You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Κοίτα... μας βοηθούν πολύ να βλέπουμε ποιοι είναι τα σκουπίδια και να μπαίνουν στο περιθώριοΦαντάσου τώρα σε τι πολιτική ένδεια, έχουν φτάσει οι μουνήδες της Κουμουνδούρου.
Γράφουν Μητσοτάκη γαμιέσαι με spray και νομίζουν ότι αυτό θα έχει αντίκρισμα στην κάλπη.![]()
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.233
- Πόντοι
- 206
απο τη πρωτη μερα αυτο διερρεαν με σκοπο να καψουν απλη αναλογικη κ αλ6Γιατί να κάνει εκλογες?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ενα δις να το παει, αρκει να μην ξαναφαμε τους κατσαπλιαδες στη μαπαΓιατί τα χρέη παλιώνουν και παραγράφονται;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν βιαζομαστε, ούτε οι γαλοπουλες υποθετωαπο τη πρωτη μερα αυτο διερρεαν με σκοπο να καψουν απλη αναλογικη κ αλ6
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Ποιος το διέρρε? Ο βλαξεβάνης?απο τη πρωτη μερα αυτο διερρεαν με σκοπο να καψουν απλη αναλογικη κ αλ6
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Ενα δις να το παει, αρκει να μην ξαναφαμε τους κατσαπλιαδες στη μαπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν βιαζομαστε, ούτε οι γαλοπουλες υποθετω
Καλά, εσύ μπορεί να κάτσεις και να σε πηδήξουν προκειμένου να μην έρθουν οι κατσαπλιάδες αλλά μη νομίζεις ότι τα υπόλοιπα 10 μύρια ελλήνων θα κάτσουν να τον φάνε.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Πες μας επι τη ευκαιρια για ποιον λογο συναντηθηκε ο Τσιπρας με τον ΠρετεντερηΚαλά, εσύ μπορεί να κάτσεις και να σε πηδήξουν προκειμένου να μην έρθουν οι κατσαπλιάδες αλλά μη νομίζεις ότι τα υπόλοιπα 10 μύρια ελλήνων θα κάτσουν να τον φάνε.
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Πες μας επι τη ευκαιρια για ποιον λογο συναντηθηκε ο Τσιπρας με τον Πρετεντερη
Δε ξέρω... δεν ασχολούμαι.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Πάλι καλά!Δε ξέρω... δεν ασχολούμαι.
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εχει και θεματα "φοβερα ξυλογλυπτα" και "ημερησια ενημερωση για χεσιμο" τύπεΧωρίς παρεξήγηση αλλά να υπάρχει θέμα "πολιτικη" σε αυτό το σάιτ? Θεωρώ ότι είναι προσβολή στο σάιτ το συγκεκριμένο θέμα το οποίο είναι μέσα στο σάιτ ?
Η πολιτικη σε πειραξε?
Καλά κανένας άνθρωπος υγιής που να έχει έναν ευγενικό σκοπό και ικανότητες να καλλιεργήσει στην ζωή του θέλοντας να αφήσει κάτι καλό πίσω του δεν υπάρχει; Όλοι πρέπει να ζουν για να ικανοποιούν τα πάθη για δύναμη των εχόντων και κατεχόντων που γνωρίζουν πολύ καλά ότι μετά από κάποια χρόνια θα είναι και αυτοί όπως όλος ο κόσμος κόκαλα σπαρμένα κάτω απ' το χώμα; Εγώ προτιμώ να έχω πάντως κάποιες αξίες και όχι να τρώγομαι σαν σκυλί κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του ενός και του άλλου φόρουμ με τους άλλους για την καλοπέραση μου. Γέμισε ο τόπος χυδαία και ελεεινά άτομα, πραγματική μούργα, κατάπτωση και παρακμή του ανθρώπινου είδους που κολυμπάνε μέσα στον βόθρο του ηδονισμού. Mην απαντάτε παιδιά σε γόνους υπερσυντηρητικών, αυστηρής ανατροφής και βαθύτατα θρησκευόμενων οικογενειών που έχουν την κακία, την επιθετικότητα στον χαρακτήρα τους και τους αρέσει να βλέπουν τον άλλο να υποφέρει για να αισθάνονται ότι έχουν την υπεροχή και γενικά θέλουν να ειρωνεύονται μέσα στην αλαζονεία τους τους άλλους ενώ δεν θέλουν να τους ειρωνεύεται κανένας. Βάλτε τους στην άκρη και ασχοληθείτε με τα κορίτσια σε αυτό το σάιτ. Εγώ έκλεισα από τέτοια. Όντως όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν μιλάνε για πολιτική σε τέτοια σάιτ. Εγώ τουλάχιστον το θεωρώ γελοίο.
Τελευταία τροποποίηση:
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.166
- Πόντοι
- 6.256
Έτσι μπραβο,Τιποτα φρεσκο?
Υποβαθμισέ το, ξερεις εσυ, πες με και σχιζοφρενη.
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Με το Μητσοτάκη ασχολείσαι μόνο; Μήπως είσαι ερωτευμένος μαζί του;
Είσαι μαλάκας;
Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας, προφανώς και δε μπορώ να τον αγνοήσω.
Ας μην ήταν. Ας καθόταν σπίτι του να βλέπει τηλεόραση όλη μέρα να τον γράψω κι εγώ στ' αρχίδια μου.
Ενοχλείσαι που γράφω εναντίον του; Τί να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι κομματόσκυλα να του γλείφουμε τον κώλο...
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Τον παίρνω από παντού
Το ξέρουμε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Δεν σε υποχρεωνει κανενας να συμμετασχεις στα νηματα της πολιτικης.Όντως όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν μιλάνε για πολιτική σε τέτοια σάιτ. Εγώ τουλάχιστον το θεωρώ γελοίο.
Δεν θα παρουμε και την αδεια σου για ποια θεματα θα μιλαμε εδω μεσα.
Συνελθε λιγακι
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Τουλάχιστον εγώ δεν περιμένω σαν κοράκι μπας και καεί κάνας άνθρωπος για να χαρώ.
Χάρηκες όμως όταν κάηκαν 100
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Γιατί να χαρώ; Βρυκόλακας είμαι σαν εσένα;
Ε ούτε εγώ είμαι βρυκόλακας.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Μόνο ένας θα μπορούσε να πει "καλό καλοκαίρι" στις 16 Σεπτεμβρίου. Και το έκανε.
Ναι, αυτός που σκεφτήκατε.
Εύχεται "καλό καλοκαίρι" στις 16 Σεπτεμβρίου. Δύο τινά συμβαίνουν. Ή δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ή νομίζει πως η Ελλάδα βρίσκεται στο Νότιο ημισφαίριο.
Εκτός τόπου και χρόνου απλά .
Τι ψηφίσατε ρε γίδια;;;
(Συγγνώμη στα γίδια)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εύχεται "καλό καλοκαίρι" στις 16 Σεπτεμβρίου. Δύο τινά συμβαίνουν. Ή δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ή νομίζει πως η Ελλάδα βρίσκεται στο Νότιο ημισφαίριο.
Τι ψηφίσατε ρε γίδια;;;
(Συγγνώμη στα γίδια)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
+12%Μόνο ένας θα μπορούσε να πει "καλό καλοκαίρι" στις 16 Σεπτεμβρίου. Και το έκανε.
Τι ψηφίσατε ρε γίδια;;;
(Συγγνώμη στα γίδια)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()