Νέα

Krzysztof Warzycha (ο πραγματικός θρύλος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kurwa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Με διαφορα ο κορυφαιος ξενος παιχτης που εχει περασει απο Ελλαδα.

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Φιλε υποκειμενικη η αποψη σου...Ενας απο τους καλυτερους συμφωνω...Αλλα η μπαλα ειναι σαν την γυναικα...Σε αλλον του αρεσουν τα κουνηματα σε αλλον οι χαμηλοβλεπουσες και σε αλλον οι πουτανες!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πολύ καλός παίχτης,αλλά και χαρακτήρας.Δεν ξέρω αν είναι όμως ο καλύτερος,έχουν περάσει και άλλοι όπως ο Σαβέβσκι,ο Ζάετς παλαιότερα,ο Εστερχάζι κλπ.Ο κάθε παίχτης σε διαφορετική εποχή δε συγκρίνεται.Καλό σέντερ φορ και ο Μπάγεβιτς.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σεντερ-φορ ο Μπάγιεβιτς?

Είσαι σίγουρος?

:headbang:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αμυντικός ήταν;

Netuser

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τα ονοματα ειναι πολλα και καθε θεση εχεις τις δικες της κορυφες: Σαβεφσκι, Ζοβιανι, Καρεμπε, Τζολε, Μπορελλι ειναι μερικοι που εχω δει να παιζουν εγω. Μετα παλαια εχω ακουσει για Ζαετς, Ροτσα, Ντεταρι και παει λεγοντας...

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.538
Πόντοι
216
Το λιγότερο που μπορώ να γράψω για αυτόν είναι "RESPECT" !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
1996

Συνημμένα

• ajax_pao_1996.jpg
    ajax_pao_1996.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • pao_foot_1996.jpg
    pao_foot_1996.jpg
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ολυμπιακος ειμαι αλλα τι να λεμε τωρα? Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
Μετα ο Τζορτζεβιτς. Αρκετα πιο πισω οι υπολοιποι.

OP
OP
K

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Χαιρομαι που οπαδοι διαφορετικων ομαδων υποστηριζουν την αποψη μου.

Αυτο δειχνει οτι καποιοι εχουν συνειδηση πρωτα σαν ποδοσφαιροφιλοι και μετα σαν οπαδοι συγκεκριμενης ομαδας. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Τα ονοματα ειναι πολλα και καθε θεση εχεις τις δικες της κορυφες: Σαβεφσκι, Ζοβιανι, Καρεμπε, Τζολε, Μπορελλι ειναι μερικοι που εχω δει να παιζουν εγω. Μετα παλαια εχω ακουσει για Ζαετς, Ροτσα, Ντεταρι και παει λεγοντας...

Για Τζορτζεβιτς συμφωνω καθως και με τον θεο Σαβεφσκι αλλα για Καρεμπε βασικα για μενα ηταν φιασκο σαν αυτο τον πιτσιρικα το Μπελουτσι που πληρωσε 10 φορες
περισσοτερο απο καποιον Ζουραφσκι της Λαρισας των 700.000 Εuro λεμε τωρα....Εικασιες κανουμε ...

Απλα θελουμε να φερουμε μια μουρη και τον φερνουμε ανεξαρτητως αν θα αποδωσει το ποσο για τον οποιον τον πληρωσαμε. :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε εχετε τρελλαθει....
εχει παιξει στην ελλαδα ο μεγαλος ΤΖΙΟ και εσεις συζητατε για παιχτακια της σειρας που δεν ειναι ουτε για να του δενουν τα κορδονια?????
τι αλλο θα ακουσουμε :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε εχετε τρελλαθει....
εχει παιξει στην ελλαδα ο μεγαλος ΤΖΙΟ και εσεις συζητατε για παιχτακια της σειρας που δεν ειναι ουτε για να του δενουν τα κορδονια?????
τι αλλο θα ακουσουμε :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Ο Τζιο ήταν κλασσική περίπτωση πολλά λόγια και λίγη μουσική...Για κάθε ένα καλό του παιχνίδι, υπήρχαν τουλάχιστον 3 αδιάφορα ή και κακά...
Βέβαια έκανε κανά μαγικό για να χαίρονται οι τσουκαλάδες αλλά από ουσία έχανε...
Τη διάρκεια, την ουσία και το ήθος του Βαζέχα, από την 1η μέρα που ήρθε στο βάζελο μέχρι τη στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια του, δεν την είχε κανείς, έλληνας και ξένος..

Υ/γραφο: Να μου έλεγες για Ρίμπο, να το καταλάβω...Αλλά Τζιο;
Σε λίγο θα μας πεις και για το πυροβολημένο τον Καστίγιο!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Όχι αμυντικός ρε φίλε. Κόψε την πλάκα, OK?

10άρι ήταν - επιθετικό χαφ. Έκανε παιχνίδι, πως το λένε.

Αυτός ήταν όλη η ΑΕΚ - ο Θωμάς βέβαια το είχε το γκολ μέσα του είναι η αλήθεια.

Όχι σέντερ φορ, εντάξει;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρΕ ανθρωπο με ειδικοτητα στα μακροβουτια προσπαθειτε να μας τον παρουσιασετε σαν τον καλυτερο ξενο????ειναι δυνατον?????σε τι σε προσφορα?????αλλο αυτο...επαιξε εδω 200 χρονια ηταν κοτα,δεν μιλαγε(στην αρχη).συνεπης με επαφη με τα διχτυα ,προσφορα στην ομαδα,εχτισε ενα προφιλ του ''καλου παιδιου''και μετα αρχισε κατι μαγκιες....δεν εδινε το χερι επιδεικτικα στον προεδρο της δημοκρατιας(για μενα καλα ξηγηθηκε αλλα για σας????)κλπ...
Μακροβουτια και αγιος ο θεος....
100 φορες καλυτεροι (και σαν ποδοσφαιριστες)οι ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ,ΖΑΕΤΣ,ΝΤΕΤΑΡΙ,ΡΟΤΣΑ,ΝΟΒΟΣΕΛΑΤΣ,ΟΛΕ ΣΚΟΜΠΟΕ,ΡΙΜΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ολων ο μαγος ΤΖΙΟ!!!!!!
απλα αυτος επαιξε πολλα χρονια και ηταν τουμπεκις(δηλ.τσατσος)πραγμα που γουσταρε ο καπετανιος γιατι τετοιους ηθελε...
ντροπη και μονο που τολμησατε να σκεφτειτε να τον ονομασετε καλυτερο....
Ο Βαντσικ που ηταν κολλητος του ηταν πολυ καλυτερος και σαν παιχτης και σαν χαρακτηρας.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
θα ηθελα το παλληκαρι που ανοιξε το θρεντ να μου στειλει τα στοιχεια του με πμ για να προχωρησω σε μηνυση εις βαρος του για προσβολη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ !!!!!!!!!
Τον παρακαλω να μου τα στειλει για να μην αναγκαστω να τα βρω μονος μου....
Ευχαριστω εκ των προτερων...

Επισκέπτης
ρΕ ανθρωπο με ειδικοτητα στα μακροβουτια προσπαθειτε να μας τον παρουσιασετε σαν τον καλυτερο ξενο????ειναι δυνατον?????σε τι σε προσφορα?????αλλο αυτο...επαιξε εδω 200 χρονια ηταν κοτα,δεν μιλαγε(στην αρχη).συνεπης με επαφη με τα διχτυα ,προσφορα στην ομαδα,εχτισε ενα προφιλ του ''καλου παιδιου''και μετα αρχισε κατι μαγκιες....δεν εδινε το χερι επιδεικτικα στον προεδρο της δημοκρατιας(για μενα καλα ξηγηθηκε αλλα για σας????)κλπ...
Μακροβουτια και αγιος ο θεος....
100 φορες καλυτεροι (και σαν ποδοσφαιριστες)οι ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ,ΖΑΕΤΣ,ΝΤΕΤΑΡΙ,ΡΟΤΣΑ,ΝΟΒΟΣΕΛΑΤΣ,ΟΛΕ ΣΚΟΜΠΟΕ,ΡΙΜΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ολων ο μαγος ΤΖΙΟ!!!!!!
απλα αυτος επαιξε πολλα χρονια και ηταν τουμπεκις(δηλ.τσατσος)πραγμα που γουσταρε ο καπετανιος γιατι τετοιους ηθελε...
ντροπη και μονο που τολμησατε να σκεφτειτε να τον ονομασετε καλυτερο....
Ο Βαντσικ που ηταν κολλητος του ηταν πολυ καλυτερος και σαν παιχτης και σαν χαρακτηρας.....
αστους ρε..η παναθα ειχε τους καλυτερους ποδοσφαιριστες μια ζωη..ο τζιο ηταν για τα μπαζα & οι πολυμετοχικοι θα ριξουν το κατεστημενο του θειου..
ο γιατρος εχει πει να τους λεμε ναι..
τι ασχολεισαι???

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αστους ρε..η παναθα ειχε τους καλυτερους ποδοσφαιριστες μια ζωη..ο τζιο ηταν για τα μπαζα & οι πολυμετοχικοι θα ριξουν το κατεστημενο του θειου..
ο γιατρος εχει πει να τους λεμε ναι..
τι ασχολεισαι???
ναι αλλα δεν πρεπει να διεκδικησω μια αποζημιοσουλα απο το παλληκαρι που μου βιασε τον εγκεφαλο???πως θα γινει?????το τζαμπα πρεπει να πεθανει....ετσι δεν ειναι?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom