loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
de forav kolan!!!!!!!!!!!!!συντελουν. πως συντελει και το σταρακι με το κολαν,και την ξεπλυμενη μπλουζα σου.
και δεν ειμαι αγαμητη...
de forav kolan!!!!!!!!!!!!!συντελουν. πως συντελει και το σταρακι με το κολαν,και την ξεπλυμενη μπλουζα σου.
Όλεεεεεεεεεεεεετελικα καλυτερο πραγμα απο το γλυφωμουνι δεν υπαρχει στο κοσμο.
Όλεεεεεεεεεεεεε
φιλεναδα μου αρεσει που συμφωνεις.γνωριζεις τις απολαυσεις τις ζωης τελικα.Όλεεεεεεεεεεεεε
εγραψα εδω....ενω εσυ τιγκαρες το θρεντ απο τις αναλυτικοτατες περιγραφες σου
(πλακα κανω.. ^_^)
ειναι πολυς ο καιρος αρηηηηηηηηποσο καιρο εχεις να γαμηθεις ρε
θα γράψω και μια κριτική για έναν πολύ καυλιάρη που είχα..υγρη κριτικήφιλεναδα μου αρεσει που συμφωνεις.γνωριζεις τις απολαυσεις τις ζωης τελικα.
κριτικη για κανενα γαμησι καλο που εφαγες,δεν μας εγραψες ομως.
τελικα καλυτερο πραγμα απο το γλυφωμουνι δεν υπαρχει στο κοσμο.
μυθιστορηματα αρλεκιν....σου γραφω εγω δεκα... .θα γράψω και μια κριτική για έναν πολύ καυλιάρη που είχα..υγρη κριτική
καλά δεν γράφω αφού τα θεωρεις αρλεκιν ..μυθιστορηματα αρλεκιν....σου γραφω εγω δεκα... .
αντε πατα στο προφιλ μου τις κριτικες μου τις πρωτες με την αννα μαρια να καυλωσεις λιγο ....να δεις και πως γραφει αυτος που καλογαμησε....
shut up and go get me something to eat...δε θα tan πιο ενδιαφέρον να γράφαμε κριτικές που έχουμε δεχτεί από τις/τους συντρόφους μας για τα γαμήσια που τους κάναμε?
παραθέτω μια που έχω δεχτεί εγώ...
γαμάω γκόμενα δανέζα 35άρα που έχω γνωρίσει 2-3 ώρες πριν και τελειώνω στις 25 με 32 μπασιές
με ρωτάει λοιπόν αυτή αφού είμαστε ξαπλωμένοι ανάσκελα...
-"did you like it?"
-"yes...you?"
-"weeeeell.........you know.......in scandinavia women use to ask for an orgasm!"
μυθιστορηματα αρλεκιν....σου γραφω εγω δεκα... .
γραψε ρε φιλεναδα να μαθαινουμε.καλά δεν γράφω αφού τα θεωρεις αρλεκιν ..
διψαμε για μαθηση εμεις.
ειναι ηδη καθηγητρια τις σχολης εδω καιρο.Noμίζω πρέπει να έρθει κ σαν Καθηγήτρια στην Σχολή...
μολις ληξει η εγγυηση στειλτην κι απο δω....πριν μερικούς μήνες γνώρισα μία χωρισμένη 35 χρονών με παιδί.
τα θετικά στο sex:
κάνει πολύ καλές πίπες και τα καταπίνει.
της αρέσει να δίνει κώλο.
γενικά έχει όρεξη για συχνό sex και το απολαμβάνει.
τα αρνητικά:
άμα ακούσει κανένα 'γαλλικό' δυσανασχετεί.
δεν της αρέσουν τα sex toys.
bondage, spanking και άλλα φετιχ απορρίπτονται.
όλα γίνονται στο σπίτι. δηλαδή η πίπα πίσω από τον φράχτη, η υποβρύχια μαλακία στις διακοπές ή έστω κανένα fuck hotel απορρίπτονται.
κοινώς έχει έλλειψη φαντασίας και άρνηση προς κάτι πιο πρόστυχο.
είναι τύπος γυναίκας που πηδάς μεν κώλο αλλά πρέπει να κρατάς ένα τριαντάφυλλο και να λες σ'αγαπώ.
έρωτα δε λέω να κάνουμε, αλλά πρέπει και να γαμήσουμε σε κάποια φάση.
δε βλέπω να βγάζουμε χρόνο.