Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.373
Πόντοι
2.356
Φαντάσου τώρα σε τι πολιτική ένδεια, έχουν φτάσει οι μουνήδες της Κουμουνδούρου.

Γράφουν Μητσοτάκη γαμιέσαι με spray και νομίζουν ότι αυτό θα έχει αντίκρισμα στην κάλπη. :confused:

:2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Φαντάσου τώρα σε τι πολιτική ένδεια, έχουν φτάσει οι μουνήδες της Κουμουνδούρου.

Γράφουν Μητσοτάκη γαμιέσαι με spray και νομίζουν ότι αυτό θα έχει αντίκρισμα στην κάλπη. :confused:
Κοίτα... μας βοηθούν πολύ να βλέπουμε ποιοι είναι τα σκουπίδια και να μπαίνουν στο περιθώριο :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γιατί τα χρέη παλιώνουν και παραγράφονται;
Ενα δις να το παει, αρκει να μην ξαναφαμε τους κατσαπλιαδες στη μαπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απο τη πρωτη μερα αυτο διερρεαν με σκοπο να καψουν απλη αναλογικη κ αλ6
Δεν βιαζομαστε, ούτε οι γαλοπουλες υποθετω

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.373
Πόντοι
2.356
Μαλάκες, τα έχουν παίξει τα άτομα.

Εδώ δες αντιδράσεις. Προβλέπω μεγάλο γλέντι.

Εκλογές 2041

Δάφνη Μητσοτάκη - Ερνέστο (Τσε) Τσίπας

41 - 29

:bigdick:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Ενα δις να το παει, αρκει να μην ξαναφαμε τους κατσαπλιαδες στη μαπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν βιαζομαστε, ούτε οι γαλοπουλες υποθετω

Καλά, εσύ μπορεί να κάτσεις και να σε πηδήξουν προκειμένου να μην έρθουν οι κατσαπλιάδες αλλά μη νομίζεις ότι τα υπόλοιπα 10 μύρια ελλήνων θα κάτσουν να τον φάνε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καλά, εσύ μπορεί να κάτσεις και να σε πηδήξουν προκειμένου να μην έρθουν οι κατσαπλιάδες αλλά μη νομίζεις ότι τα υπόλοιπα 10 μύρια ελλήνων θα κάτσουν να τον φάνε.
Πες μας επι τη ευκαιρια για ποιον λογο συναντηθηκε ο Τσιπρας με τον Πρετεντερη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Χωρίς παρεξήγηση αλλά να υπάρχει θέμα "πολιτικη" σε αυτό το σάιτ? Θεωρώ ότι είναι προσβολή στο σάιτ το συγκεκριμένο θέμα το οποίο είναι μέσα στο σάιτ ?
Εχει και θεματα "φοβερα ξυλογλυπτα" και "ημερησια ενημερωση για χεσιμο" τύπε
Η πολιτικη σε πειραξε?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.735
Πόντοι
206
Καλά κανένας άνθρωπος υγιής που να έχει έναν ευγενικό σκοπό και ικανότητες να καλλιεργήσει στην ζωή του θέλοντας να αφήσει κάτι καλό πίσω του δεν υπάρχει; Όλοι πρέπει να ζουν για να ικανοποιούν τα πάθη για δύναμη των εχόντων και κατεχόντων που γνωρίζουν πολύ καλά ότι μετά από κάποια χρόνια θα είναι και αυτοί όπως όλος ο κόσμος κόκαλα σπαρμένα κάτω απ' το χώμα; Εγώ προτιμώ να έχω πάντως κάποιες αξίες και όχι να τρώγομαι σαν σκυλί κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του ενός και του άλλου φόρουμ με τους άλλους για την καλοπέραση μου. Γέμισε ο τόπος χυδαία και ελεεινά άτομα, πραγματική μούργα, κατάπτωση και παρακμή του ανθρώπινου είδους που κολυμπάνε μέσα στον βόθρο του ηδονισμού. Mην απαντάτε παιδιά σε γόνους υπερσυντηρητικών, αυστηρής ανατροφής και βαθύτατα θρησκευόμενων οικογενειών που έχουν την κακία, την επιθετικότητα στον χαρακτήρα τους και τους αρέσει να βλέπουν τον άλλο να υποφέρει για να αισθάνονται ότι έχουν την υπεροχή και γενικά θέλουν να ειρωνεύονται μέσα στην αλαζονεία τους τους άλλους ενώ δεν θέλουν να τους ειρωνεύεται κανένας. Βάλτε τους στην άκρη και ασχοληθείτε με τα κορίτσια σε αυτό το σάιτ. Εγώ έκλεισα από τέτοια. Όντως όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν μιλάνε για πολιτική σε τέτοια σάιτ. Εγώ τουλάχιστον το θεωρώ γελοίο.

Τελευταία τροποποίηση:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Με το Μητσοτάκη ασχολείσαι μόνο; Μήπως είσαι ερωτευμένος μαζί του;

Είσαι μαλάκας;
Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας, προφανώς και δε μπορώ να τον αγνοήσω.
Ας μην ήταν. Ας καθόταν σπίτι του να βλέπει τηλεόραση όλη μέρα να τον γράψω κι εγώ στ' αρχίδια μου.
Ενοχλείσαι που γράφω εναντίον του; Τί να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι κομματόσκυλα να του γλείφουμε τον κώλο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όντως όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν μιλάνε για πολιτική σε τέτοια σάιτ. Εγώ τουλάχιστον το θεωρώ γελοίο.
Δεν σε υποχρεωνει κανενας να συμμετασχεις στα νηματα της πολιτικης.
Δεν θα παρουμε και την αδεια σου για ποια θεματα θα μιλαμε εδω μεσα.
Συνελθε λιγακι

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μόνο ένας θα μπορούσε να πει "καλό καλοκαίρι" στις 16 Σεπτεμβρίου. Και το έκανε.
Ναι, αυτός που σκεφτήκατε.
Εύχεται "καλό καλοκαίρι" στις 16 Σεπτεμβρίου. Δύο τινά συμβαίνουν. Ή δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ή νομίζει πως η Ελλάδα βρίσκεται στο Νότιο ημισφαίριο.
Εκτός τόπου και χρόνου απλά .

Τι ψηφίσατε ρε γίδια;;;
(Συγγνώμη στα γίδια)

20210916_213124.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Μόνο ένας θα μπορούσε να πει "καλό καλοκαίρι" στις 16 Σεπτεμβρίου. Και το έκανε.
Ναι, αυτός που σκεφτήκατε.
Εύχεται "καλό καλοκαίρι" στις 16 Σεπτεμβρίου. Δύο τινά συμβαίνουν. Ή δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ή νομίζει πως η Ελλάδα βρίσκεται στο Νότιο ημισφαίριο.
Εκτός τόπου και χρόνου απλά .

Τι ψηφίσατε ρε γίδια;;;
(Συγγνώμη στα γίδια)

20210916_213124.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
+12%

Συνέχισε :)

Καλό βράδυ :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom