Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα σας πω για την χειροτερη μου εμπειρια μιας και με ολους τους υπολοιπους ηταν παραπανω απο πολυ καλο το σεξ.

Το αγορι πιτσκος. (1 χρονο μικροτερος μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Ωραιο μωρο! Αλλα οσο νιωθετε εσεις τωρα εκει που καθεστε και διαβαζετε, να σας κανουν σεξ τοσο το ενιωθα και εγω. Και αντε... πες την εχεις μικρη. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ????

Μου ειχε βγει η πιστη , λες και ημουν νεκροφιλη ενιωθα!!!! Μια δυο μπουλο... Σορυ δεν θα του μαθαινα εγω ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ!!!!!!

(επισης εχω να δηλωσω οτι στην face2face ζωη μου σεβομαι παρα πολυ τους γυρω μου και η ιστορια αυτη ουδεποτε εχει ειπωθει σε γνωστο!!!!!)

Επισκέπτης
πριν μερικούς μήνες γνώρισα μία χωρισμένη 35 χρονών με παιδί.

τα θετικά στο sex:
κάνει πολύ καλές πίπες και τα καταπίνει.
της αρέσει να δίνει κώλο.
γενικά έχει όρεξη για συχνό sex και το απολαμβάνει.

τα αρνητικά:
άμα ακούσει κανένα 'γαλλικό' δυσανασχετεί.
δεν της αρέσουν τα sex toys.
bondage, spanking και άλλα φετιχ απορρίπτονται.
όλα γίνονται στο σπίτι. δηλαδή η πίπα πίσω από τον φράχτη, η υποβρύχια μαλακία στις διακοπές ή έστω κανένα fuck hotel απορρίπτονται.   
κοινώς έχει έλλειψη φαντασίας και άρνηση προς κάτι πιο πρόστυχο.

είναι τύπος γυναίκας που πηδάς μεν κώλο αλλά πρέπει να κρατάς ένα τριαντάφυλλο και να λες σ'αγαπώ.
έρωτα δε λέω να κάνουμε, αλλά πρέπει και να γαμήσουμε σε κάποια φάση.

δε βλέπω να βγάζουμε χρόνο.

πολυ αντιφατικα ολα αυτα. λες και ντρεπεται που τα κανει..  :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα σας πω για την χειροτερη μου εμπειρια μιας και με ολους τους υπολοιπους ηταν παραπανω απο πολυ καλο το σεξ.

Το αγορι πιτσκος. (1 χρονο μικροτερος μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Ωραιο μωρο! Αλλα οσο νιωθετε εσεις τωρα εκει που καθεστε και διαβαζετε, να σας κανουν σεξ τοσο το ενιωθα και εγω. Και αντε... πες την εχεις μικρη. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ????

Μου ειχε βγει η πιστη , λες και ημουν νεκροφιλη ενιωθα!!!! Μια δυο μπουλο... Σορυ δεν θα του μαθαινα εγω ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ!!!!!!

(επισης εχω να δηλωσω οτι στην face2face ζωη μου σεβομαι παρα πολυ τους γυρω μου και η ιστορια αυτη ουδεποτε εχει ειπωθει σε γνωστο!!!!!)
τον σουταρες τον μπουλη ε; :think: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η αληθεια ειναι οτι περα απο χαλια σεξ ηταν και στο μυαλο πιτσκος!!!! (απλα μιλαω μονο για σεξ τωρα.)
τι περιμενες;ο αντρας φαινεται πως θαναι στο κρεβατι...και απο πριν τον δοκιμασεις...

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Ρε μαλάκες άρχισα να διαβάζω το thread και αποπροσανατολίστηκα πλήρως, τι σχέση έχουν τα ραδίκια και οι χορτοφαγίες με τις κριτικές στα γαμήσια που μας κάνουν οι γκόμενες? Ξεκολλάτε..
Λοιπόν μια γκόμενα που πηδάω εδώ και καιρό μου κάνει απίστευτες πίπες όπως στις τσόντες κοπάνημα στη γλώσσα και στα χείλια, τρελό μπούκωμα, να φαίνεται η πούτσα στο μάγουλο και συνήθως τα μισά τα παίρνει στο στόμα και τα άλλα πέφτουν στα βυζια της. Και όλα αυτα μετά την καθοδήγηση μου γιατί στην αρχή έκανε πολύ συμβατική πίπα και μπράβο της γιατί ήταν πολύ δεκτική και έμαθε γρήγορα. Ένα άλλο καλό που έχει είναι ότι συνήθως ντύνεται με πολύ πρόστυχα εσώρουχα και ότι γουστάρει το άγριο γαμήσι με βρισίδια και έτσι. Τι κακό είναι ότι αργούμε πάντα να περάσουμε σε δεύτερο γύρο γιατί την πονάει το μουνί της είναι μουδιασμένο και τέτοια. Είναι ίσως η μοναδική γκόμενα με την οποία φχαριστιέμαι πραγματικά γαμήσι. Α και το περίεργο... είναι ελληνίδα  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν παιζει με την καμια αυτο..
μακαρι να ισχυε  :P
αμα δεις τον κουασιμοδο να σερνεται....ή καναν καγκουρα εξυπνακια  περιμενε εσυ να σε γαμησει δυνατα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε μαλάκες άρχισα να διαβάζω το thread και αποπροσανατολίστηκα πλήρως, τι σχέση έχουν τα ραδίκια και οι χορτοφαγίες με τις κριτικές στα γαμήσια που μας κάνουν οι γκόμενες? Ξεκολλάτε..
Λοιπόν μια γκόμενα που πηδάω εδώ και καιρό μου κάνει απίστευτες πίπες όπως στις τσόντες κοπάνημα στη γλώσσα και στα χείλια, τρελό μπούκωμα, να φαίνεται η πούτσα στο μάγουλο και συνήθως τα μισά τα παίρνει στο στόμα και τα άλλα πέφτουν στα βυζια της. Και όλα αυτα μετά την καθοδήγηση μου γιατί στην αρχή έκανε πολύ συμβατική πίπα και μπράβο της γιατί ήταν πολύ δεκτική και έμαθε γρήγορα. Ένα άλλο καλό που έχει είναι ότι συνήθως ντύνεται με πολύ πρόστυχα εσώρουχα και ότι γουστάρει το άγριο γαμήσι με βρισίδια και έτσι. Τι κακό είναι ότι αργούμε πάντα να περάσουμε σε δεύτερο γύρο γιατί την πονάει το μουνί της είναι μουδιασμένο και τέτοια. Είναι ίσως η μοναδική γκόμενα με την οποία φχαριστιέμαι πραγματικά γαμήσι. Α και το περίεργο... είναι ελληνίδα  
ποσα την πληρωνεις σε τσαντες και παπουτσια τυπε; :think:

Επισκέπτης
εγω παντως με την (μικρη) μεχρι τωρα εμπειρια μου, οτι βλεπω παιρνω.
γαμωτο μακαρι να ελεγα το ιδιο :P
2 περιπτωσεις μου ειχαν τυχει οοοτι να ναι ομως. ημουν μικρη κι αμυαλη μαλλον  :rolleyes:

αμα δεις τον κουασιμοδο να σερνεται....ή καναν καγκουρα εξυπνακια  περιμενε εσυ να σε γαμησει δυνατα....
νταξ βρε, το γαμησες εντελως κι εσυ!

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1

εχμ...  πρωτη φορα σου τυχαινει τετοια κοπελα???

κ μετα απο καθοδηγηση κιολας??????? (αληθεια μου φαινεται παραξενο!)

Επισκέπτης
χεχε νταξ, 26 ειμαι  :(
δεν χρειαζεται να μου το χτυπας κιολας  :rolleyes:
το πικ σας ειναι απο τα 30 & μετα..
στα 35 θα αναγνωριζεις απο 1 χιλιομετρο ποιος μπορει να σε κανει να χυνεις μεχρι & απο τα αυτια..
κανε save στο notepad αυτο το μυνημα & θα με θυμηθεις..

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
εχμ...  πρωτη φορα σου τυχαινει τετοια κοπελα???

κ μετα απο καθοδηγηση κιολας??????? (αληθεια μου φαινεται παραξενο!)
Να μη σου φαίνεται παράξενο οι περισότερες από εσάς χάλια πίπες κάνετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom