Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
η πεθερα ενος γνωστου μου επαιρνε συνταξη και εκας..καπου 650-700 ευρω θα σε γελασω δε θυμαμαι..εβριζε τον Κυριακο ζητω ο Τσιπρας κλπ..Δεξιος ο γνωστος μου..οταν της εκοψε το εκας ο καταληψιας η συνταξη πηγε 480 ευρω...πηγε για δανεικα στον γαμπρο λοιπον..της τα εδωσε αλλα της εκανε κυρηγμα 1 ωρα κλπ..απο τοτε καταριεται τσιπρα και συριζα καθε μερα:tooth:
Ενω με Κουλη φαγαν ψωμι οι συνταξιούχοι θες να πεις;

Μας δουλευεις;Ο μπάρμπας μου ολη μερα στις χριστοπαναγιες τον εχει τον Κουλι!

Τους εχει γαμησει την συνταξη μ λεει!

Οι επαγγελματιες ετοιμάζονται να δωσουν την επιστρεπτεα πισω,κατι π κ συ κ ο Αλεξ διαβοουσατε πως υπερενισχυθηκε ο επαγγελματιας της ελλαδας του Κορονοιου!

Στο δημοσιο ειστε ολοι … ; :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Άντε κάνε το εμβόλιο ρε αρχιψέκα μην τρέχουν οι δικοί σου βραδιάτικα να βρουν γραφείο τελετών ανοιχτό.
Τα γραφεία τελετών τυπε ειναι 24/7/365 και σακουλιάζουν μπολιασμένους πια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Ενω με Κουλη φαγαν ψωμι οι συνταξιούχοι θες να πεις;

Μας δουλευεις;Ο μπάρμπας μου ολη μερα στις χριστοπαναγιες τον εχει τον Κουλι!

Τους εχει γαμησει την συνταξη μ λεει!

Οι επαγγελματιες ετοιμάζονται να δωσουν την επιστρεπτεα πισω,κατι π κ συ κ ο Αλεξ διαβοουσατε πως υπερενισχυθηκε ο επαγγελματιας της ελλαδας του Κορονοιου!

Στο δημοσιο ειστε ολοι … ; :confused:
μην με βριζεις μαν...απο τα 16 μου δουλευω ιδ.τομεα..ο Μητσοτακης δεν τσεκουρωσε καμμια συνταξη το παραδειγμα που εφερα ισχυει για χιλιαδες συνταξιουχους..μην γραψω τωρα και για τους φορους μονο στα παντζουρια δεν ειχε βαλει..και για αυτα λοιπον επεσε..ουτε Πρεσπες ουτε τιποτα...οπως και τωρα αν και δεν φταιει ο Μητσοτακης αν δεν ισιωσει το πραγμα με ενεργεια και ακριβεια θα το πληρωσει..ετσι παει οταν πονα η τσεπη η κυβερνηση την παταει

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
η πεθερα ενος γνωστου μου επαιρνε συνταξη και εκας..καπου 650-700 ευρω θα σε γελασω δε θυμαμαι..εβριζε τον Κυριακο ζητω ο Τσιπρας κλπ..Δεξιος ο γνωστος μου..οταν της εκοψε το εκας ο καταληψιας η συνταξη πηγε 480 ευρω...πηγε για δανεικα στον γαμπρο λοιπον..της τα εδωσε αλλα της εκανε κυρηγμα 1 ωρα κλπ..απο τοτε καταριεται τσιπρα και συριζα καθε μερα:tooth:
Η διαφορά μας με αυτούς είναι ότι λέμε την άποψη μας και κράζουμε τα κακώς κείμενα που είναι πολλά.

Μεγαλύτερο φάουλ του Κυριακου η λάθος επιλογή στελεχών σε κάποιες θέσεις.
Βορίδης,Άδωνης,Καιρίδης κάποια παραδείγματα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Η διαφορά μας με αυτούς είναι ότι λέμε την άποψη μας και κράζουμε τα κακώς κείμενα που είναι πολλά.

ε νσι ρε φιλε..την κριτικη που εχω κανει εγω στον Μητσοτακη ουτε συριζαιοι δεν εχουν ξεστομισει..αλλο το ενα αλλο το αλλο ομως..και εχω αναφερει και πραγματα που καποιοι δικηγοροι κολλημενοι επειδη δεν τα διαβασαν στις φυλλαδες τα αμφισβητουσαν..τελος παντων προχωραμε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
Εσύ πάρε καμιά κηραλοιφή ρε συριζόπανο γιατί τα γόνατα σου έχουν κοκκινίσει από τα πολλά τσιμπούκια που παίρνεις στο μπουχέσα της Ραφήνας.
καρπαζωμένε ρουφιάνε ξαναρούφα :cheesy:

μπουστης ζαιος2.png

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
μην με βριζεις μαν...απο τα 16 μου δουλευω ιδ.τομεα..ο Μητσοτακης δεν τσεκουρωσε καμμια συνταξη το παραδειγμα που εφερα ισχυει για χιλιαδες συνταξιουχους..μην γραψω τωρα και για τους φορους μονο στα παντζουρια δεν ειχε βαλει..και για αυτα λοιπον επεσε..ουτε Πρεσπες ουτε τιποτα...οπως και τωρα αν και δεν φταιει ο Μητσοτακης αν δεν ισιωσει το πραγμα με ενεργεια και ακριβεια θα το πληρωσει..ετσι παει οταν πονα η τσεπη η κυβερνηση την παταει
Τι εννοεις δεν φταιει ο Μητσοκουλις;Ποιος φταιει οταν βγαινει κ λεει δεν μειώνω τον φόρο για θα ωφεληθεί ο τουρίστας π εχει να τα σκάσει για το ενοικιαζόμενο;

1,60€ η αμόλυβδη στην γειτονα ευρωπαικη Βουλγαρία!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467

E όχι και λάθος επιλογή ο Σπυρέτος... Σπυρέτος και ξερό ψωμί λέμε!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Τι εννοεις δεν φταιει ο Μητσοκουλις;Ποιος φταιει οταν βγαινει κ λεει δεν μειώνω τον φόρο για θα ωφεληθεί ο τουρίστας π εχει να τα σκάσει για το ενοικιαζόμενο;

1,60€ η αμόλυβδη στην γειτονα ευρωπαικη Βουλγαρία!
μια απο τις μαλακιες του αυτη...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
μια απο τις μαλακιες του αυτη...
Δεν ξερω ποσο αμελητέα την θεωρεις…εγω πιστευω πως θα μας χαιρετήσει απ αυτη….

Βεβαια πολλοι λενε γινεται πανζουρλισμός στους δρομους…ξεχνώντας πως τα δυο καλοκαιρια υπηρχαν οδηγιες,με το 112 να στελνει μνμ για περιορισμούς μετακινησεων κλπ και πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα…

Εν τούτοις δυο φιλαρακια πλήρη εμβολιασμενα,παιρνουν ψυχοφάρμακα…Νορμαλ πια τιποτα δεν ειναι!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Δεν ξερω ποσο αμελητέα την θεωρεις…εγω πιστευω πως θα μας χαιρετήσει απ αυτη….

Βεβαια πολλοι λενε γινεται πανζουρλισμός στους δρομους…ξεχνώντας πως τα δυο καλοκαιρια υπηρχαν οδηγιες,με το 112 να στελνει μνμ για περιορισμούς μετακινησεων κλπ και πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα…

Εν τούτοις δυο φιλαρακια πλήρη εμβολιασμενα,παιρνουν ψυχοφάρμακα…Νορμαλ πια τιποτα δεν ειναι!
αν χαιρετησει θα ειναι απο το ρευμα,φυσικο αεριο..αυτα τα 2 ειναι τραγικα..βενζινη με τα παςς που δινει καθε τριμηνο βολευονται..και ναι η κινηση ειναι πηχτρα παντου και συμφωνω μαζι σου νορμαλ εδω και καιρο δεν ειναι σχεδον τιποτα

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Υπαρχει σχεδιο ρε ψεκασμένε απ τ αφεντικουλη σου…

Τα καυσιμα ειναι στο θεο οχι λογω ισοτιμίας,αλλα για να μην οφελειται ο τουρίστας που διαθέτει το ποσο στ αμαξι π νοικιάζει…

o τυπος ειναι πανηλιθιος. απλα επιβεβαιωθηκε για μια ακομα φορα με αυτο που ειπε.. θα ακουσε αυτη την ασυναρτητη πιπα περι ισοτιμιας απο κανεναν αλλον πανιβλακα δεξιο σαν και του λογου του και θα τη θεωρησε ψαγμενη αφου δεν μπορεσε να την καταλαβει και μας την ξεφουρνισε εδω μεσα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Εσύ πάρε καμιά κηραλοιφή ρε συριζόπανο γιατί τα γόνατα σου έχουν κοκκινίσει από τα πολλά τσιμπούκια που παίρνεις στο μπουχέσα της Ραφήνας.
Προωθεις τις κηραλοιφες του μελλοντικού συνεταιρου τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom