Νέα

Κριτικές Τραβελιού Anais (zuzana)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rozkrotalias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Έχουνε γραφτεί 5 κριτικές. Η 1 είναι η δική μου.  Οι άλλες 4 είναι από παντελώς ανύπαρκτα μέλη του site που δεν τους ξέρει κανένας και εντελώς συμπτωματικά όλοι τους δεν έχουνε γράψει ούτε μία γραμμή σε forum και επίσης εντελώς συμπτωματικά την εκθειάζουν όλοι.
Είναι προφανές ότι είναι απίστευτη μούφα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι admins δεν κάνουνε κάτι για αυτό.....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αν δεν το αναφέρει κάποιος όπως εσύ τώρα, πως να το πάρουνε χαμπάρι... :rolleyes:

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
τωρα θα αρχισουνε να γραφουνε και αυτοί στο forum για να αποκτησουν αξιοπιστία

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kριτικανθρωποι και μονο . :jerking: :jerking:

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Σημασία έχει να είναι σωστές οι κριτικές.
Υπάρχουν και αξιόλογα μέλη με πολύ λίγα ποστ αλλά με πολλές και σωστές κριτικές

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να αρχισω να γραφω nicks τωρα !

kritonas

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
για να τους δω να γράφουνε να γελάσουμε λίγο.....

Πάντως πολυ περιεργα αυτά που συμβαίνουν. Μούφες κριτικές, και μάλιστα για τον Παναγή - γιατί ? Γιατί όχι π.χ για την Moni ? Δεν βγάζει νόημα  :huh:

Πάντως γουστα είναι αυτά καθώς να σου θυμίσω οτι τη Savanna του Zuzana της έδωσες χάλια κριτική ενώ δεν ήταν τόσο κακιά.

Anyway, γενικά σέβομαι το γούστο σου καθώς προφυλάσσει και εμάς απο μούφες και γκόμενες πατάτες. Εγω πάντως δεν το έχω δει τον Παναγή για να έχω άποψη.

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
αν καταλαβα καλά, εδω δεν ειναι θεμα αν είναι ωραία ή όχι αλλα το αν γεννήθηκε με εξτρα εργαλείο. Οπότε δεν τιθεται θέμα γούστου αλλά απλής παρατηρητικότητας.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Όντως δεν έχεις καταλάβει. Το έξτρα εννοεί ο άνθρωπος ή ότι φτιάχνονται κλώνοι με σκοπό να κάνουν promotion?

Για διάβασε πιο προσεκτικά.... :rolleyes:

OP
OP
rozkrotalias

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Σωστός φίλε κρίτωνα σε αυτά που λες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως οι κριτικές είναι κραυγαλέες μούφες και δεν χωράει καμία αμφισβήτιση.....
Πάντως πολυ περιεργα αυτά που συμβαίνουν. Μούφες κριτικές, και μάλιστα για τον Παναγή - γιατί ? Γιατί όχι π.χ για την Moni ? Δεν βγάζει νόημα  :huh:

Πάντως γουστα είναι αυτά καθώς να σου θυμίσω οτι τη Savanna του Zuzana της έδωσες χάλια κριτική ενώ δεν ήταν τόσο κακιά.

Anyway, γενικά σέβομαι το γούστο σου καθώς προφυλάσσει και εμάς απο μούφες και γκόμενες πατάτες. Εγω πάντως δεν το έχω δει τον Παναγή για να έχω άποψη.

OP
OP
rozkrotalias

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
το θέμα δεν είναι αυτό φίλε πυθαγόρα. το θέμα είναι ότι γράφτηκαν μούφα κριτικές που προμοτάρανε μία γκόμενα που είναι αντικειμενικά άθλια (είτε είναι τραβέλι είτε δεν είναι δεν έχει σημασία. το ίδιο άθλια παραμένει)
αν καταλαβα καλά, εδω δεν ειναι θεμα αν είναι ωραία ή όχι αλλα το αν γεννήθηκε με εξτρα εργαλείο. Οπότε δεν τιθεται θέμα γούστου αλλά απλής παρατηρητικότητας.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
το θέμα δεν είναι αυτό φίλε πυθαγόρα. το θέμα είναι ότι γράφτηκαν μούφα κριτικές που προμοτάρανε μία γκόμενα που είναι αντικειμενικά άθλια (είτε είναι τραβέλι είτε δεν είναι δεν έχει σημασία. το ίδιο άθλια παραμένει)

Κριμα που την πατησες φιδακλα, αλλα παλι καλα που μας ενημερωσες. Προσωπικα δεν παιρνω σοβαρα κριτικες απο νικς που δεν αναγνωριζω εδω η αλλου.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Πάντως δεν είναι πάντα εύκολο να ξεχωρίσεις το τραβέλι...
Με κάνατε να θυμηθώ μια περίπτωση -πριν αρκετά χρόνια- που φίλος/συναγωνιστής ενθουσιασμένος με τις υπηρεσίες κάποιας "κοπέλας" με προέτρεψε να την γνωρίσω... Φυσικά πήγα (ήταν σε ένα διαμέρισμα μεγάλης πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο), όλα καλά, αλλά ημίφως και μια τούφα άλλο πράμα κάτω! Μου μπήκαν ιδέες... Τελικά (εκ των υστέρων) μετά από σκέψη και ανταλλαγή απόψεων με τον φίλο μου συμφωνήσαμε στη διαπίστωση ότι πήγαμε με τραβέλι!!! Πάντως από υπηρεσίες ήταν αρκετά πάνω από το μέσο όρο το "κορίτσι"... Βρε τι μου θυμήσατε... Από τότε δεν είχα άλλη εμπειρία τέτοιας μορφής.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

όχι φίλε μου.. μόνο το αν είναι τραβεστί η κοπέλλα έχει σημασία... τα υπόλοιπα είναι τελείως υποκειμενικά... υπάρχουν γκόμενες για τις οποίες ο κολλητός μου λέει ότι είναι ντροπή να κυκλοφορούν έτσι και εμένα με ανάβουν κανονικά... τα γούστα ειδικά σε αυτό είναι υποκειμενικότατα.. γι'αυτό και ο καθένας πρέπει να γράφει συγκεκριμένα τι του άρεσε και τι όχι σε μια κοπέλλα... πάντως για να πω και του στραβού το δίκιο η κοπέλλα στις φωτό μου φαίνεται τόσο πλαστική (στήθια xxx κλπ) που δεν θα μου έκανε και εντύπωση αν είναι τραβεστί..

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Έχουνε γραφτεί 5 κριτικές. Η 1 είναι η δική μου.  Οι άλλες 4 είναι από παντελώς ανύπαρκτα μέλη του site που δεν τους ξέρει κανένας και εντελώς συμπτωματικά όλοι τους δεν έχουνε γράψει ούτε μία γραμμή σε forum και επίσης εντελώς συμπτωματικά την εκθειάζουν όλοι.
Είναι προφανές ότι είναι απίστευτη μούφα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι admins δεν κάνουνε κάτι για αυτό.....

δεν υπαρχει προβλημα ο παναης ειναι καμενο χαρτι.
Με τα εγκωμια απλα γελαμε... αλλα και καταλαβαινουμε πως μανικπουλαρεται η αγορα των ct.

aldoresega

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το οτι δεν γράφουμε στο φορουμ δεν σημένει οτι δεν υπάρχουμε...
Αν τώρα ο παραπάνω φίλος το μόνο που κάνει στη ζωή του είναι να γαμάει πουτάνες και να δίνει reviews είναι δικό του θέμα.
Δεν ήξερα ότι για να γράψεις πρέπει να πάρεις άδεια...

Επίσεις το αν η κοπέλα είναι τραβέλι ή όχι...φαίνετε...προφανός ο φίλος ήταν τόσο μεθυσμένος (ο ίδιος το είπε) που μπήκε σε άλλο δωμάτιο, τον γαμίσανε (του δώσανε τραβέλι αντί για την νορμαλ, δεν εννοώ κάτι άλλο) και τώρα ζητάει τα ρέστα....

Πάντος άλλος κρύβεται πίσω απο ανωνυμίες, γιατί αλιώς αυτά που λέει εμπίπτουν σε νόμους περί προσβολής προσωπικότητας κτλ...

Ας πάει ένας απο τους admins με την κοπέλα και να μας πεί αυτός τι παίζει. Εκτός βέβαια αν και ο admin είναι ανύπαρκτος και το site το κουμαντάρει η ασφάλεια για να μαζέψει κόσμο!!!!!

Δεν είχα σκοπό να γράψω, αλλά είμαι μέλος από τον 3ο μήνα του site (δεν έχω γράψει κριτικές) και με τσαντίζει το να βγένει ο κάθε ένας να λέει για τους άλλους.
Αν δεν σου άρεσε μην ξαναπάς, το να βγάλεις τους άλλους ανύπαρκους...ΒΡΟΜΑΕΙ...

Μήπως απλά τσαντίστικες που δεν σου έδωσε το κιν. της??????

Και μία απορία...το site χρεώνει 250 την ώρα, εσύ γιατί έδωσες 300????????

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι φιλε στο πρωτο tour τοσο χρεωνε ο zuzunas για τον Παναη 300 - 400 Γιουρια.

aldoresega

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τότε οκ σόρρυ...

Αυτό δεν το ήξερα.

Αντε με έχεις με 1-0 τώρα!!!

Αλλα επιμένω ότι στάνταρ παίχτικε λάθος...δεν ξέρω για τους άλλους αν είναι μούφα ή όχι, αλλά ξέρω ότι εγώ υπάρχω και ότι δεν ήταν τραβέλι η κοπέλα!!!!

Δε ρεστ...χου κερς....

OP
OP
rozkrotalias

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000