You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύπρος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 449K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
δεν πάμε καθόλου καλα. 180 ευρω την ώρα;;;
Η άλλη θέλει γλυφιτζούρια;
20 eyro
Καλησπέρα, κατεβαίνω Λευκωσία για 1-2 μέρες. Αυτά που αναφέρεις με 20 ευρώ που βρίσκονται; Σε ποιο σημείο τα βρίσκεις. Δεν γνωρίζω πολλά από Λευκωσία. Help!
Ηδονιστης!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει τι παιζει απο μπουρδελα σε λευκωσια-αγλαντζια και λαρνακα;για να το επισκεφτω σα φανταρος κ γω
Ηδονιστης!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
μπορει να μου απαντησει καποιος εστω και με πρωσοπικο μηνυμα;
Στη Λευκωσία παίζουν μόνο 2 μπουρδέλα τα οποία δεν αξίζει να πας. Στο ένα είδα μια κοκκινομάλα ρουμανοτσιγκάνα που ακόμα και να με πληρώνουν αυτές δεν τις πηδώ, και το άλλο έχει μια ξανθιά κάτω του μετριου. Στα 50 ευρώ. Οπότε δεν σε συμβουλεύω να τις επισκευτείς.μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει τι παιζει απο μπουρδελα σε λευκωσια-αγλαντζια και λαρνακα;για να το επισκεφτω σα φανταρος κ γω
Η Λάρνακα απο όσο ξέρω δεν έχει μπουρδέλα.
Oustreeee
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Γεια σου φιλε! μιπως εν τελη εμαθες τι παιζει? γιατι κι εγω θα παω φανταρος και παρολο που ψαχνω δε βρισκω κατι συγκεκριμενο, αν γινετε και ξερεις βοηθησε με παρακαλω!μπορει να μου απαντησει καποιος εστω και με πρωσοπικο μηνυμα;
marios sexy1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου υπαρχουν 3 μπουρδελα το 1 βρίσκετε στη Σουτσου( κοντα στο parking με τον μιναρέ) πολλυ καλλες κοπελες βλεπω μέσα. Μία φορα που πήγα όταν είμουν φαντάρος έδωσα 40 euro αλλαα το ευχαριστηθηκα ήταν τέλεια το . Τα άλλα δύο είναι στη επτανίσου, το ένα είναι χάλια ( όπου ειναι και η Λούση) νομίζω είναι 50 euro. Το δεύτερο μετα απο της Λούσης είναι ενα μπουρδέλο με μια τραβεστη μεσα γρια που βλέπει τις κοπέλες, καθε μέρα είναι διαφορετική κοπελα παντα όμορφες είναι, μια φορα μου έτυχε μία ξενερωτη αλλα κουκλαα. Οταν ήμουν φανταρος έδεινα 40 euro τώρα θελουν 50 euro...μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει τι παιζει απο μπουρδελα σε λευκωσια-αγλαντζια και λαρνακα;για να το επισκεφτω σα φανταρος κ γω
Άποψη μου ειναι οτι το καλύτερο είανι εκεινω στη Σουτσο..
Oustreeee
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Φιλαρα μου με ολη μου τη καρδια σ ευχαριστω!!! και να ξερεις σιγουρα θα κανω θετικη σκεψη για την βοηθεια που μου εδωσες με το που παω!!! να εισαι καλα!!!!Φίλε μου υπαρχουν 3 μπουρδελα το 1 βρίσκετε στη Σουτσου( κοντα στο parking με τον μιναρέ) πολλυ καλλες κοπελες βλεπω μέσα. Μία φορα που πήγα όταν είμουν φαντάρος έδωσα 40 euro αλλαα το ευχαριστηθηκα ήταν τέλεια το . Τα άλλα δύο είναι στη επτανίσου, το ένα είναι χάλια ( όπου ειναι και η Λούση) νομίζω είναι 50 euro. Το δεύτερο μετα απο της Λούσης είναι ενα μπουρδέλο με μια τραβεστη μεσα γρια που βλέπει τις κοπέλες, καθε μέρα είναι διαφορετική κοπελα παντα όμορφες είναι, μια φορα μου έτυχε μία ξενερωτη αλλα κουκλαα. Οταν ήμουν φανταρος έδεινα 40 euro τώρα θελουν 50 euro...
Άποψη μου ειναι οτι το καλύτερο είανι εκεινω στη Σουτσο..
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
απο κατεχομενα ερχεται εκει στην λουση.την πλισιασα μια μερα καλοκαιρι και με πηρε εκει ηθελε 50.ειπα 30 δεν δεκτικε και εφυγαΣτη Λευκωσία παίζουν μόνο 2 μπουρδέλα τα οποία δεν αξίζει να πας. Στο ένα είδα μια κοκκινομάλα ρουμανοτσιγκάνα που ακόμα και να με πληρώνουν αυτές δεν τις πηδώ, και το άλλο έχει μια ξανθιά κάτω του μετριου. Στα 50 ευρώ. Οπότε δεν σε συμβουλεύω να τις επισκευτείς.
Η Λάρνακα απο όσο ξέρω δεν έχει μπουρδέλα.
pou einai to meros p lesκαλα ρε θα μασ τρελανεις?λευκωσια εισαι?δεν βλεπεισ καθε μερα βιετναμεζακια να περιμενουν να σε παρουν σπιτι?καθε μερα βλεπω 4 τισ ιδιεσ,οι 3 τησ πηρα πολυ οραιο σωμα και πρωσωπο.πολλεσ αλλεσ και καθημερινεσ.μετα θα παω βολτα να γαμησω παλι,χτεσ δεν πηρα γιατι πηρα ενα μαλακα που ντρεπεται να τουσ μιλησει και του βρηκα σε ενα λεπτο.δεν θα ξαναγραψω εδω,επιδει εγραψε ο βαλκαν εγραψα.βαλε μυαλο και ανοιξε τα ματια σου τα ειπαμε χιλιαδεσ και ακομα ψαχνεται κινεζακια.σημερα θα γαμησω κατι νεα τσιγγανακια που ανακαλυψα, αντε γεια.ακου θελω τηλεφωνα.
αν και λει οτι δεν προσφερη ερωτικες υπηρεσιες.. εχι δοκιμασει κανης?
Andreas_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καμία κοπέλα στη λευκωσια?
costas1988
Μέλος
- Εγγρ.