Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ολοι οι 40αρηδες την εχουν μεγαλη και ολοι ξερουν να γλυφουν τελεια γιατι στα νιατα τους ειχαν βλεπεις τις τρελες εμπειριες :grin:
Οχι οχι δεν γινεται καθολου ενας 40αρης μαμουχαλος να χει γαμησει στην ζωη του 4-5 γκομενες και ενας 25αρης 50 :2funny:

ε μπορει να γουσταρει milfakia ασε που δεν ειναι και λιγες οι μικρες σαβουρες ελεινιδες. :rockon:

δεν ειναι μονο θεμα εμπειριας αγαπητε αυτο που πεζη με μας τους 40 plus ουτε το με ποσες πηγε κανεις...ο μεγαλος γαμαει τη γυναικα ποιο παθιαρικα...εχει υπομονη ...και βαζη το μυαλο του να δουλεψη...κι αυτο γιατι το εργαλειο εχει ισως αρχιση να υστερη....προσπαθη λοιπον να αναπληρωση αυτο το μειονεκτημα με ποιοτητα....φτασε στην ηλικια μου και θα καταλαβης...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Λοιπον μιας και πιασαμε τα μιλφ και τα πιπινια...

προ καιρου...γνωριμια με μεγαλυτερη κοπελα...

απιστευτο κορμι, προσωπο εκφυλο - καυλιαρικο...

στο σεξ τωρα...βαθια υγρη πιπα αλλα με χερι [ δεν με χαλασε αλλα ουτε με εφτιαξε ], πεφτω στα ποδια της για ενα 15' στον παραδεισο [ τρελαινομαι να περιποιω την γυναικα ] και μετα που ενιωσα να τρεμουν τα μπουτακια της ανεβηκα απο πανω της...θεσπεσια μορφη, γυναικα, χειλη, ματια βεβαια το συνολο το χαλαγε η μυτη της [ οχι σαν ανοικτηρι αλλα καπως διαφορετικη, πλακουτσωτη καπως σαν να εχει φαει πλαστη στην μουρη ]... με γυριζει σε ροντεο οπου τα ειδα ολα!!!! αργο γαμησι, πληρη ελευθερια κινησεων απο μερους της, διοτι μου κρατουσε τα χερια, οποτε εγω το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να την γλυφω στο λαιμουδακι και στα βυζακια...το clue σε ολη την κατασταση ηταν οτι καθ'ολη την διαρκεια δεν σταματησε να με κοιταει στα ματια...μου περασε ενα αισθημα ερωτα μεσα απο το βλεμμα...
οποτε αναθεωρησα και λεω οτι το σεξ ξεκινα και τελειωνει απο το μυαλο..

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Τι καθοδήγηση λέει αυτός ?
Η τύπισα ήταν καλιτέχνιδα στην πίπα και του το παιζε άβγαλτη στην αρχή.
Αυτός νομίζει ότι η καθοδήγηση του φταίει.
Τι βλάκες είναι οι άντρες  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε άθλιο πράγμα σε έχω χαρακτηρίσει εγώ ποτέ?Εσύ γιατί με χαρακτηρίζεις παλιοχαμούρη?

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Και βέβαια είναι προσόν καλή μου, γιατί τώρα αυτός ο κόπανος νομίζει ότι είναι καλός γαμιάς και ότι η γκόμενα με την καθοδήγηση του πιπώνει καλά, ενώ προφανώς είχε φάει χιλιόμετρα λούτσους.
Κ συνέχισες βλέπω. Έχω ασχοληθεί εγώ μαζί σου ρε? Κακόμοιρε κλώνε πρέπει να είσαι πολύ δυστυχισμένος

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εσυ βρε χαζοβιολα τον ειχες καταθαψει τον αντρα σου σε παλιοτερα ποστ οτι ηταν ανεπειδικτης μαθησεως στο σεξ και ειχες αναγκαστει να βρεις εναν αλλο γαμια γιατι το κρεβατι ηταν μαζι του δραμα.
Και ξαφνικα με το διαζυγιο του ηρθε η θεια επιφωτηση? :jerking: :jerking:

Είδες? Το διαζύγιο απελευθερώνει το σεξ....!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom