για να συνεχίζον να χτίζουν βιόλες στο μαιαμι.

Καμία φορά να σκέφτεσαι ότι με τον σταρχιδισμο που δείχνει αυτή η κυβέρνηση σε ότι αφορά τον απλό λαό και σε ότι αφορά τα φιλαράκια της...θα είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ για το επόμενο εξτρεμιστικό έκτρωμα που θα δούμε στη Βουλή.

Ο λαός είναι μαλακάς πες στα αφεντικά...αλλά το τρύπιο πορτοφόλι δεν το συγχωρεί...δεν το συγχώρεσαν ούτε στον γαπ ούτε στον Σαμάρα ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Επειδή εγώ δεν ξέρω αν θα μειωθεί η όχι ο φόρος στη βενζίνη πείτε μου κάποιος πόσο νομίζετε ότι πρέπει να μειωθεί ο φόρος στη βενζίνη το λίτρο για να κάνω και ορισμένους υπολογισμούς και να σας τους παραθέσω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και θες και να χειροκροτήσουμε? έχει πάει το ντίζελ 1.90 και πατώντας πάνω σε αυτό έχει ανεβεί μέχρι και η οδοντογλυφίδα και να πούμε μπράβο ε?

Το όχι δε θα μειωθεί ο φόρος να το θυμάσαι τύπε όταν στις εκλογές θα προσπαθεί το αφεντικό να κάνει συγβκυβερνηση ακόμα και με τον Κασιδιάρη μέσα από τη φυλακή.

Ναι να μειωθεί ο φόρος....όχι να νομοθετούμε μόνο για να βάζει κάθε μήνα το διυλιστήριο 200 εκατομυρια..

Να μειωθεί ο φόρος και να μην εισπράτει τόσα το κράτος παρά να δίνει το απόθεμα ΜΑΣ στους παρόχους για να συνεχίζον να χτίζουν βιόλες στο μαιαμι.

Καμία φορά να σκέφτεσαι ότι με τον σταρχιδισμο που δείχνει αυτή η κυβέρνηση σε ότι αφορά τον απλό λαό και σε ότι αφορά τα φιλαράκια της...θα είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ για το επόμενο εξτρεμιστικό έκτρωμα που θα δούμε στη Βουλή.

Ο λαός είναι μαλακάς πες στα αφεντικά...αλλά το τρύπιο πορτοφόλι δεν το συγχωρεί...δεν το συγχώρεσαν ούτε στον γαπ ούτε στον Σαμάρα ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ
Εγω δεν βλεπω κανεναν σταρχιδισμο. Βλεπω επεμβασεις και παρεμβασεις με καθε ευκαιρια. Δεν ξερω τι περισσοτερο περιμενετε να δειτε. Αλλά ειναι εντυπωσιακο οτι σε αυτην την κυβερνηση που εχει παρεμβει οσο καμια αλλη υπερ των πολιτων, σε αυτην την κυβερνηση εχετε λυσσαξει οτι δεν κανει τιποτα. Ειλικρινα απορω. Απο τα "τρυπια πορτοφολια" εχουν αυξηθει 40 δις οι καταθεσεις? Απο τα τρυπια πορτοφολια μειωνεται η ανεργια? Απο τα τρυπια πορτοφολια εχουμε 4 δις πλεονασμα απο τον τουρισμο? Εχετε φαγωθει να βλεπετε παντου εξαθλιωση και καταστροφη. Και μετα πειθετε τον εαυτο σας οτι συμβαινει στην πραγματικοτητα, και απορειτε γιατι η ΝΔ ειναι 10 μοναδες μπροστα. Ειναι 10 μοναδες μπροστα γιατι ειναι μια πολυ καλη κυβερνηση. Και φυσικα η καλυτερη που μπορουμε να εχουμε, σε συγκριση με αλλους. Ολος ο κοσμος το ξερει αυτο. Αλλά κάνοντας την τρίχα τριχιά, γινεστε απλως κουραστικοι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.937
Πόντοι
3.656
Εγω δεν βλεπω κανεναν σταρχιδισμο. Βλεπω επεμβασεις και παρεμβασεις με καθε ευκαιρια. Δεν ξερω τι περισσοτερο περιμενετε να δειτε. Αλλά ειναι εντυπωσιακο οτι σε αυτην την κυβερνηση που εχει παρεμβει οσο καμια αλλη υπερ των πολιτων, σε αυτην την κυβερνηση εχετε λυσσαξει οτι δεν κανει τιποτα. Ειλικρινα απορω. Απο τα "τρυπια πορτοφολια" εχουν αυξηθει 40 δις οι καταθεσεις? Απο τα τρυπια πορτοφολια μειωνεται η ανεργια? Απο τα τρυπια πορτοφολια εχουμε 4 δις πλεονασμα απο τον τουρισμο? Εχετε φαγωθει να βλεπετε παντου εξαθλιωση και καταστροφη. Και μετα πειθετε τον εαυτο σας οτι συμβαινει στην πραγματικοτητα, και απορειτε γιατι η ΝΔ ειναι 10 μοναδες μπροστα. Ειναι 10 μοναδες μπροστα γιατι ειναι μια πολυ καλη κυβερνηση. Και φυσικα η καλυτερη που μπορουμε να εχουμε, σε συγκριση με αλλους. Ολος ο κοσμος το ξερει αυτο. Αλλά κάνοντας την τρίχα τριχιά, γινεστε απλως κουραστικοι.
Εγώ νομίζω σε παρέθεσα παραπάνω τι πιστεύω εγώ ότι έπρεπε να γίνει αλλά το αιτιολόγησα κιόλας. Εσύ δεν απαντάς σε αυτά που γράφω αλλά κατεβάζεις το γνωστό σεντόνι που καταλήγει στο ότι γινόμαστε γραφικοί.

Εγώ που δεν είμαι κυραμαρία και δεν εντυπωσιάζομαι από 200 ευρώ επίδομα ρεύματος και 10 ευρώ επίδομα βενζίνης...αλλά έχω αυξημένα έξοδα 90% στο πετρέλαιο για τις μετακινήσεις των οχημάτων.....αστρονομικό ποσοστό στο ρεύμα...αλλά και γενικότερα που βλέπω αύξηση 100% (στην καλύτερη) σε όλα τα προϊόντα της χονδρικής....

ξέρεις ποσό γουστάρω να ξέρω ότι πληρώνω εγώ φόρο εισοδήματος για να τον πάρει μετά το αφεντικό και να τον επιδοτήσει στους πετρελαιαδες και τους παρόχους για να βγάλουν δις????? Αντί να πάρει δις από αυτούς και να τα σπρώξει στην αγορά??

Τα άλλα για τις 10 μονάδες δε τα σχολιάζω καν...σου είπα πριν...η γαλάζια πολιτική μας πάει ευθεία για το επόμενο χρυσαυγομπαλιδικο έκτρωμα στη βουλή.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα....η κυβερνησαρα όλες αυτές τις ''παρέμβασις'' γιατί δεν της έκανε από την πρώτη μέρα? Γιατί περίμενε 2-3 μήνες μέχρι να φτάσει το σκέτο στην κάλτσα???

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256
Δε χρειαζεται να μειωσει φορους στα καυσιμα.
Μερικα λαμογια και λιγους λαθρεμπορους να πιασει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom