Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Hell πρέπει να κάνω πάρτυ
Και το περίεργο είναι ότι σκέφτομαι να σε καλέσω

Είναι το πρώτο μήνυμα μετά ούτε ξέρω πόσα 50 που δεν έβρισες

Μακάρι να συνεχίσεις έτσι
Που δεν νομίζω να το αντέξεις
Μακάρι να κάνω λάθος
Τυπε…βλαμμένος εισαι;

Εδω δεν ειναι ekklisianews.com :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.046
Πόντοι
5.506

Μακάρι να κάνω λάθος
κανεις λαθος....ειναι σουπια μην σε παρασυρει.
θα ξαναβρισει το αρχιδι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ρε συ ειναι μη βιωσιμο...ποσα δις θα χρειαστουν και για ποσο;
Yπονοείς οτι η επερχομενη κυβερνηση Συριζα δεν εχει ετοιμο το σχεδιο για την πληρη επιλυση του ζητηματος?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.079
Πόντοι
3.556

Μακάρι να κάνω λάθος
τύπε δεν παιρνεις το μπούλο καλυτερα; :takethis::takethis::takethis:

Ε σταθερό συνήθως είναι στον hell

Όταν σου λέει διάφορα
Και αυτός έχει βρίσει τους οκτώ από τους εννέα συνομιλητές της κυβερνητικής πλευράς
Με ιατρικούς όρους απαξιωτικούς όρους
Το θέτεις το ίδιο ερώτημα μέχρι να το
απαντήσει

Στους άλλους εξαρτάται ότι τους τσαντίζει ή αν καταλάβω ότι βρίζουν για να μην εμφανιστεί το κείμενο μου επαναλαμβάνω το ίδιο κείμενο

Άν δεις τύπους να βρίζονται επί είκοσι συνεχή μηνύματα ο ένας τον άλλον θα προτιμούσες αυτό;
τύπαρα ζητω συγγνωμη για το σκουπιδιασμα απλα το μπάχαλο με γοητεύει :undecided::undecided::undecided:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Ευτυχώς ο δικός σου έγινε καλά από κοβιντ

Βέβαια πήγε στο Μέγαρο τέσσερις μέρες αφότου αρρώστησε που απαγορεύεται άσχετα αν είχε αρνητικό τεστ

Δεν πιστεύω να είχες πάει και εσύ
σαν φανατικός συριζαίος και να σε κόλλησε κανείς άλλος και να έχεις παρενέργειες γιατί με αυτά που λες έτσι φαίνεται

Για δε την τελευταία παράγραφο του μηνύματος σου
Η απάντηση είναι το ψευδώνυμο σου
Ομολόγησες
εγω φταιω βρε αναπηρε μπινε που σου κανω τσαμπα διαγνωση, αλλοι θα σου ζηταγαν 50 και 80 ευρω, αχαριστε.
Αν βλεπεις παντου συριζαιους που κυνηγανε να σε γαμησουν παντως, τοτε συνυπαρχει αυτισμος με σχιζοφρενεια.
Εισαι κελεπουρι παντως ρε πουστη, ουρα πρεπει να κανουν οι πατεραδες να σε παντρεψουν με την κορη τους

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
εγω φταιω βρε αναπηρε μπινε που σου κανω τσαμπα διαγνωση, αλλοι θα σου ζηταγαν 50 και 80 ευρω, αχαριστε.
Αν βλεπεις παντου συριζαιους που κυνηγανε να σε γαμησουν παντως, τοτε συνυπαρχει αυτισμος με σχιζοφρενεια.
Εισαι κελεπουρι παντως ρε πουστη, ουρα πρεπει να κανουν οι πατεραδες να σε παντρεψουν με την κορη τους

Φαντάζομαι εσύ σίγουρα χώρισες

Και επειδή δεύτερη φορά βρίζεις

Και θέλω να ευχαριστηθείς σαν ανεξάρτητος πολιτικός παρατηρητής και σχολιαστής πού είσαι

Πάρε την τελευταία δημοσκόπηση της marc

Kοντά στο στόχο της αυτοδυναμίας βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία,καταγράφοντας προβάδισμα 9,5 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Marc που είδε το φως της δημοσιότητας.

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 33,4%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με 23,9%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με 12,3%, το ΚΚΕ με 5,7% και η Ελληνική Λύση με 5%. Το ΜέΡΑ25 βρίσκεται στο 2,9%.
Με τη μέθοδο της αναγωγής η εταιρία δημοσκοπήσεων προβλέπει ότι στην κάλπη αυτά τα ποσοστά θα εκφραστούν με το κυβερνών κόμμα να ξεπερνά το 37%, τον ΣΥΡΙΖΑ στο 26,6%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο 13,7% και το ΚΚΕ στο 6,3%

Και για να χαρείς έστω και λιγάκι η διαφορά μειώθηκε μισό τοις εκατό

Υ.γ

Για πες μου το ψευδώνυμο σου
Αποτελείται από Παπάρο δηλαδή παπάρι
Και από τρίφτουλας
Δηλαδή σημαίνει ότι τρίβεσαι σε παπάρι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.926
Πόντοι
6.256

Μακάρι να κάνω λάθος
Ελα ρε σας αφηνουν στο Δρομοκαιτειο να κανετε παρτυ και να καλειτε και κοσμο;Πολυ προχω.....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Ναι αλλά οταν φαληρισαμε ούτε οι Αμερικάνοι ούτε οι ρωσσοι βάλανε το χερι στη τσέπη ..αλλά μόνο οι γερμαναραδες ...:confused:νσ τα λέμε κ αυτά..
Ανύπαρκτοι πολιτικοί Ευρωπαίοι που παίζουν το παιχνίδι των μεγαλων κεφαλαιων ενώ οι αμερικανικοί πολιτικη σκηνή πάντα έβλεπε πίσω από τη κουρτίνα κ προσπαθούσε να εξοντώσει τον ανταγωνιστή του οικονομικά ...
Τα παιδιά μας θα μαθαίνουν κινέζικα δυστυχώς
Τι εννοείς έβαλαν το χέρι στην τσέπη οι Γερμανοί? Σε ποια τσέπη? Πλήρωσαν αποζημιώσεις η ανακαιφαλοποιησαν της τράπεζες μας? Όλο το σκηνικό δεν έγινε για να σωθούν οι δικές τους τράπεζες η κάνω λάθος?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Κίνα , Ρωσία , Ινδία , αυτό είναι το νέο τόξο ..

Θα τους γαμησουν όλους , και ειδικά την Ευρώπη που είναι στην μέση ..

Εγώ λέω ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει ντου στην Ταϊβάν η Κίνα
Θελουν να μπουν στην ομάδα και τουρκια, σαουδική αραβια και αίγυπτος.
Οι πρώτοι είναι προς το σίγουρο (διαφαινεται κιολας) για άραβες δυσκολευομαι να το πιστεψω.
Εμάς πάντως μας συμφερει να απομακρυνθούν απο ηπα-νατο κι άλλο οι τούρκοι.
Η διενεξη δυσης - ανατολής ερχεται ταχύτατα και μάλλον θα ειμαστε τα πιο σοβαρα πιόνια στο εκτός ινδικού και ειρηνικού (δευτερεύον) πεδίο. Εξ ου και μας ετοιμάζουν...
Το λες και καλό, το λες και κακό για πολλούς λόγους...

Προσωπικά δε βλέπω νικητη αλλά ένα ξεκάθαρο νέο χωρισμό του πλανήτη μεταξύ κινέζων και αμερικανών. Όπως τότε μετα το 50...
Μακάρι να γινει το δυνατόν αναίμακτα και να βγούμε ωφελημένοι (το πιστεύω).

Όπως πιστευω κι ότι οι μεγαλύτεροι χαμένοι θα ειναι οι ρωσοι.

Υγ
Ομοίως πιστευω ότι κι οι ηπα θελουν νέα γιάλτα με κινέζους πλέον αντί ρώσων. Θεωρώ φάνηκε ότι ακόμα κι εν έτη 2022 μια δύναμη δεν κρατά ολόκληρο πλανήτη. Αναλώνεται κι αποδυναμώνεται...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Κίνα , Ρωσία , Ινδία , αυτό είναι το νέο τόξο ..

Θα τους γαμησουν όλους , και ειδικά την Ευρώπη που είναι στην μέση ..

Εγώ λέω ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει ντου στην Ταϊβάν η Κίνα
Η ινδια φιλε ειναι του στεμματος,ενω η ρωσια χιλιες φορες προτιμα τατσιμιτσικοτσι με την δυση που την εχει και του χεριου της, παρα με τους ψυχανωμαλους κοντους ....οσο για το ντου στην ταιβαν,ειμαι σιγουρος οτι οι αγγλοαμερικανοι παρακαλανε να κανουν αυτο λαθος τωρα γιατι αφορμη ψαχνουν να τους τσακισουν.....τωρα που ακομα μπορουν βεβαια γιατι σε δυο δεκαετιες οριζοντα ,αν οι κινεζοι συνεχισουν ετσι ,θα πρεπει να ψαχνουμε φροντιστηρια να μαθουμε την γλωσσα!

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
καπνιζει ο μουνης? γιατι ειναι γιατρος ξερεις
Δεν είναι το θέμα του τσιγάρου και δεν ξέρω αν καπνίζει ξέρω ότι είναι γιατρός
Το νόημα είναι ότι πολλοί που
Όταν κάποιοι έχουν κάποιο πρόβλημα δεν το βλέπουν στον εαυτό τους αλλά σε άλλους

Φαντάσου παραδείγματος χάρη κερατά ο οποίος να λέει για έναν άλλον ότι είναι κερατάς ενώ είναι και ο ίδιος που δεν το ξέρε η που το ξέρει αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.046
Πόντοι
5.506
Όταν κάποιοι έχουν κάποιο πρόβλημα δεν το βλέπουν στον εαυτό τους αλλά σε άλλους

Φαντάσου παραδείγματος χάρη κέρατα ο οποίος να λέει για έναν άλλον ότι είναι κερατάς ενώ είναι και ο ίδιος που δεν το ξέρε η που το ξέρει αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί
μιλας σωστα...αυτο προσπαθει να σου εξηγησει και αυτος για εσενα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Τι εννοείς έβαλαν το χέρι στην τσέπη οι Γερμανοί? Σε ποια τσέπη? Πλήρωσαν αποζημιώσεις η ανακαιφαλοποιησαν της τράπεζες μας? Όλο το σκηνικό δεν έγινε για να σωθούν οι δικές τους τράπεζες η κάνω λάθος?
Για να σωθεί το γερμανικό κεφάλαιο (.τράπεζες κ γερμανικές εταιριες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
μιλας σωστα...αυτο προσπαθει να σου εξηγησει και αυτος για εσενα
Επειδή στα δύο τελευταία μηνύματα έχει ελαφρώς διαφορετική συμπεριφορά δεν θα σου απαντήσω

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.926
Πόντοι
6.256

Φαντάσου παραδείγματος χάρη κερατά ο οποίος να λέει για έναν άλλον ότι είναι κερατάς ενώ είναι και ο ίδιος που δεν το ξέρε η που το ξέρει αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί
Ρε μαλακα τι θα γινει με το γαμημενο το μικροφωνο να πουμε;Θα μας βγαλεις τα ματια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom