Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tasos74856

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2014
Like
30
Πόντοι
0
φιλε στειλε μου πμ και θα σου στειλω και γω τηλεφωνα που εχω. Δεν στελλω πρωτος γιατι ακομη να μπορω...

Εγγρ.
2 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
φιλε και σε εμενα παρακαλω, δεν μπορω να στειλω πμ, στειλε μου και εχς και εγω και εγω 2 τηλεφωνα για λεμεσο, καλες περιπτωσεις!!

nikos kkz

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα ανταλλάζω τηλέφωνα για κινεζες Και άλλες φυλές μόνο για Λευκωσία.

mforfcy

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Λοιπόν μάγκες, έκανα ένα εναλλακτικό blog για να μαζέψουμε όλες τις αγγελίες αλλά και τα σχόλια μας σε αυτό.
Αν θέλετε μπαίνετε, βλέπετε, ψάχνετε και σχολιάζεται.
Σεμνά και κόσμια.
Αν υπάρχει πρόβλημα με τον Admin να αφερέσω τον σύνδεσμο.
Καλό ΣΚ

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
φίλε νομίζω είναι άδικος κόπος γιατί το bazaraki διαγράφει τις αγγελίες μετά απο μερικές ώρες.

gzm

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
78
Πόντοι
1
Λοιπόν μάγκες, έκανα ένα εναλλακτικό blog για να μαζέψουμε όλες τις αγγελίες αλλά και τα σχόλια μας σε αυτό.

Στο τέλος θα καταλήξεις με ενα blog με επισκέψεις αλλά με αρχαία τηλέφωνα που δεν ισχύουν πια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί κάτι τέτοιο.

mforfcy

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Στο τέλος θα καταλήξεις με ενα blog με επισκέψεις αλλά με αρχαία τηλέφωνα που δεν ισχύουν πια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί κάτι τέτοιο.
για να μην χανουμε τα τηλέφωνα που διαγράφει το bazaraki....

gzm

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
78
Πόντοι
1
Καθόλου καλή ιδέα ρε φίλε. Πρόσεξε μην μπλέξεις κιόλας σε περίπτωση που πάρει διαστάσεις το "θέμα". Που φυσικά προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αλλά λέω εγώ τώρα.. Το ότι κάποια γράφει μια αγγελία για μασαζ και βάζει το τηλ της στο bazaraki ή οπουδήποτε αλλού, αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ μπορείς να το παίρνεις και να το αναδημοσιεύεις γενικά και αόριστα σε άλλες ιστοσελίδες απο κει και απο δω. Εκείνη που το έβαλε κάπου, έχει την ευθύνη, ξέρει που το δημοσίευσε και αν θέλει μπορεί να το διαγράψει. Απο την στιγμή που εσύ δημοσιεύεις ενα τηλ, αυτόματα η ευθύνη σου ανήκει σε περίπτωση που η ιδιοκτήτρια παραπονεθεί - ακόμη και αν το πήρες απο ιστοσελίδα που το καταχώρησε η ίδια! Φαντάζομαι αυτός ειναι και ένας απο τους λογους που εδώ στο φορουμ δεν επιτρέπουν να δημοσιεύονται τηλ. Και μια άλλη περίπτωση, σκέψου κάποιος να βάλει εκεί ψεύτικο τηλ για να διασύρει κάποιαν και μετά εσύ το διαδόσεις μέσω του blog σου, και την παίρνουν τηλ και λένε βρήκαν το τηλ της απο το blog σου εσύ θα φταίξεις.. και μετά αντε να αποδείξεις πως το βρήκες απο αλλού. ..

EDIT.. Αλλά αφού δεν βάζεις τηλ ρε. Άρα lol. Εντελώς άκυρο to blog :s&m_3:

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
δεν ανοίγει η σελίδα.
Secure Connection Failed

μπλα μπλα
κατάφερα να βρω την ιστοσελίδα απο google. Σε ενα σημείο λέει Monica σε άλλο Eugenia. Λέει ότι οι φωτογραφίες είναι 100% αυθεντικές ενώ είναι οι φωτογραφίες της Diana Narbikova

mforfcy

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
κατάφερα να βρω την ιστοσελίδα απο google. Σε ενα σημείο λέει Monica σε άλλο Eugenia. Λέει ότι οι φωτογραφίες είναι 100% αυθεντικές ενώ είναι οι φωτογραφίες της Diana Narbikova
εμενα ανοιγει
και ψαχνω για Cyprus, οντος είναι μεσα με 2-3 ονοματα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom