ourakotangos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Like
- 216
- Πόντοι
- 21
ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΙ ΓΙΑ ΛΕΥΩΣΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΝΗ?
τα γαμαει η ΕΛ.ΔΥ.Κ.
Και μια συμπλήρωση .... ότι κυκλοφορεί στο δρόμο θα το βρεις μέχρι της 21:30 άντε 21:45 μετά η ΕΛΔΥΚ επιστρέφει στο στρατόπεδο και τα κοριτσάκια σπίτι τους.
Κύπριος μου είπε ότι οι περισσότερες (Κινέζες) είναι φοιτήτριες ή ως τέτοιες έχουν έρθει και βγάζουν τα προς το ζήν με αυτό το τρόπο. Εγώ αμφιβάλω λίγο γιατί είναι μεγαλύτερες σε ηλικία από μια φοιτήτρια αλλά το καταθέτω ως πληροφορία.
Είχα πάει πέρσι Κύπρο στο βόρειο τμήμα να επισκεφτώ μια Ρωσίδα,το βόρειο τμήμα το έχουν κάνει κυριολεκτικά κώλο οι Τούρκοι δεν αξίζει να πατήσει κανείς εκεί.Μετά πέρασα μία μέρα στο ελληνικό τμήμα και επισκέφτηκα Αγία Νάπα.Μιλάμε για πολύ μουνί.Φαληράκι επί τρία περίπου.Φοβερές Αγγλίδες,Σκανδιναυές αλλά αυτές που γαμιούνται είναι οι ρωσίδες τουρίστριες που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες.Οι Κύπριοι δε λένε τίποτα εμφανισιακά(είναι σγουρομάλληδες σαν τους Αιγύπτιους,Σύριους κτλ) αλλά γαμάνε τα ρωσίδια μαζικά.
Εγώ χτύπαγα Ρωσίδες παντρεμένες,Σκανδιναυές γινόταν της πουτάνας.Εμεινα μόνο ένα βράδυ αλλιώς σίγουρα κάτι θα έπαιζε.
Αρα η μόνη λύση ειναι το Αγρινό Και αυτο πρεπει να το φορτωσεις σε κανα αγροτικο να το πας στα Κατεχώμενα να το και μετα οταν ξεκαβλώσεις να το γυρισεις παλι στις ελευθερες περιοχεςαργησες κατι δεκαετιες φιλε,μονο ματι θα παρεις τα ξεκωλα βρετανιδες χαχαχα ασε που μπαζα ειναι οι περισοτερες συν το οτι στα μπαρ που συχναζουν για καθε αγγλιδα αντιστοιχουν 10 αγγλοι γυρω τους.φετος ιδικα μονο αντρες εβλεπες σχεδον νεαρας ηλικιας,οι κοπελες συνοδευονταν απο αυτοες η ηταν 10 φιλες μαζι πιασμενες χερι χερι και εκαναν παρεα μονο αγγλους.οι ρωσιδες απλα αφραγκες,κακασχημες και πολλες βιζιτες τελετευας σειρας!οι ρωσιδες που ονειρευεσαι πανε μονο λεμεσο και εχουν ρωσους σπονσορες,εχουν και αυτες χρημα χαχαχαχ.αν ηταν ετσι οπως νομιζεις με τις ρωσιδες θα ημουν εκει ολη μερα αντι σχεδον ολο το καλοκαιρι ουκρανια χαχαχαχ.καλη διαμονη και ελπιζω να βρεις καμια πιθηκα βιετναμεζα να γαμησεις.
Αρα η μόνη λύση ειναι το Αγρινό Και αυτο πρεπει να το φορτωσεις σε κανα αγροτικο να το πας στα Κατεχώμενα να το και μετα οταν ξεκαβλώσεις να το γυρισεις παλι στις ελευθερες περιοχες
Ο Αλγερινός στην αρχη κυνηγαει της μέτριες μετα οσο περναει η ωρα ριχνει τον πύχη και κατα της 5 το πρω'ι' κυνηγαει οτι βρει και λεει καλητερα απο το τιποτα!Συνηθως φευγει μονος του στο Νόβγκοροντ οταν πηγαινα ηταν η ουρά μου πηγαινε απο πισω μπας και παρει κανενα αποφάγιδιμητρακι οταν λενε για ρωσιδες ξερεις τι φανταζονται θα γαμησουν,αλλα εχουν πιο πολλες πιθανοτητες να γαμησουν αγρινο παρα αυτεσ που φανταζονται χαχαχα.αν δεις τι αθλιες ειχε η αγια ναπα ουτε ο αλγερινος φιλος σου δεν τισ γαμουσε
Καλημέρα
Έχει επισκεφτεί κάποιος το
Edit: Διόρθωση συνδέσμου
όχι ρε γμτ στη Λεμεσό το Πολωνεζάκι...Κοπελια εχω τηλεφωνα για Πολονεζα (λεμεσο)με μεγαλα βυζια 40 ευρω μασσαζ, πιππα με χυσιμο στομα, κανει και σεξ αλλα δεν πηρα.εχω κιαλλα αλλα ανταλλαζω με αναλογο η με βιετναμεζα. Αν δεν εχετε τηλεφωνο η δεν θα δωσετε μην στειλετε μυνημα