εγω φταιω βρε αναπηρε μπινε που σου κανω τσαμπα διαγνωση, αλλοι θα σου ζηταγαν 50 και 80 ευρω, αχαριστε.
Αν βλεπεις παντου συριζαιους που κυνηγανε να σε γαμησουν παντως, τοτε συνυπαρχει αυτισμος με σχιζοφρενεια.
Εισαι κελεπουρι παντως ρε πουστη, ουρα πρεπει να κανουν οι πατεραδες να σε παντρεψουν με την κορη τους
Φαντάζομαι εσύ σίγουρα χώρισες
Και επειδή δεύτερη φορά βρίζεις
Και θέλω να ευχαριστηθείς σαν ανεξάρτητος πολιτικός παρατηρητής και σχολιαστής πού είσαι
Πάρε την τελευταία δημοσκόπηση της marc
Kοντά στο στόχο της αυτοδυναμίας βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία,καταγράφοντας προβάδισμα 9,5 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Marc που είδε το φως της δημοσιότητας.
Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 33,4%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με 23,9%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με 12,3%, το ΚΚΕ με 5,7% και η Ελληνική Λύση με 5%. Το ΜέΡΑ25 βρίσκεται στο 2,9%.
Με τη μέθοδο της αναγωγής η εταιρία δημοσκοπήσεων προβλέπει ότι στην κάλπη αυτά τα ποσοστά θα εκφραστούν με το κυβερνών κόμμα να ξεπερνά το 37%, τον ΣΥΡΙΖΑ στο 26,6%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο 13,7% και το ΚΚΕ στο 6,3%
Και για να χαρείς έστω και λιγάκι η διαφορά μειώθηκε μισό τοις εκατό
Υ.γ
Για πες μου το ψευδώνυμο σου
Αποτελείται από Παπάρο δηλαδή παπάρι
Και από τρίφτουλας
Δηλαδή σημαίνει ότι τρίβεσαι σε παπάρι;