Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Φαντάσου τι αμόρφωτα γίδια τον ψήφισαν αυτόν.
Εννοείται πως συγγνώμη στα γίδια ζητάμε εκ νέου.
Άνθρωπος με ουσία να υποστηρίζει τα συμφέροντα των πολλών, αλλά σαρδάμ και μη αστικής αισθητικής > άνθρωπος χωρίς την ουσία αυτήν, μόνο άριστος στην δηθενιά.

Οι ψεύτικοι τρόποι και το θέατρο «αστικής ευγένειας» που στήνουν επικοινωνιολόγοι δεν ισοδυναμούν με μόρφωση. Είναι προσπάθεια συγκάλυψης της αμορφωσιάς και της παθολογικής αντιδημοκρατικότητας.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Άνθρωπος με ουσία να υποστηρίζει τα συμφέροντα των πολλών, αλλά σαρδάμ και μη αστικής αισθητικής > άνθρωπος χωρίς την ουσία αυτήν, μόνο άριστος στην δηθενιά.

Οι ψεύτικοι τρόποι και το θέατρο «αστικής ευγένειας» που στήνουν επικοινωνιολόγοι δεν ισοδυναμούν με μόρφωση. Είναι προσπάθεια συγκάλυψης της αμορφωσιάς και της παθολογικής αντιδημοκρατικότητας.
Πολλά σαρδάμ τυπε μου. Πολλά σαρδάμ, ειδικά εκείνα των τεχνικών θεμάτων μόνον ουσία δε δείχνουν.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Πολλά σαρδάμ τυπε μου. Πολλά σαρδάμ, ειδικά εκείνα των τεχνικών θεμάτων μόνον ουσία δε δείχνουν.
Μια χαρά ουσία είναι η καλυτέρευση της οικονομικής θέσης των πολλών, εις βάρος ενός 13% που υποστηρίζει ο δηθενάς. Και μόνο αυτό που προσπάθησε να κάνει, αλλά τελείωσε πρόωρα λόγω των εκλογών το '19, αρκεί.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μια χαρά ουσία είναι η καλυτέρευση της οικονομικής θέσης των πολλών, εις βάρος ενός 13% που υποστηρίζει ο δηθενάς. Και μόνο αυτό που προσπάθησε να κάνει, αλλά τελείωσε πρόωρα λόγω των εκλογών το '19, αρκεί.
Αν η μεσαία τάξη αντιστοιχεί στο 13% μαλλον κάποια πλανη έχεις. Γιατί αυτή κατέστρεψε και τον έστειλε σπίτι του το '19

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Αν η μεσαία τάξη αντιστοιχεί στο 13% μαλλον κάποια πλανη έχεις. Γιατί αυτή κατέστρεψε και τον έστειλε σπίτι του το '19
Ήταν όντως επιτυχής η ψεύτικη προπαγάνδα εκ μέρους του 13% πως αντιπροσωπεύει την μεσαία τάξη, το 2019. Δεν το διάβασες το σχετικό τάπωμα, ε; https://www.efsyn.gr/politiki/antip...ikonomoy-gia-ti-mesaia-taxi-kai-apodomisi-apo

Δυστυχώς τα ψέματα δεν μπορούν να πάνε μακριά για πάντα. Έρχεται η ώρα των ψευτών.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ήταν όντως επιτυχής η ψεύτικη προπαγάνδα εκ μέρους του 13% πως αντιπροσωπεύει την μεσαία τάξη, το 2019. Δεν το διάβασες το σχετικό τάπωμα, ε; https://www.efsyn.gr/politiki/antip...ikonomoy-gia-ti-mesaia-taxi-kai-apodomisi-apo

Δυστυχώς τα ψέματα δεν μπορούν να πάνε μακριά για πάντα. Έρχεται η ώρα των ψευτών.
Ποιος τα λέει αυτά; Ο Ευκλείδης που δήλωσε πως όποιος βγάζει 20.000 είναι πλούσιος; Γι'αυτό και τον γάμησε ασαλιωτο καθόσον ο Ευκλης τον πλούτο τον απεχθάνεται;
Όντως τυπε μου το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια. Γι'αυτό θα μείνει για μπόλικα χρονακια ακομη σπίτι του.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Ποιος τα λέει αυτά; Ο Ευκλείδης που δήλωσε πως όποιος βγάζει 20.000 είναι πλούσιος; Γι'αυτό και τον γάμησε ασαλιωτο καθόσον ο Ευκλης τον πλούτο τον απεχθάνεται;
Όντως τυπε μου το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια. Γι'αυτό θα μείνει για μπόλικα χρονακια ακομη σπίτι του.
Τα λέει η στατιστική υπηρεσία αυτά βασικά, απλά τα παρέθεσε. Ούτε κανένας Ευκλείδης πήγε να γαμήσει κάποιον με 20.000. Η πίτσα επιστρέφεται κατεψυγμένη στον κώλο των ψευτών, γιατί οι άνθρωποι με 20.000 όντως γαμιούνται τώρα. Και είναι πάρα πολλοί περισσότεροι σε αυτήν εδώ την δημοκρατία, δυστυχώς για τους πλούσιους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Ρε το ναυαγιο, χωρις ξυλο μαρτυρησε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τα λέει η στατιστική υπηρεσία αυτά βασικά, απλά τα παρέθεσε. Ούτε κανένας Ευκλείδης πήγε να γαμήσει κάποιον με 20.000. Η πίτσα επιστρέφεται κατεψυγμένη στον κώλο των ψευτών, γιατί οι άνθρωποι με 20.000 όντως γαμιούνται τώρα. Και είναι πάρα πολλοί περισσότεροι σε αυτήν εδώ την δημοκρατία, δυστυχώς για τους πλούσιους.
Τυπε μου δουλεύεις; Πληρώνεις εφορία; Εισφορές; Γιατί με αυτά που γράφεις αμφιβάλλω σοβαρά.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Είχε πει ότι η μεσαία τάξη ξεκινάει από 12,000 € τον χρόνο Φορολογητέο. Με φόρους και εισφορές, 500 € τον μήνα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Είχε πει ότι η μεσαία τάξη ξεκινάει από 12,000 € τον χρόνο Φορολογητέο. Με φόρους και εισφορές, 500 € τον μήνα.
Και ότι οι 18.000 ετήσιο εισοδημα αφορουν μια οικογένεια της μεσαίας τάξης που βρίσκεται προς το πανω όριο. Ενω ο Τσίπρας αύξησε την εισφορά αλληλεγγύης για τους έχοντες εισοδημα 30.000 καθώς τους θεωρούσε πάμπλουτους που ανηκαν στο 13%.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
242318181_3209268522531284_9000910432516270132_n.jpg

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Κοιτα να δεις τι γίνεται ρε παιδί μου…

Επειδη το ανέβασες εσυ, μονο και μονο για αυτο δηλαδή, το έψαξα! Και…. Μάντεψε!!!! Μόνο στο newsbreak βλέπω κάτι τέτοιο. Όχι στην καθημερινή. Για βρες μου σε παρακαλω το link της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, όχι του newsbreak :)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Νομιζω εχω γραψει οτι στο Μαξιμου υπαρχει ενας "φοβος" μπας και παρουν την αυτοδυναμια ακομη και στις πρωτες εκλογες, με κανενα 46-47% και 151 εδρες, αλλά δεν το θελουν. Θελουν δεύτερες εκλογες και αυτοδυναμια με 170 εδρες, χώρια του οτι στις δευτερες η διαφορα θα αυξηθει ακομη περισσοτερο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και την ποδηλαταδα στην Παρνηθα
Την Ικαρία ξέχασες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Προφανώς το μόγγολο εννοεί αυτό το άρθρο.

A μάλιστα… το διάβασα.

Άραγε ο μαλακας που ανέβασε το link του Newsbeast άραγε το έψαξε λιγο για να δει αν ειναι ΟΚ ή το κατάπιε μονομιάς?

Σανουδάκι, σανουδάκι….. :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Κοιτα να δεις τι γίνεται ρε παιδί μου…

Επειδη το ανέβασες εσυ, μονο και μονο για αυτο δηλαδή, το έψαξα! Και…. Μάντεψε!!!! Μόνο στο newsbreak βλέπω κάτι τέτοιο. Όχι στην καθημερινή. Για βρες μου σε παρακαλω το link της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, όχι του newsbreak :)
Οι γνωστές ανοησίες. Το έχω διαβάσει το άρθρο. Κοπτοραπτικη που απευθύνεται σε φελλούς.
Το πρωτότυπο.

Ενα τμήμα της κοινωνίας, όχι μόνο το πιο κοσμοπολίτικο ή το πιο εύπορο και κοινωνικά ισχυρό, ενθουσιάζεται με το στυλ του πρωθυπουργού. Θεωρεί πως επιτέλους η χώρα έχει στο τιμόνι έναν μοντέρνο άνθρωπο, τεχνοκράτη, ο οποίος εκφράζει την κοινωνική καταξίωση και τον δυτικό κοσμοπολιτισμό. Αντίθετα, οι αμέσως προηγούμενοι, με τα κακά αγγλικά τους και την «μπολσεβίκικη» ξύλινη γλώσσα τους γίνονται αντιληπτοί, από αυτόν τον κόσμο, ως απαίδευτοι ερασιτέχνες. Ο ίδιος μάλιστα ο Μητσοτάκης, θέλοντας προφανώς να ενισχύσει αυτές τις πεποιθήσεις, δήλωσε προσφάτως πως τον χωρίζει «πολιτιστικό χάσμα» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αντίπερα όχθη, πάλι, αρκετοί ενοχλούνται. Αντιλαμβάνονται το πρωθυπουργικό στυλ ως έκφραση της ισχύος και της αλαζονείας μιας πλούσιας ελίτ, που αγνοεί πώς οι ζουν οι κανονικοί άνθρωποι.

Μετά την κοπτοραπτική το bold κομμάτι έχει παει περίπατο για να αλλάξει το νόημα. Βασίζεται σε πανηλίθιους που θα αρκεστούν σε αυτό και ποτέ δε θα ψάξουν το πρωτότυπο.

Το πιο σπαρταριστό σημείο όμως είναι η «εξήγηση» που δίνει ο κύριος Μαραντζίδης για το λόγο που οι Έλληνες μισούν και εξυβρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αντιλαμβάνονται το πρωθυπουργικό στυλ ως έκφραση της ισχύος και της αλαζονείας μιας πλούσιας ελίτ, που αγνοεί πώς οι ζουν οι κανονικοί άνθρωποι»!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.074
Πόντοι
22.266
Μπορεί κάποιος να μου γράψει τα μειονεκτήματα του Μητσοτάκη ως άνθρωπος και ως πολιτικός;;;:think:
Μοιάζει σαν τέλειος σε αυτό το νημα :headbaning2: :headbaning2:

Κάτι σαν GOAT οf prime ministers

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Μπορεί κάποιος να μου γράψει τα μειονεκτήματα του Μητσοτάκη ως άνθρωπος και ως πολιτικός;;;:think:
Μοιάζει σαν τέλειος σε αυτό το νημα :headbaning2: :headbaning2:
Ναι, ειναι πολύ μαλακός με την αριστερά (θα έπρεπε να την είχε τελειώσει for good).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom