on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
καργιολες μια ζωη με λιγα λογια
μην το λες ετσι.
απλα ειναι αυξημενη η λιμπιντο
πως ειστε εσεις στα 18-20? ε, ακριβως ετσι!!!!
καργιολες μια ζωη με λιγα λογια
μην το λες ετσι.
μην το λες ετσι.
Δεν είναι τυχαίο που οι σαραντάρες χτυπάνε τα πιπίνια.Εγώ με τίποτα .Και τα 40 όταν φτάσω πάλι μεγαλύτερους θα θελω.Στα 50 θα αναθεωρήσωρε συ το χω ξαναπει...
αν οι άντρες πιανουν κορυφη ως προς τη λιμπιντο στα 20 κι εμεις στα 35 δεν ειναι σαν καποιος εκει ψηλα να μας κανει πλακα και να γελαει?
Δεν είναι τυχαίο που οι σαραντάρες χτυπάνε τα πιπίνια.Εγώ με τίποτα .Και τα 40 όταν φτάσω πάλι μεγαλύτερους θα θελω.Στα 50 θα αναθεωρήσω
Τι να μου πει το πιπίνι?Να του δείξω πως να πηδάει ή πως να γλύφει?Δεν θα ξέρει πως να χειριστεί την γλωσσίτσα του για να μην σου πω ούτε καν τον πούτσο του. Μπααα..δεν έχω χρόνο για χάσιμο.Στα 50 δεν θα σε κτυπαει ομως κανεις εσενα
Και παω στοιχημα οτι μπορει να σνομπαρεις ιντερνετικα τα πιπινια αλλα σαν γαμια σου επιλεγεις πιπινια κξαι με αυτα καβλωνεις και καλυτερα ακομα και στον δρομο...τι να σου κλασει ο θειος εκει ο 40αρης με τις μπακες...
Εσυ βρε χαζοβιολα τον ειχες καταθαψει τον αντρα σου σε παλιοτερα ποστ οτι ηταν ανεπειδικτης μαθησεως στο σεξ και ειχες αναγκαστει να βρεις εναν αλλο γαμια γιατι το κρεβατι ηταν μαζι του δραμα.
Και ξαφνικα με το διαζυγιο του ηρθε η θεια επιφωτηση?
Λιγα για εμας τους νεους...Τι να μου πει το πιπίνι?Να του δείξω πως να πηδάει ή πως να γλύφει?Δεν θα ξέρει πως να χειριστεί την γλωσσίτσα του για να μην σου πω ούτε καν τον πούτσο του. Μπααα..δεν έχω χρόνο για χάσιμο.
Εγώ ονομάζω πιπίνια τα 25-30 εντωμεταξύ.Για παρακάτω ούτε λόγος.
Τι να μου πει το πιπίνι?Να του δείξω πως να πηδάει ή πως να γλύφει?Δεν θα ξέρει πως να χειριστεί την γλωσσίτσα του για να μην σου πω ούτε καν τον πούτσο του. Μπααα..δεν έχω χρόνο για χάσιμο.
Εγώ ονομάζω πιπίνια τα 25-30 εντωμεταξύ.Για παρακάτω ούτε λόγος.
Λιγα για εμας τους νεους...
Αλλα λενε,αλλα πραττουν...Τι να πει κανεις για το μουνι τηςΑστην ρε ελεινιδα απλως.Λεει λεει αλλα το μουνακι της θα το παιζει με το πιπινι που ειδε στο σουπερ μαρκετ χθες
Μάλλον ιδανικός.Και μόνο τις σεξουαλικές εμπειρίες να συγκρίνεις με τον 25άρη...αυτό μου αρκεί!Να υποθεσω οτι αν οι 30αριδες ειναι πιπινια για εσενα τοτε ο 40αρης τι ειναι?νεαρος απλως?
Μάλλον ιδανικός.Και μόνο τις σεξουαλικές εμπειρίες να συγκρίνεις με τον 25άρη...αυτό μου αρκεί!
Στην τελική βρε μωρό μου γιατί να θέλει να πηδήξει εμένα ο 25άρης και να μην ψάξει να βρει ένα πιπίνοκόριτσο 20-25 χρονών?Πιο λογικό ακούγεται..
Όταν φτάσεις 40 να σε δω τι θα λες πιπίνι μου...Ναι ολοι οι 40αρηδες την εχουν μεγαλη και ολοι ξερουν να γλυφουν τελεια γιατι στα νιατα τους ειχαν βλεπεις τις τρελες εμπειριες
Οχι οχι δεν γινεται καθολου ενας 40αρης μαμουχαλος να χει γαμησει στην ζωη του 4-5 γκομενες και ενας 25αρης 50
ε μπορει να γουσταρει milfakia ασε που δεν ειναι και λιγες οι μικρες σαβουρες ελεινιδες.
Όταν φτάσεις 40 να σε δω τι θα λες πιπίνι μου...
Η γρια κοτα εχει το ζουμι...Καλα οχι και πολυ γρια...Μάλλον ιδανικός.Και μόνο τις σεξουαλικές εμπειρίες να συγκρίνεις με τον 25άρη...αυτό μου αρκεί!
Στην τελική βρε μωρό μου γιατί να θέλει να πηδήξει εμένα ο 25άρης και να μην ψάξει να βρει ένα πιπίνοκόριτσο 20-25 χρονών?Πιο λογικό ακούγεται..