Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το πικ σας ειναι απο τα 30 & μετα..
στα 35 θα αναγνωριζεις απο 1 χιλιομετρο ποιος μπορει να σε κανει να χυνεις μεχρι & απο τα αυτια..
κανε save στο notepad αυτο το μυνημα & θα με θυμηθεις..
οκ θα το περασω και στον εξωτερικο δισκο μιας και σε 9 χρονια ελπιζω να εχω αλλο πισι :P
λες δλδ ε? μουμπλε μουμπλε..

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
και καποιες απο οτι καταλαβα εχουν φυσικο ταλεντο χωρις να δουν και τσοντοπιπα.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:
Αν θες να καταλάβεις το θέμα της πίπας διάβασε καμία κριτική στην αρχική σελίδα του site. Υπάρχουν πολλά σχόλια για το θέμα αυτό. Επωφελήσου... :pipa1: :pipa2:  

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν θες να καταλάβεις το θέμα της πίπας διάβασε καμία κριτική στην αρχική σελίδα του site. Υπάρχουν πολλά σχόλια για το θέμα αυτό. Επωφελήσου... :pipa1: :pipa2:  

δεν χρειαζεται πλεον! το καταλαβα απο το ποστ σου!  :P :P :P :P :P :P

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
στα 35 θα αναγνωριζεις απο 1 χιλιομετρο ποιος μπορει να σε κανει να χυνεις μεχρι & απο τα αυτια..
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης

Στα 35 τους οι καργιολες θα αναγνωριζουν απο κμ απλως πιος μαλακας τους κανει για αποκατασταση και για να γκαστρωθουν μαζι του αλλα τοτε ισως ειναι αργα  :grin:

Επισκέπτης
εχμ...  πρωτη φορα σου τυχαινει τετοια κοπελα???

κ μετα απο καθοδηγηση κιολας??????? (αληθεια μου φαινεται παραξενο!)

Τι καθοδήγηση λέει αυτός ?
Η τύπισα ήταν καλιτέχνιδα στην πίπα και του το παιζε άβγαλτη στην αρχή.
Αυτός νομίζει ότι η καθοδήγηση του φταίει.
Τι βλάκες είναι οι άντρες  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σκέφτηκα να γράψω για έναν γκόμενο που είχα και γαμούσε καλά αλλά το μετάνιωσα γιατι...
τα καλύτερα γαμήσια τελικά στην ζωή μου τα κάνω τώρα με τον πρώην σύζηγό μου.
Αυτός ευτυχώς ή δυστηχώς γαμούσε ,γαμάει και θα με γαμάει πάντα όπως θέλω.Μου βγάζει τρελά γούστα αφού χωρίσαμε και μου κάνει τα πιο έκφυλα γαμησια που μου εχει κάνει ποτέ.
Μου κάνει τρελό γλυφομούνι,μου δαγκώνει τα βυζιά και με φτιάχνει με δονητές και πούτσα όση ώρα είμαστε μαζί στο ξενοδοχείο.Μου αρέσει να του παίρνω πίπα βαθιά και υγρή και να τον βλέπω να σπαρταράει και να τρέμουν τα πόδια του.Ξέρει να με καυλώνει ιδιαίτερα τώρα μετα απο τόσα χρόνια..Του αρέσει να με παίρνει στα 4 και όρθια στον καθρέφτη.Μου γλύφει όλο το κορμί και πάντα εστιάζει στα πόδια μου και με τρελλαίνει.
Μακάρι να ταιριάζαμε και στα υπόλοιπα πέρα απο το σεξ αλλά  :headbang: καμία σχέση.

Επισκέπτης
Τι καθοδήγηση λέει αυτός ?
Η τύπισα ήταν καλιτέχνιδα στην πίπα και του το παιζε άβγαλτη στην αρχή.
Αυτός νομίζει ότι η καθοδήγηση του φταίει.
Τι βλάκες είναι οι άντρες  :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι ειναι προσον να το παιζεις παρθενοπιπιτσα και μη μου απτου?

Επισκέπτης
Σκέφτηκα να γράψω για έναν γκόμενο που είχα και γαμούσε καλά αλλά το μετάνιωσα γιατι...
Αυτός ευτυχώς ή δυστηχώς γαμούσε ,γαμάει και θα με γαμάει πάντα όπως θέλω.Μου βγάζει τρελά γούστα αφού χωρίσαμε και μου κάνει τα πιο έκφυλα γαμησια που μου εχει κάνει ποτέ.
Μου κάνει τρελό γλυφομούνι,μου δαγκώνει τα βυζιά και με φτιάχνει με δονητές και πούτσα όση ώρα είμαστε μαζί στο ξενοδοχείο.Μου αρέσει να του παίρνω πίπα βαθιά και υγρή και να τον βλέπω να σπαρταράει και να τρέμουν τα πόδια του.Ξέρει να με καυλώνει ιδιαίτερα τώρα μετα απο τόσα χρόνια..Του αρέσει να με παίρνει στα 4 και όρθια στον καθρέφτη.Μου γλύφει όλο το κορμί και πάντα εστιάζει στα πόδια μου και με τρελλαίνει.
Μακάρι να ταιριάζαμε και στα υπόλοιπα πέρα απο το σεξ αλλά  :headbang: καμία σχέση.

Εσυ βρε χαζοβιολα τον ειχες καταθαψει τον αντρα σου σε παλιοτερα ποστ οτι ηταν ανεπειδικτης μαθησεως στο σεξ και ειχες αναγκαστει να βρεις εναν αλλο γαμια γιατι το κρεβατι ηταν μαζι του δραμα.
Και ξαφνικα με το διαζυγιο του ηρθε η θεια επιφωτηση? :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Αστο καλό, συγκινήθηκα, δεν γίνεται να τα ξαναβρείτε ?

Επισκέπτης

:-* :-* :-* :-*

μαλακια γμτ να ταιριαζεις τοσο πολυ σε αυτο αλλα οχι και σε ολα τα αλλα :( :(

Επισκέπτης
γιατι ειναι προσον να το παιζεις παρθενοπιπιτσα και μη μου απτου?
Και βέβαια είναι προσόν καλή μου, γιατί τώρα αυτός ο κόπανος νομίζει ότι είναι καλός γαμιάς και ότι η γκόμενα με την καθοδήγηση του πιπώνει καλά, ενώ προφανώς είχε φάει χιλιόμετρα λούτσους.

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Kι όμως, παλιότερα είχαμε συζητήσει σχετικά με τις πιθανότητες-περιπτώσεις να έχουμε πηδήξει τις ίδιες γκόμενες -όχι πουτάνες- που έτυχε να γνωρίσουμε π.χ. μέσα από sites, ή διάφορες εξόδους σε μπαράκια, clubs κλπ... :grin:

Οχι ρε πουστη μου, τωρα που το σκεφτομαι και υποψιάζομαι οτι υπαρχει περίπτωση να εχω πηδηξει την ιδια γκομενα με το γιγαντιο μοντερασιε με πιανει ενα καπως...  Μπρρρρρρ!!!

Γιατι οχι τιποτα αλλο, αλλα χυνει και πολυ πραμα ο γιγαντιος!!!

... ή να έχυσε πολύ πράμα ο συναγωνιστής (όπως κάνω εγώ π.χ.) και η γκόμενα να μην μπορούσε να τα πάρει...  (ρε γμτ, καημό το έχω πολλάαα χρόνια... να βρω κάποια γκόμενα -οχι πουτάνα- που να καταφέρνει να τα καταπίνει ΟΛΑ) χαχαχα

1.jpg

Στη φωτο κυρια που παιρνει πιπα απο ντουρασελ (κερασμενη).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom