ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΚΟΣΜΗΜΑ...σκεφτεται ΜΟΝΟ το καλο της πατριδας μας και ΟΧΙ τον πρωθυπουργικο θωκο..ΜΠΡΑΒΟ κυριε Μητσοτακη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
πρωτο κομμα κυβερνηση εξουσια δημοσκοπησεις πανω απο 32% γραφω 5 ποστ την εβδομαδα πολιτικα αλλα πληρωνομαι απο τον Κουλη.μαγικο μπουΚασιδόφιλος εισαι τύπε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δυστυχως αποτυχημενος φοβικος και τεμπελης
η συνήθεια να φτύνετε εκεί που προσκυνάγατε ε ?δυστυχως αποτυχημενος φοβικος και τεμπελης
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
για τι πραγμα μιλας πρωτον και δευτερον εγω απαντω μονο για μενα..η συνήθεια να φτύνετε εκεί που προσκυνάγατε ε ?
τον καραμανλή δεν λες αποτυχημένο κ φοβικό ? απο πότε και γιατί ?για τι πραγμα μιλας πρωτον και δευτερον εγω απαντω μονο για μενα..
δεν είσαι ο μόνος..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
τον εβριζα απο την αρχη της δευτερης θητειας του ρε μαν..οκ τον ψηφισα,πρωτη θητεια ολα καλα μετα τα εκανε μουτι..τους λογους τους ξερεις δεν ειναι κατι μυστικο..δηλαδη επειδη τον ψηφισα και ειμαι ΔΕΞΙΟΣ πρεπει να τον υμνω;τον καραμανλή δεν λες αποτυχημένο κ φοβικό ? απο πότε και γιατί ?
δεν είσαι ο μόνος..
εδώ υμνείς τον αυτιστικό που τα έκανε ρδέλο χωρίς αντιπολίτευση,τον εβριζα απο την αρχη της δευτερης θητειας του ρε μαν..οκ τον ψηφισα,πρωτη θητεια ολα καλα μετα τα εκανε μουτι..τους λογους τους ξερεις δεν ειναι κατι μυστικο..δηλαδη επειδη τον ψηφισα και ειμαι ΔΕΞΙΟΣ πρεπει να τον υμνω;
ο καραμανλής που τα έβαλε με το πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ σε ενοχλεί ?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ΝΑΙ..Ο Μητσοτακης ειναι ανωτερος απο οποιαδηποτε εναλλακτικη υπαρχει στην χωρα αυτη τη στιγμη..εδώ υμνείς τον αυτιστικό που τα έκανε ρδέλο χωρίς αντιπολίτευση,
ο καραμανλής που τα έβαλε με το πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ σε ενοχλεί ?
τσίμπα μια χυσιά μωρή ηλίθια φακλάναΟ αγαπημένος σας πρωθυπουργός ρε συριζαυγίτες. Μέχρι και το ρουφιάνο του τον Παπαγγελόπουλο κάνατε υπουργό.
είναι κατώτερος απο οποιονδήποτε βουλευτή ακόμη και οπαδό της νδ,ΝΑΙ..Ο Μητσοτακης ειναι ανωτερος απο οποιαδηποτε εναλλακτικη υπαρχει στην χωρα αυτη τη στιγμη..
για σύγκριση με καραμανλή-σαμαρά δεν συζητάμε φυσικά
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ανωτερος χαλαρα απο Καραμανλη..Σαμαρα εγω δεν ηθελα προτιμουσα Ντοραραείναι κατώτερος απο οποιονδήποτε βουλευτή ακόμη και οπαδό της νδ,
για σύγκριση με καραμανλή-σαμαρά δεν συζητάμε φυσικά
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Δεν βγάζεις άκρη με τους κασιδιαρόφιλους.πρωτο κομμα κυβερνηση εξουσια δημοσκοπησεις πανω απο 32% γραφω 5 ποστ την εβδομαδα πολιτικα αλλα πληρωνομαι απο τον Κουλη.μαγικο μπου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δυστυχως αποτυχημενος φοβικος και τεμπελης
Συριζαιοι έχουν συμμαζευτεί λίγο.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.087
- Πόντοι
- 6.515
Κάτω από 20% ακουγεται απο τις ξένες πρεσβειεςΊσως είδε κάτι στις δημοσκοπήσεις που δεν άρεσε.
Κι ας είπε ότι δεν τον επηρεάζουν.
απλά σκέψου ότι ο συριζα μετά και τις πρέσπες θα έχανε όποιος και αν ήταν αρχηγός στη νδ,ανωτερος χαλαρα απο Καραμανλη..Σαμαρα εγω δεν ηθελα προτιμουσα Ντοραρα
ο καραμανλής γκρέμισε το πασοκ, ο δε σαμαράς βρέθηκε στους δύσκολους μνημονιακούς καιρούς
Ο κουλι μόνος του έπαιζε με τα κουβαδάκια του κ τα σκ@τωσε
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Όχι ρε η Ντόρα.ανωτερος χαλαρα απο Καραμανλη..Σαμαρα εγω δεν ηθελα προτιμουσα Ντοραρα
Κυριάκος πιο σοβαρός,Ντόρα ανάλαφρη και ζαμανφού....
Καραμανλής ψεύτης μπουχέσας...
Σαμαράς περίεργος τύπος.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
δε τον εφαγαν οι ΄Πρεσπες το Καταληψια..αν το πιστευουν ακομα στην Κουμουνδουρου αυτο εχουν σοβαρο θεμααπλά σκέψου ότι ο συριζα μετά και τις πρέσπες θα έχανε όποιος και αν ήταν αρχηγός στη νδ,
ο καραμανλής γκρέμισε το πασοκ, ο δε σαμαράς βρέθηκε στους δύσκολους μνημονιακούς καιρούς
Ο κουλι μόνος του έπαιζε με τα κουβαδάκια του κ τα σκ@τωσε
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι Μητσοτακικος καργα μαν μου..Ντοραρα για μενα φοβερη..Σαμαρας δε ξεχνιεται η προδοσια του τουλαχιστον για μεναΌχι ρε η Ντόρα.
Κυριάκος πιο σοβαρός,Ντόρα ανάλαφρη και ζαμανφού....
Καραμανλής ψεύτης μπουχέσας...
Σαμαράς περίεργος τύπος.
πάρε τα υπόθετα σου χοντρούληΔε σου είπα να σκάσεις ρε συριζόπανο;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Τον πιστεύουν ελαχιστοι απο τον πρώην Συνασπισμό.δε τον εφαγαν οι ΄Πρεσπες το Καταληψια..αν το οιστευουν ακομα στην Κουμουνδουρου αυτο εχουν σοβαρο θεμα
Τώρα η βάση του είναι πρώην Πασόκοι τρωκτικόμορφοι....
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
η πεθερα ενος γνωστου μου επαιρνε συνταξη και εκας..καπου 650-700 ευρω θα σε γελασω δε θυμαμαι..εβριζε τον Κυριακο ζητω ο Τσιπρας κλπ..Δεξιος ο γνωστος μου..οταν της εκοψε το εκας ο καταληψιας η συνταξη πηγε 480 ευρω...πηγε για δανεικα στον γαμπρο λοιπον..της τα εδωσε αλλα της εκανε κυρηγμα 1 ωρα κλπ..απο τοτε καταριεται τσιπρα και συριζα καθε μεραΤον πιστεύουν ελαχιστοι απο τον πρώην Συνασπισμό.
Τώρα η βάση του είναι πρώην Πασόκοι τρωκτικόμορφοι....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις