Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maurovilos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
εχει κανεις τηλεφωνο από κάτι σίγουρο για κυπρο?

facesitting19831

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
1
Ελεος τοσο παρακμη καταντησε η Κυπρος; Βιετναμ Φιλιπινα Κινα κτλ ;

Markosno

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
Παίδες είμαι Κύπρο και γκουγκλάρω να βρώ ξενοδ.ημιδιαμονής τόσο καιρό κ δεν βρίσκω τπτ.. το πιθανότερο επειδή ακόμα και στο google  θα είναι περασμένα τα όποια γραφόμενα με κυπριακή διάλεκτο.
Αν γνωρίζει κανείς κανένα ξεν.ημιδιαμονής Λαρνακα ή Λευκωσία πραγματικά θα με σώσει!

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Παίδες είμαι Κύπρο και γκουγκλάρω να βρώ ξενοδ.ημιδιαμονής τόσο καιρό κ δεν βρίσκω τπτ.. το πιθανότερο επειδή ακόμα και στο google  θα είναι περασμένα τα όποια γραφόμενα με κυπριακή διάλεκτο.
Αν γνωρίζει κανείς κανένα ξεν.ημιδιαμονής Λαρνακα ή Λευκωσία πραγματικά θα με σώσει!

Δεν υπάρχουν από όσο ξέρω. Βρες κάποιο φθηνό και μείνε όσο θες.
Ψάξε στο booking και βάλε κατάταξη από φθηνό προς ακριβό
Το πιο φθηνό που βλέπω είναι το Onisillos στη Λάρνακα με καπου 35 ευρώ

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.186
Πόντοι
17.576
Δεν υπάρχουν από όσο ξέρω. Βρες κάποιο φθηνό και μείνε όσο θες.
Ψάξε στο booking και βάλε κατάταξη από φθηνό προς ακριβό
Το πιο φθηνό που βλέπω είναι το Onisillos στη Λάρνακα με καπου 35 ευρώ
μην ψαχνεις δεν υπαρχει ....

Markosno

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
κι ομως ψαχνω ακόμα.. χαχα 
ε δε παω σε φθηνό.. θα είναι κ βρώμικο...
δε μπορεί να μην υπάρχει παντως κατι..  δλδ τις πουτανες εδω οταν δεν εχει χωρο ο αλλος που τις πάει? σιγουρα θα παιζουν κάποια..

kotsongo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2014
Like
4
Πόντοι
0
κι ομως ψαχνω ακόμα.. χαχα 
ε δε παω σε φθηνό.. θα είναι κ βρώμικο...
δε μπορεί να μην υπάρχει παντως κατι..  δλδ τις πουτανες εδω οταν δεν εχει χωρο ο αλλος που τις πάει? σιγουρα θα παιζουν κάποια..

Φίλε αν ψάξεις στο booking όπως σου είχα πει, βλέπεις και αξιολόγηση για καθαριότητα και φωτογραφίες. Στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής αν δεν είχες πάρει μαζί σου φακό με UV, συγχαριτήρια. Ελπίζω να ξέρεις που είχες ξαπλώσει και σου φαινόταν καθαρό. Στα ημιδιαμονής όσο κι αν φαίνονται καθαρά, όλο και κάποιο στολίδι θα υπάρχει στα σεντόνια.
Μ' αρέσει κι όλας που δεν πας στα φτηνά αλλά προτιμάς τα ημιδιαμονής που ο λόγος ύπαρξης τους είναι για να πας εκεί τις πουτάνες. Δηλαδή φουλ στο χύσιμο στα σεντόνια. :cheesy:

kotsongo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Φίλε αν ψάξεις στο booking όπως σου είχα πει, βλέπεις και αξιολόγηση για καθαριότητα και φωτογραφίες. Στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής αν δεν είχες πάρει μαζί σου φακό με UV, συγχαριτήρια. Ελπίζω να ξέρεις που είχες ξαπλώσει και σου φαινόταν καθαρό. Στα ημιδιαμονής όσο κι αν φαίνονται καθαρά, όλο και κάποιο στολίδι θα υπάρχει στα σεντόνια.
Μ' αρέσει κι όλας που δεν πας στα φτηνά αλλά προτιμάς τα ημιδιαμονής που ο λόγος ύπαρξης τους είναι για να πας εκεί τις πουτάνες. Δηλαδή φουλ στο χύσιμο στα σεντόνια. :cheesy:

*που σου είχαν πει.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96

Τζίο

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
0
Ταξιδεύω Κύπρο αρχές Μαρτίου για 2-3 μέρες. Ευτυχώς θα είναι Παρασκευό-Σαββατό-Κύριακο. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο στριπτιζάδικο καλό και ποιοτικό; Θα εκτιμούσα κάθε πληροφορία που θα μπορούσα να συλλέξω από τους γνώστες! Please help, guys!

partouzas30

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Guys ξέρετε καμια φτήνη κινεζούα κλπ που να δέχετε να την γαμίσουμε πάνω που ένας;

partouzas30

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
ρε φίλε επια σε μιαν αλλα έσβισεν το ηταν κάμποσο δυνατη αλλά μόνο handjob

kikoman

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
9
Like
105
Πόντοι
0
Συνάδελφοι, θα είμαι και εγώ στη Λευκωσία τη Κυριακή και θα μείνω περίπου μια εβδομάδα οπότε αν έχετε κάποια καλή περίπτωση να συστήσετε μου λέτε (ακόμα και σε pm). Θα έχω αυτοκίνητο οπότε παίζω άνετα και γύρω από τη πολή αν είναι απαραίτητο.
Με ενδιαφέρει είτε μασαζάκι με τα δέοντα είτε να επισκεφτώ το κορίτσι στο διαμέρισμά του...
Θα είμαι με συναδέλφους και δε θέλω να τη φέρω στο ξενοδοχείο. Αναμένω και ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom