alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οχι ρε, θα μας πουνε για την αστυνομικη βια στη Νεα ΣμυρνηΚάτσε λίγο, θα μας πει και για τα δάνεια της κυρίας Γκραμπόφσκι.
Οχι ρε, θα μας πουνε για την αστυνομικη βια στη Νεα ΣμυρνηΚάτσε λίγο, θα μας πει και για τα δάνεια της κυρίας Γκραμπόφσκι.
Και για τα χρέη του κήρυκα.Οχι ρε, θα μας πουνε για την αστυνομικη βια στη Νεα Σμυρνη
Και για την ΜΚΟ της αδελφης τουΚαι για τα χρέη του κήρυκα.
Και για τη Μαρία τη Σάκκαρη.Και για την ΜΚΟ της αδελφης του
Μπορεί και πίσω στο 2013 όπου ανέλαβε τη θέση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και επέβλεψε πρόγραμμα κινητικότητας 12.500 δημοσίων υπαλλήλων που οδήγησε στην απομάκρυνση των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών.Και για την ΜΚΟ της αδελφης του
Και για το δεσιμο των κορδονιων στο κολωνακι μπροστα απο τον αγνωστο στρατιωτηΚαι για τη Μαρία τη Σάκκαρη.
Διαγράφηκαν;Τιποτα φρεσκο?
Τιποτα φρεσκο?
Και για την κούκλα στη βιτρίναΚαι για το δεσιμο των κορδονιων στο κολωνακι μπροστα απο τον αγνωστο στρατιωτη
Για την ιστορία, στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα που διέγραψαν τα χρέη ήταν ο τσίριζας.Διαγράφηκαν;
Nα σου πω την αλήθεια... κι εγώ ψυχανεμίζομαι ότι ίσως ο Κούλης το σηκώσει και με απλή αναλογική!Συριζόμουνα, προβλέπω πίπα στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Βλέπω μάλιστα να μη χρειαστούν καν 2πλές εκλογές.
Σκουρλέτη, που είσαι μωρή μουνάρα;
Κανά στοιχηματάκι, αντέχετε;
Και την κούκλα που χαιρέτησεΚαι για το δεσιμο των κορδονιων στο κολωνακι μπροστα απο τον αγνωστο στρατιωτη
Νομιζω εχω γραψει οτι στο Μαξιμου υπαρχει ενας "φοβος" μπας και παρουν την αυτοδυναμια ακομη και στις πρωτες εκλογες, με κανενα 46-47% και 151 εδρες, αλλά δεν το θελουν. Θελουν δεύτερες εκλογες και αυτοδυναμια με 170 εδρες, χώρια του οτι στις δευτερες η διαφορα θα αυξηθει ακομη περισσοτεροΣυριζόμουνα, προβλέπω πίπα στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Βλέπω μάλιστα να μη χρειαστούν καν 2πλές εκλογές.
Σκουρλέτη, που είσαι μωρή μουνάρα;
Κανά στοιχηματάκι, αντέχετε;
Και την ποδηλαταδα στην ΠαρνηθαΚαι την κούκλα που χαιρέτησε
Τύπε δεν τελείωσε το ζαβο τον δανεισμό για να αρχίσει την πληρωμή..Γιατί τα χρέη παλιώνουν και παραγράφονται;
Kαλά τα λέει γι' αυτό μας φόρτωσε 100 διςΆτομο από τη δουλειά μου ξεφούρνισε μετά τις εκλογές του '19 ότι ψήφισε τον καράφλα. Όταν τον ρώτησα 'πως, τι, που' (δεδομένου ότι επρόκειται για πασόκο της δεκαετίας του '80), μου απάντησε "Γιατi; Καλά δεν τα λέει;"
ας κανει εκλογες αφου ειναι 40%,οχι εσυ αλλα πολλοι εδω μεσα εχετε κανει αβατο το νημα.ο αλλος λεει "χαπατο",μπορω κ γω να χαρακτηρισω μην απορειται που μονιμως γραφεται 5-6 ατομα σε συγκεκριμενα θεματα.ο καθενας με τα πιστευω του κ τις εμπειριες του.καλη συνεχεια σε ολουςΝαι τύπε, ζησε στο συννεφακι σου
Ζουμε σε χουντα αλλά επειδη πηραν λεφτα τα καναλια, δεν το αντιλαμβανεται κανενας και ο Κουλης παραμενει στο 40%
Εν τω μεταξυ για πες μας
Πόσες απο τις αναγγελθεισες φοροελαφρυνσεις της "χουντας" σε αφορούν?
Γιατί να κάνει εκλογες?ας κανει εκλογες αφου ειναι 40%