dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
ουυυ ειναι πολυ παραπανω βλακας αποτι δειχνει εδω τυπε. τον αδικει το μπου
ουυυ ειναι πολυ παραπανω βλακας αποτι δειχνει εδω τυπε. τον αδικει το μπου
Το εγραψε οντως ο παλαβος αυτο??????????????????????δροσερούλη ρούφα μια διπλοχυσιά
πολλά....ύμνους για σύριζα,λαζόπουλο,ελληνοφρένεια..Το εγραψε οντως ο παλαβος αυτο??????????????????????
Πω..........!Οντως φταιει το εμβολιο εκτος απο τα χαπια που παιρνει τοσα χρονια.πολλά....ύμνους για σύριζα,λαζόπουλο,ελληνοφρένεια..
αν δεν ήταν κακιασμένος ρουφιάνος θα άξιζε λύπηση...Πω..........!Οντως φταιει το εμβολιο εκτος απο τα χαπια που παιρνει τοσα χρονια.
Τυπε δεν γινεται. ΕΙναι αλλος λογαριασμος.αν δεν ήταν κακιασμένος ρουφιάνος θα άξιζε λύπηση...
... εκτός απο στραπόνιασμα ζήταγε να του κάνουν ψυχανάλυση οι δύστυχες εργαζόμενες
αρρωστάκι απο παλιά, τα ίδια χαζά έκανεΤυπε δεν γινεται. ΕΙναι αλλος λογαριασμος.
Δεν ειναι δυνατον να τα διαβαζω αυτα. ΜΟΝΤΑΖ
@px75 Οταν περασουν τα πρωινα μουρλοφαρμακα που καταπιες επιβεβαιωσε η διεψευσε τα παραπανω.
Τα εγραψες εσυ η αλλος?
Τυπε το υπόλοιπο 5% αντί για σταυρό,ζωγράφισε κωλοδάχτυλα..Μπορεί να είδε εφιάλτη ότι στα ψηφοδέλτια πρόσθεσαν την επιλογή ''Μητσοτάκη γαμιέσαι'' και πήρε 95% αυτοδυναμία
Απο παλια δλδ το ειχε με τις κοτες το θεμα του...αρρωστάκι απο παλιά, τα ίδια χαζά έκανε
ε καλα δεν ειναι και ο μονος πολυ χαμηλης νοημοσυνης σχιζοφρενης του μπου. εχει πολλα αντιστοιχα μπουμπουκια.Απο παλια δλδ το ειχε με τις κοτες το θεμα του...
Μαλιστα.
μόνο την ΠΑΝΑΘΑ υμνούμε αβλεπεί, με ή χωρίς πρωταθλήματατον εβριζα απο την αρχη της δευτερης θητειας του ρε μαν..οκ τον ψηφισα,πρωτη θητεια ολα καλα μετα τα εκανε μουτι..τους λογους τους ξερεις δεν ειναι κατι μυστικο..δηλαδη επειδη τον ψηφισα και ειμαι ΔΕΞΙΟΣ πρεπει να τον υμνω;
να υποθέσω ότι το 2012 ψήφισες κόμμα Ντόρας (Δημοκρατική Συμμαχία) 2,5%ειμαι Μητσοτακικος καργα μαν μου..Ντοραρα για μενα φοβερη..Σαμαρας δε ξεχνιεται η προδοσια του τουλαχιστον για μενα
Tύπε, ειτε λες ενσυνειδητα ψεματα, ειτε ο μπαρμπας σου εχει αλτσχαιμερ.Ενω με Κουλη φαγαν ψωμι οι συνταξιούχοι θες να πεις;
Μας δουλευεις;Ο μπάρμπας μου ολη μερα στις χριστοπαναγιες τον εχει τον Κουλι!
Τους εχει γαμησει την συνταξη μ λεει!
Και εγώ νόμιζα ότι το bou έχει τύπους με επίπεδο μόρφωσης από Καποδιστριακό και πάνω...ε καλα δεν ειναι και ο μονος πολυ χαμηλης νοημοσυνης σχιζοφρενης του μπου. εχει πολλα αντιστοιχα μπουμπουκια.
Οπως?και εχω αναφερει και πραγματα που καποιοι δικηγοροι κολλημενοι επειδη δεν τα διαβασαν στις φυλλαδες τα αμφισβητουσαν.
Μεγάλη επιτυχία πράγματι.Παρεμπιπτοντως, η βενζινη απο 2,40 που ειχε πριν λιγες μερες, σημερα εχει 2,27.
Ξερω οτι καποιοι στενοχωριουνται γι αυτο αλλά τι να κανουμε.
Μεχρι τις εκλογες θα ειναι κατω απο 2 ευρω.
γεματο με μορφωμενους, φραγκατους πουτσαραδες δεν ειναι γεματο το μπου ρε τυπε?Και εγώ νόμιζα ότι το bou έχει τύπους με επίπεδο μόρφωσης από Καποδιστριακό και πάνω...
Aψογα,αριστα,τριψτα στη μαπα τους,που βγαζουν γλωσσα τα σουργελα.Παρεμπιπτοντως, η βενζινη απο 2,40 που ειχε πριν λιγες μερες, σημερα εχει 2,27.
Ξερω οτι καποιοι στενοχωριουνται γι αυτο αλλά τι να κανουμε.
Μεχρι τις εκλογες θα ειναι κατω απο 2 ευρω.
Μεγάλη επιτυχία πράγματι.
Τις εκλογές στα μέσα του 23 εννοείς;
Είχες πέσει και μέσα στην πρόβλεψη σου για παροδική αύξηση ρεύματος μέχρι τον Μάρτιο του 22.