Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Κοσμιααααα…Άντε κάνε το εμβόλιο ρε αρχιψέκα που πετάγεσαι σα να σου θίξαμε τη γκόμενα.
Κοσμιααααα…Άντε κάνε το εμβόλιο ρε αρχιψέκα που πετάγεσαι σα να σου θίξαμε τη γκόμενα.
23 με 24 τυπε.Πότε θα κλείσουν άραγε τα 4/5 των τραπεζικών υποκαταστημάτων στην ελλάδα να απολυθεί και το 75% του προσωπικού ;;
Είναι δεδομένο ότι θα γίνει .
Σε είχα για βλάκα αλλά τόσο???Απο πότε εχεις να πας σε τραπεζα τύπε?
Πολλα υποκαταστηματα εχουν κλεισει, και οσα ειναι ανοιχτα λειτουργουν κυριως με εσωτερικα μηχανηματα, ενα ταμείο το πολυ αν λειτουργει. Και εχουν γινει ένα σωρο εθελούσιες έξοδοι αλλά και απολυσεις τραπεζικων.
Μέσα στους νεοπλουτους είναι και συνταξιούχοι ή εργαζόμενοι που βρέθηκαν με κουτσουρεμενη σύνταξη, μισθό αλλά και το γνωστό PSI. Του έκοψες τα λεφτά το δανειο όμως δανειο.Ουτε είχα ποτε, ουτε έχω να πληρωνω κάτι
Ουτε όμως έχω τη διάθεση να πληρωσω εγώ τη μεζονέτα του νεοπλουτου, γιατί αυτό εγινε με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζων
Εμεις παντως δεν εχουμε απορια οτι εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣΣε είχα για βλάκα αλλά τόσο???
Αυτο ισχυει συνηθως,Θα σας πω ένα μυστικό. Ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν ξέρει πότε θα κάνει τις εκλογές.
Λες να μην προλαβει να υπογραψει το καζάν καζάν ;ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΚΟΣΜΗΜΑ...σκεφτεται ΜΟΝΟ το καλο της πατριδας μας και ΟΧΙ τον πρωθυπουργικο θωκο..ΜΠΡΑΒΟ κυριε Μητσοτακη
δεν θα υπογραψει κατι εναντια στα συμφεροντα της πατριδας μαςΛες να μην προλαβει να υπογραψει το καζάν καζάν ;
Ποσα πληρωνουν για αντιστοιχο post?ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΚΟΣΜΗΜΑ...σκεφτεται ΜΟΝΟ το καλο της πατριδας μας και ΟΧΙ τον πρωθυπουργικο θωκο..ΜΠΡΑΒΟ κυριε Μητσοτακη
τυπε ουτε καν γραμμενος σε τοπικη δεν ειμαι..απλως ενας ιδεολογος ΔΕΞΙΟΣ και τιποτα αλλοΠοσα πληρωνουν για αντιστοιχο post?
Θελω να παω διακοπες..
Nαι αδερφε...φαινεται αυτο. Βγαζει ματι!!!τυπε ουτε καν γραμμενος σε τοπικη δεν ειμαι..απλως ενας ιδεολογος ΔΕΞΙΟΣ και τιποτα αλλο
ενταξει τωρα που το εγραψες ειναι σιγουρο οτι εμπεδωθηκε..πως με ξεμπροστιασες ετσι;Nαι αδερφε...φαινεται αυτο. Βγαζει ματι!!!
Δεν ειχα τετοιο σκοπο. Απλα συμφωνησα σε αυτο που εγραψες!!!ενταξει τωρα που το εγραψες ειναι σιγουρο οτι εμπεδωθηκε..πως με ξεμπροστιασες ετσι;
Κασιδόφιλος εισαι τύπε?Δεν ειχα τετοιο σκοπο. Απλα συμφωνησα σε αυτο που εγραψες!!!
Koυλοφιλος τυπε...Κασιδόφιλος εισαι τύπε?