mariosapoel1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΠΟΛΛΑ τις ειναι αμαν θέλει 50 ευρώ για 15 λεπτα. οποια και να ειναι...
Βρε παιδια κανενα τηλ για Τελευτεα μου μερα σημερα αυριο φευγω καπιος να μ δωσει κατιι;;;
στην αρχη μου φανηκε οτι την ηξερα... πω πω φιλε, ποιος ξερει ποιος ΄ΣΤΕΦΑΝΟΣ' την ειχε αχτη και το εβγαλε στην φορα το βιντεοΑ δέτε δαμέ σκέδιο...
[xhamster]]
οπου και να πας αλλου, στο θεμα γκομενες, ειναι σιγουρα καλυτερα απο εδω...Ρε παιδια ενα τηλεφωνακη μιας καλης
στην αρχη μου φανηκε οτι την ηξερα... πω πω φιλε, ποιος ξερει ποιος ΄ΣΤΕΦΑΝΟΣ' την ειχε αχτη και το εβγαλε στην φορα το βιντεο
Η γυναικα ειναι κλασσικη περιπτωση 'φαουσας' με διπατο σπιτι καλο, και 2-3 κουτσουβελα απο διαφορους ...του εκανε μαγκιες του 'Στεφανου' ( που μπορει να ειναι και κανενας αραπης απο αυτους που βαπτιζονται χριστιανοι για να πλησιαζουν ευκολοτερα τετοιες ταζοντας τους γαμο, με σκοπο να τους τραβηξουν κανενα φραγκο ), και σου λεει ο 'Στεφανος' (που μπορει να τον λενε Μοχαμετ) : κανεις μαγκιες μωρη? παρε ξεφτιλα να εχεις....χαχαχαχαχαχαχαΗ ατάκα "Αρέσκει σου βρωμιάρη?" εκατάστρεψε πολύ κόσμο!!!
παναγια κ χριστε βραδυατικα.....Γεια σας παιδια..Ενδιαφερομαι για (φτηνο) ινδυ ή κινεζακι..οποιος εχει την καλοσυνη να μου στειλει κανενα τηλ να γαμησω δεν αντεχω αλλο..
εσυ ρε τρελε δεν καταλαβα γιατι διαβαζεισ για κυπρο χαχαχαχαχα.καλα εγω πως γαμω καθε 2 μερες και καθε μερα βρισκω?θα με τρελανουν αυτοι για αυτο δεν δινω τηλεφωνα ουτε γραφω εδω.σκεψου χτεσ κυριακη βρηκα πανω απο 50,εκει στα σκαλακια ολεσ περιμενουν και σε περνουν στα διαμερισματα τους διπλα.οσο ειναι μπροστα τους και δεν γαμανε δεν τους δινω τηλεφωνα και διασκεδαζω μαζι τους χαχαχαχα.κανονισε να βρεθουμε ουκρανια,αν και την μερα θα τρεχω θα βρεθομαστε για λιγο.παναγια κ χριστε βραδυατικα.....
καλα ρε θα μασ τρελανεις?λευκωσια εισαι?δεν βλεπεισ καθε μερα βιετναμεζακια να περιμενουν να σε παρουν σπιτι?καθε μερα βλεπω 4 τισ ιδιεσ,οι 3 τησ πηρα πολυ οραιο σωμα και πρωσωπο.πολλεσ αλλεσ και καθημερινεσ.μετα θα παω βολτα να γαμησω παλι,χτεσ δεν πηρα γιατι πηρα ενα μαλακα που ντρεπεται να τουσ μιλησει και του βρηκα σε ενα λεπτο.δεν θα ξαναγραψω εδω,επιδει εγραψε ο βαλκαν εγραψα.βαλε μυαλο και ανοιξε τα ματια σου τα ειπαμε χιλιαδεσ και ακομα ψαχνεται κινεζακια.σημερα θα γαμησω κατι νεα τσιγγανακια που ανακαλυψα, αντε γεια.ακου θελω τηλεφωνα.Γεια σας παιδια..Ενδιαφερομαι για (φτηνο) ινδυ ή κινεζακι..οποιος εχει την καλοσυνη να μου στειλει κανενα τηλ να γαμησω δεν αντεχω αλλο..
η γρια η μαριου που στεκωτανε εξω απο τα καμπαρε ζει?αν ναι βρεσ την να σου κανει τσαμπα πιππα και μασαζ χαχαχαχΕυχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια,,απο λαρνακα ειμαι