Andreas_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παικτες
Εχεις κανεις το τηλ της κοπελας απο ελλαδα?
Εχεις κανεις το τηλ της κοπελας απο ελλαδα?
Αυτό το έχω δει ξανά. Κάποιοι Όχι μόνο λένε για την ύπαρξη του σάιτ τους δείχνουν και τα σχόλια.Παικτες επειδη η κοπελα δουλευει απτις 15:00-01:00 ειναι λιγο δυσκολη κ στα meeting κ στο να απαντησει. Δεν ειναι ουτε σιτυ τουρ κτλ..καμια σχεση!Ασε που μας δωσατε στεγνα για την αναρτηση ))) μην λετε σε οποιαδηποτε κοπελα για το φορουμ ρε. Τα σεβη μου κ τις καλημερες μου.
φιλε ενημερωσε κι εμας αν θέλεις με πμΠαικτες απαντησα σε ολους νομιζω...σορυ αν ξεχασα κανεναν...Επειδή θα ειμαι μπιζι 1...2 μερες κ δεν ειμαι κυπρο...βασικά δεν εχω καν επισκεφθει το νησι...)) καντε παιχνιδι μεταξυ σας. Αρκετοι εχουν ινφος κ τηλ της μικρης...εσεις μπορει να γνωριζεστε κ μεταξυ σας οποτε οργανωθειτε )))
Παντως θα προσπαθησω να απανταω οσο πιο συντομα μπορω....γιατι δεν πολυ μπαινω κιολας...
Ενας παλιος συναγωνιστής απο Ελλαδα ειμαι κ εγω )))
Αν μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία της παρακαλώΠαικτες επειδη η κοπελα δουλευει απτις 15:00-01:00 ειναι λιγο δυσκολη κ στα meeting κ στο να απαντησει. Δεν ειναι ουτε σιτυ τουρ κτλ..καμια σχεση!Ασε που μας δωσατε στεγνα για την αναρτηση ))) μην λετε σε οποιαδηποτε κοπελα για το φορουμ ρε. Τα σεβη μου κ τις καλημερες μου.
Βασικα οκ οι περισσοτερες επαγγελματιες το ξερουν το φορουμ γιατι ολο κ καποιος "αγαπουλης" ή "εξυπνουλης" θα της το σφυριξε. Απλα αν γινεται ας προστατευσουμε κ το φορουμ...κ την κοπελα οσο γινεται περισσοτεροΑυτό το έχω δει ξανά. Κάποιοι Όχι μόνο λένε για την ύπαρξη του σάιτ τους δείχνουν και τα σχόλια.
Κάποια στιγμή είχα εδώ σχολιάσει μια άλλη κοπέλα εξ Ελλάδος.
Σε κάποιος από της επόμενες επισκέψεις με περισσότερη οικειότητα μου ζήτηση να την βοηθήσω να κλείσει on line εισιτήρια γιατί έλεγε ότι της ερχόταν ακριβά από τα γραφεία.
Ανοίγοντας το tablet της είδα την σελίδα μας και την ρώτησα πως την ξέρει.
Μου είπε ότι κάποιος της έδειξε Όχι μόνο την σελίδα αλλά και το σχόλιο μου .
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
Φίλος, εγώ για πλάκα έγραψα για city tour. Απλά εννοούσα ότι είναι μακριά.Παικτες επειδη η κοπελα δουλευει απτις 15:00-01:00 ειναι λιγο δυσκολη κ στα meeting κ στο να απαντησει. Δεν ειναι ουτε σιτυ τουρ κτλ..καμια σχεση!Ασε που μας δωσατε στεγνα για την αναρτηση ))) μην λετε σε οποιαδηποτε κοπελα για το φορουμ ρε. Τα σεβη μου κ τις καλημερες μου.
Ε λογικά θα την πρήξατε όλοι στα τηλεφωνήματα και στα sms και την τρομάξατε :-) Ο άνθρωπος είπε ότι η κοπέλα δεν είναι του επαγγέλματος, ήρθε και δουλεύει στην αγία νάπα για το καλοκαίρι, και αν έδωσε το τηλ της σε 20 άτομα εδώ φαντάζεστε τι θα έγινε. Αστε που μάλλον θα κάνει και τις επιλογές της. Μην αγχώνεστε σε 1 μήνα η Αγία νάπα θα είναι γεμάτη με ρωσίδες και σουηδέζες for free. No problem. Ας έρθει κατά Λευκωσία μεριά που υπάρχει έλλειψη γιατί στην αγία ναπα υπάρχει υπερπροσφορά και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.
δωκιμασα να εποικηνωνησω τις τελευταιες μερες αλλα χωρις επιτυχια. Αν θελει εχτραδακια πως και δεν απαντα πυτε καν τα μυνημστα. Καταφερε κανεις να εποικηνωνηση μαζι της?Κ ξανα λεω. Η κοπελα δεν ηρθε για αυτο τον λογο εκει. ΟΚ ειναι καλα κ γλυκα τα λεφτα...αλλα η δουλεια της ειναι αλλη εκει!!καλο σκ σε ολους