★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Thanks, κρατάω τα ποστ και των δυο δημοσκοπήσεων για να στα ανεβάζω και να στα τρίβω στη μάπα μετά τις εκλογές και να γίνεσαι ρεζίλαςΕπίσης
Δεν με λενε Δημητράκη (απορώ πως σου ήρθε!!!!) και κρατάω κι αυτο το ποστ για να σου το βάλω στον πάτο όταν τα πούμε απο κοντάΤο ίδιο και εσύ δημητράκη , και αν δε τα πούμε από εδώ θα τα πούμε από κοντά.
Τέλος πάντων ο,τι καταλαβες, φακελωμενος μου είσαι.Δεν με λενε Δημητράκη (απορώ πως σου ήρθε!!!!) και κρατάω κι αυτο το ποστ για να σου το βάλω στον πάτο όταν τα πούμε απο κοντά
Αλήθεια? Πάρε την αναφορά σου λοιπόν μιας και απειλείς 25χρονο κουράδι και κρατάω και το ποστ για ευνόητους λόγους. Πρέπει να εύχεσαι να μην πάθω τίποτα καμία μέρα γιατί εσυ θα φας την πουτσαΤέλος πάντων ο,τι καταλαβες, φακελωμενος μου είσαι.
Το νου σου
Ωπα ρε καγκεμπεΤέλος πάντων ο,τι καταλαβες, φακελωμενος μου είσαι.
Το νου σου
Εντάξει δημητράκη , πρόσεχε μη γλιστρήσεις πάνω σε τίποτα πλακάκια μόνο, αλληθωρο αγόρι...Αλήθεια? Πάρε την αναφορά σου λοιπόν μιας και απειλείς 25χρονο κουράδι και κρατάω και το ποστ για ευνόητους λόγους. Πρέπει να εύχεσαι να μην πάθω τίποτα καμία μέρα γιατί εσυ θα φας την πουτσα
Ξαναπροσπαθησε είσαι μακριά ΑντωνακηΕντάξει δημητράκη , πρόσεχε μη γλιστρήσεις πάνω σε τίποτα πλακάκια μόνο, αλληθωρο αγόρι...
Καλό βράδυ δημητράκη, να προσέχεις ο κόσμος ειναι κακοςΞαναπροσπαθήσεις είσαι μακριά Αντωνακη
Αν το πετύχεις θα στο πω
Κι εσυ εκεί στην Άνω Κυψέλη που κυκλοφορείς…. Ειναι ζόρικα τα πραγματα εκείΚαλό βράδυ δημητράκη, να προσέχεις ο κόσμος ειναι κακος
2η φορά που πέφτεις εξω. Μετά το όνομα και η περιοχήΌντως γειτονάκι με το Τσιπρα είμαι ελα να με βρεις , και αν δεν έρθεις εσύ, μην αγχώνεσαι και ο Χολαργός με το Παπάγου δίπλα ειναι
Τέλος πάντων, από κοντά μη πεις όχι "δεν είμαι εγώ δεν ξέρω τι λες" .2η φορά που πέφτεις εξω. Μετά το όνομα και η περιοχή
Φοβερό λαγωνικό είσαι (πλην όλων των άλλων!!!!!)
Μάλλον αυτο θα ακούσεις και δεν ξέρω… αν πέσεις σε κάναν νταβραντισμενο μπορει να φύγεις κλωτσηδόν! Δοκίμασε το και πες μου τι έγινεΤέλος πάντων, από κοντά μη πεις όχι "δεν είμαι εγώ δεν ξέρω τι λες" .
Δε με ενδιαφέρει κανε ο,τι θες, περίεργο όμως που το συνεχίζεις τόσο πολύ και γράφεις σεντονακιαΜάλλον αυτο θα ακούσεις και δεν ξέρω… αν πέσεις σε κάναν νταβραντισμενο μπορει να φύγεις κλωτσηδόν! Δοκίμασε το και πες μου τι έγινε
Στο μεταξύ μου εχεις δώσει άπειρο υλικό για την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος. Εδω να δεις φακέλωμα που εχει πέσει
Σεντονάκια οι δυο προτάσεις?Δε με ενδιαφέρει κανε ο,τι θες, περίεργο όμως που το συνεχίζεις τόσο πολύ και γράφεις σεντονακια
Καλά μην τρελαίνεσαι.Μόνο ένας θα μπορούσε να πει "καλό καλοκαίρι" στις 16 Σεπτεμβρίου. Και το έκανε.
Ναι, αυτός που σκεφτήκατε.
Εύχεται "καλό καλοκαίρι" στις 16 Σεπτεμβρίου. Δύο τινά συμβαίνουν. Ή δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ή νομίζει πως η Ελλάδα βρίσκεται στο Νότιο ημισφαίριο.
Εκτός τόπου και χρόνου απλά .
Τι ψηφίσατε ρε γίδια;;;
(Συγγνώμη στα γίδια)
Σαλτα γαμησου ρε μαλακισμενοΣεντόνια 2 προτάσεις, 8 σειρές.
Καλό βράδυ, να ξέρεις κυκλοφορω πολύ, τελευταία μου κουβέντα ήταν αυτή.
Κρίμα φευγεις μαλακισμενο?Σεντόνια 2 προτάσεις, 8 σειρές.
Καλό βράδυ, να ξέρεις κυκλοφορω πολύ, τελευταία μου κουβέντα ήταν αυτή.
Φαντάσου τι αμόρφωτα γίδια τον ψήφισαν αυτόν.Άνθρωπος που έβγαλε Πολυτεχνείο (λέμε τώρα) και μίλαγε για στροφή 360 μοιρών, ή ότι το έτος φωτός είναι μονάδα χρόνου.