Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε συ το χω ξαναπει...
αν οι άντρες πιανουν κορυφη ως προς τη λιμπιντο στα 20 κι εμεις στα 35 δεν ειναι σαν καποιος εκει ψηλα να μας κανει πλακα και να γελαει?
Δεν είναι τυχαίο που οι σαραντάρες χτυπάνε τα πιπίνια.Εγώ με τίποτα .Και τα 40 όταν φτάσω πάλι μεγαλύτερους θα θελω.Στα 50 θα αναθεωρήσω  :P :P :P

Επισκέπτης
Δεν είναι τυχαίο που οι σαραντάρες χτυπάνε τα πιπίνια.Εγώ με τίποτα .Και τα 40 όταν φτάσω πάλι μεγαλύτερους θα θελω.Στα 50 θα αναθεωρήσω  :P :P :P

Στα 50 δεν θα σε κτυπαει ομως κανεις εσενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και παω στοιχημα οτι μπορει να σνομπαρεις ιντερνετικα τα πιπινια αλλα σαν γαμια σου επιλεγεις πιπινια κξαι με αυτα καβλωνεις και καλυτερα ακομα και στον δρομο...τι να σου κλασει ο θειος εκει ο 40αρης με τις μπακες...

Επισκέπτης
Στα 50 δεν θα σε κτυπαει ομως κανεις εσενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και παω στοιχημα οτι μπορει να σνομπαρεις ιντερνετικα τα πιπινια αλλα σαν γαμια σου επιλεγεις πιπινια κξαι με αυτα καβλωνεις και καλυτερα ακομα και στον δρομο...τι να σου κλασει ο θειος εκει ο 40αρης με τις μπακες...
Τι να μου πει το πιπίνι?Να του δείξω πως να πηδάει ή πως να γλύφει?Δεν θα ξέρει πως  να χειριστεί την γλωσσίτσα του για να μην σου πω ούτε καν τον πούτσο του. Μπααα..δεν έχω χρόνο για χάσιμο.

Εγώ ονομάζω πιπίνια τα 25-30 εντωμεταξύ.Για παρακάτω ούτε λόγος.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ βρε χαζοβιολα τον ειχες καταθαψει τον αντρα σου σε παλιοτερα ποστ οτι ηταν ανεπειδικτης μαθησεως στο σεξ και ειχες αναγκαστει να βρεις εναν αλλο γαμια γιατι το κρεβατι ηταν μαζι του δραμα.
Και ξαφνικα με το διαζυγιο του ηρθε η θεια επιφωτηση? :jerking: :jerking:

ειναι καψουρης ο τυπος...γιαυτο γαμαει με παθος

Vergil

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι να μου πει το πιπίνι?Να του δείξω πως να πηδάει ή πως να γλύφει?Δεν θα ξέρει πως  να χειριστεί την γλωσσίτσα του για να μην σου πω ούτε καν τον πούτσο του. Μπααα..δεν έχω χρόνο για χάσιμο.

Λιγα για εμας τους νεους... :tickedoff:

Επισκέπτης

Ναι μεγαλη επιστημη το γλυφομουνι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευτυχως που οι μπαρμπες στανταρ ξερουν να το κανουν.
Ρε λεγε οτι θες
Μα την πουτσα του πιπινιου παντα την λιγουρευεσαι :2funny:
Να υποθεσω οτι αν οι 30αριδες ειναι πιπινια για εσενα τοτε ο 40αρης τι ειναι?νεαρος απλως? :jerking:

antoninho

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
πιστευω οτι αυτες που θελουν τους μεγαλυτερους...και τους 25αρηδες-30αρηδες τους βλεπουν πιπινια...νοιαζονται κυριως για αμεση αποκατασταση και μονο,διοτι νταξει οταν εισαι 30-35 γυναικα...κοιτας και λιγο το μελλον σου(για μερικες ισως να μην ισχυει ...αλλα για τις πιο πολλες πιστευω αυτο) ;)

Vergil

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αστην ρε ελεινιδα απλως.Λεει λεει αλλα το μουνακι της θα το παιζει με το πιπινι που ειδε στο σουπερ μαρκετ χθες :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Αλλα λενε,αλλα πραττουν...Τι να πει κανεις για το μουνι της
αλληνης...

Επισκέπτης
Να υποθεσω οτι αν οι 30αριδες ειναι πιπινια για εσενα τοτε ο 40αρης τι ειναι?νεαρος απλως? :jerking:
Μάλλον ιδανικός.Και μόνο τις σεξουαλικές εμπειρίες να συγκρίνεις με τον 25άρη...αυτό μου αρκεί!
Στην τελική βρε μωρό μου γιατί να θέλει να πηδήξει εμένα ο 25άρης  και να μην ψάξει να βρει ένα πιπίνοκόριτσο 20-25 χρονών?Πιο λογικό ακούγεται..

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
εγω πιπινι ειμαι..αλλα περναω φαση γριας κοτας

Επισκέπτης
Μάλλον ιδανικός.Και μόνο τις σεξουαλικές εμπειρίες να συγκρίνεις με τον 25άρη...αυτό μου αρκεί!
Στην τελική βρε μωρό μου γιατί να θέλει να πηδήξει εμένα ο 25άρης  και να μην ψάξει να βρει ένα πιπίνοκόριτσο 20-25 χρονών?Πιο λογικό ακούγεται..

Ναι ολοι οι 40αρηδες την εχουν μεγαλη και ολοι ξερουν να γλυφουν τελεια γιατι στα νιατα τους ειχαν βλεπεις τις τρελες εμπειριες :grin:
Οχι οχι δεν γινεται καθολου ενας 40αρης μαμουχαλος να χει γαμησει στην ζωη του 4-5 γκομενες και ενας 25αρης 50 :2funny:

ε μπορει να γουσταρει milfakia ασε που δεν ειναι και λιγες οι μικρες σαβουρες ελεινιδες. :rockon:

Επισκέπτης
Ναι ολοι οι 40αρηδες την εχουν μεγαλη και ολοι ξερουν να γλυφουν τελεια γιατι στα νιατα τους ειχαν βλεπεις τις τρελες εμπειριες :grin:
Οχι οχι δεν γινεται καθολου ενας 40αρης μαμουχαλος να χει γαμησει στην ζωη του 4-5 γκομενες και ενας 25αρης 50 :2funny:

ε μπορει να γουσταρει milfakia ασε που δεν ειναι και λιγες οι μικρες σαβουρες ελεινιδες. :rockon:
Όταν φτάσεις 40 να σε δω τι θα λες πιπίνι μου...

Vergil

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η γρια κοτα εχει το ζουμι...Καλα οχι και πολυ γρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom