Νέα

Κριση κριση αλλα αυξηση στις εκδρομες ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχεις χασει λιγα επεισοδια μου φαινετε.
για πανε σε καμια αντιπροσωπεια να σου πουνε απο ποτε εχουν να κανουν σερβις μερικοι,και αν οι περισσοτεροι ακολουθουν κανονικα το προγραμμα με τα σερβις,και ελα να τα ξαναπουμε.

Αν δεν κανεις service στο αυτοκινητο θα παθεις μεγαλυτερη ζημια. Δεν σε συμφερει. Δεν εχω χασει εγω επισοδια εσυ πας να με πεισεις οτι υπαρχει κριση ενω περναμε προς το παρον καπως καλα. Αυτη ειναι η αληθεια.

Οι αστεγοι εχουν κριση.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Στο στοιχημα δεν δινεις πανω απο 10-20 ευρω το μηνα αν εισαι συντηρητικος παικτης... μαξ 30 σου βαζω εγω ειναι τους 10 μηνες 300 ευρω εσυ σε 10 μηνες αν σου αρεσουν οντως τα κινητα θα χεις αλλαξει και μοντελο.
και εδω εχεις μενει πισω μεγαλε.
πανε σε καενενα προποτζιδικο, και ρωτα ποσοι αφηνουν τα κοκκαλα τους καθε μερα εκει μεσα.
ο πιο light παικτης αφηνει γυρω στα 60-100 ευρω το μηνα.
με ενα μεσο ορο στα 2-3ευρω καθημερινα.

οπου φτωχια και τζογος,αυτο ειναι γνωστο.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Αν δεν κανεις service στο αυτοκινητο θα παθεις μεγαλυτερη ζημια. Δεν σε συμφερει. Δεν εχω χασει εγω επισοδια εσυ πας να με πεισεις οτι υπαρχει κριση ενω περναμε προς το παρον καπως καλα. Αυτη ειναι η αληθεια.

Οι αστεγοι εχουν κριση.
τραβα καμια μαλακια και νανακια τωρα.
δεν εχω ορεξη να απανταω σε ηλιθιοτες βραδιατικα.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πανε σε καενενα προποτζιδικο, και ρωτα ποσοι αφηνουν τα κοκκαλα τους καθε μερα εκει μεσα.

Παιζω στοιχημα και ξέρω. Αυτοι που λες ειναι μαλακες γιατι αφηνουν πολλα.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Δηλαδη ρε εξυπνε, οποιος κλαιγεται, η παραπονιεται, πρεπει να ειναι ξεβρακωτος ?
Αυτη η νοοτροπια ειναι τερμα λαθος.....

Κινητο μπορει να εχει ακριβο απο προπερσυ η και περρισυ και πιστεψε με, ειναι πολυ ευκολο να παρεις κινητο οταν εχεις κατι αναλογο, διοτι το δινεις και αγοραζεις αλλο

Ενα κινητο που εχει πχ 700 ευρω το εχει παρει με 300-350 δινοντας το παλιο του κι οταν λεμε παλιο εννοουμε ενος ετους.

Και οι διακοπες ειναι πανευκολες και οι εκδρομουλες το ιδιο
στην πρωτη περιπτωση την βγαζεις μεσω φιλων και γνωστων και στην δευτερη σπαρτιατικα !!!!!!

Επειτα αυτος που ειχε μισθο 1500 ευρω και τωρα εχει 6-7 κατοσταρικα δεν θα του φανει ?
Αυτος που ειχε μισθο 3000 και τωρα εχει 1200 δεν θα του φανει ?
Τι θες να κανουν δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι ?
Να σκουζουν στο κλαμα και να μην βγαινουν η να μην εχουν τιποτα ?
Και ποιος σου λεει οτι εχουν η δεν δυσκολευονται ?

Πως μπορεις να ξερεις εσυ τι κανουν, για να εχουν το καθε τι, απο κινητο για μοστρα μεχρι διακοπες ?

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.....

Δεν μιλαμε για ακραιες καταστασεις ανεργιας ετσι ?

Το να εχεις κατι τις καλο πανω σου, δεν σημαινει οτι εχεις κιολας, η οτι εισαι πλουσιος...

Αναρωτιεμαι τι καθομαι και εξηγω σε ενα παιδακι που δεν εχει βγει καλα καλα στην ζωη να δει πως λειτουργει το καθε τι και κρινει το καθε τι πανευκολα χωρις να ξερει ?

Ασε μπολντη ... Τελειωσε το στρατιωτικο σου με το καλο και οταν και αααααααν, βρεις εργασια και ξεκινησεις να φτιαχνεις κατι δικο σου οπως μπορεις, θα δεις κι εσυ τους "αλλους" να λενε, οτι λες εσυ τωρα για τους αλλους, για σενα !!!!

Και πιστεψε με θα νιωθεις μεγγιστη ηδονη, γιατι θα ξερεις οτι ο φθονος τους, ειναι η δυναμη σου και θα ξερεις μεσες ακρες κι απο που να προστατευτεις, οπως και ποιους θα "πειραξεις", οταν σε τσιγκλισουν για οτι εχεις καταφερει.
αστο μην ασχολησε.
τον ειχα για λιγοτερο βλακα,αλλα ειναι εντελως.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδη ρε εξυπνε, οποιος κλαιγεται, η παραπονιεται, πρεπει να ειναι ξεβρακωτος ?

Κινητο μπορει να εχει ακριβο απο προπερσυ η και περρισυ και πιστεψε με, ειναι πολυ ευκολο να παρεις κινητο οταν εχεις κατι αναλογο, διοτι το δινεις και αγοραζεις αλλο

Ενα κινητο που εχει πχ 700 ευρω το εχει παρει με 300-350 δινοντας το παλιο του κι οταν λεμε παλιο εννοουμε ενος ετους.

Και οι διακοπες ειναι πανευκολες και οι εκδρομουλες το ιδιο
στην πρωτη περιπτωση την βγαζεις μεσω φιλων και γνωστων και στην δευτερη σπαρτιατικα !!!!!!

Επειτα αυτος που ειχε μισθο 1500 ευρω και τωρα εχει 6-7 κατοσταρικα δεν θα του φανει ?
Αυτος που ειχε μισθο 3000 και τωρα εχει 1200 δεν θα του φανει ?
Τι θες να κανουν δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι ?
Να σκουζουν στο κλαμα και να μην βγαινουν η να μην εχουν τιποτα ?
Και ποιος σου λεει οτι εχουν η δεν δυσκολευονται ?

Πως μπορεις να ξερεις εσυ τι κανουν, για να εχουν το καθε τι, απο κινητο για μοστρα μεχρι διακοπες ?

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.....

Το να εχεις κατι τις καλο πανω σου, δεν σημαινει οτι εχεις κιολας, η οτι εισαι πλουσιος...

Αναρωτιεμαι τι καθομαι και εξηγω σε ενα παιδακι που δεν εχει βγει καλα καλα στην ζωη να δει πως λειτουργει το καθε τι και κρινει το καθε τι πανευκολα χωρις να ξερει ?

Ασε μπολντη ... Τελειωσε το στρατιωτικο σου με το καλο και οταν και αααααααν, βρεις εργασια και ξεκινησεις να φτιαχνεις κατι δικο σου οπως μπορεις, θα δεις κι εσυ τους "αλλους" να λενε, οτι λες εσυ τωρα για τους αλλους, για σενα !!!!

Και πιστεψε με θα νιωθεις μεγγιστη ηδονη, γιατι θα ξερεις οτι ο φθονος τους, ειναι η δυναμη σου και θα ξερεις μεσες ακρες κι απο που να προστατευτεις, οπως και ποιους θα "πειραξεις", οταν σε τσιγκλισουν για οτι εχεις καταφερει.

Δεν το διάβασα. Τσαμπα το γραψες.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελα νανακια ειπαμε.
φτανει τοσο μαλακια για σημερα.
αυριο παλι.

Στη λιστα με τα τρολλ. Σε ηξερα απο πριν αλλα λεω ασε στον μαλακα να απαντησω
τελικα οσους κραζει ο λοπεζ θα μπαινουν απευθειας στη λιστα... εχει ματι ο πουστης.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν ειπα οτι ειναι πλουσιοι.... απλα οτι δεν εχουν επηρεαστει τοσο απο την κριση. Ενα αυτοκινητο σημερα εχει αρκετα εξοδα.... θελει λαδια ... θελει service ... βλαβες που τυχον μπορει να προκυψουν η ασφαλιση του? η αδεια κυκλοφοριας? δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

Βεβαια για την Ελλαδα οπως ειναι τα πραγματα και το τσουλακι που λες εσυ οτι δουλευει πωλητρια με 500 ευρω επιτυχια ειναι απο το να ειναι ανεργη.
Το αν εχουν επηρεαστει η οχι, θα το δεις απο του χρονου κυριως και θα δεις τις πρωτες διαφορες, απο το καλοκαιρι και μετα, οταν θα τους εχουν ερθει τα πρωτα μπιλιετακια της εφοριας, που εχει παρα αγριεψει τα μαλα.......

Τωρα τρωνε τα διαθεσιμα και αυτα καποτε τελειωνουν ..... και δυστυχως πολλοι, δεν εχουν συνηδητοποιησει ακομη τι ερχεται !!!!!!!!!!!!

Μακαρι να τελειωσουν ολα γρηγορα, διαφορετικα θα κλαψουν μανες και παιδια !!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Οι αστεγοι εχουν κριση.
ΡΕ πας καλα ?

2.000.000 αυτοκινητα ειναι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ !!!!!!!

Το καταλαβαινεις αυτο η οχι ?

Βαλε το μυαλουδακι σου να δουλεψει και βρε το ποσοστο αυτων που μπορει να μην τα συντηρουν πλεον οπως πρεπει ?
Εδω τοσοι και τοσοι καταθεσαν τις πινακιδες για να μην πληρωνουν τα διαφορα..... βγαζοντας τα αυτοκινητα τους σε αχρηστια (σου φαινεται για δειγμα ευημεριας αυτο ?)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Ολο αυτο που λες ειναι μυθος φιλε μου.....

Αν ισχυε στο ελαχιστο θα ειχα κι εγω δουλεια ......

Υπαρχει τεραστια πτωση παντου τυπε....

Οταν ο αλλος πειναει δεν θα παει να παιξει αλλα να φαει !!!!!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

τυπε αυτο που λεει ο αρκανς ισχυει,λαχεια ομως δεν περνει ο κοσμος..το εχει ριξει στο στοιχημα και στο κινο...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παιζω στοιχημα και ξέρω. Αυτοι που λες ειναι μαλακες γιατι αφηνουν πολλα.

_1_~1.JPG

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε εχω ακουσει για αρρωστους τζογαδορους με κοκκαλα
με αλογα
με χαρτια
με ρουλετες
αλλα να υπαρχει αρρωστακι με λαχεια πρωτη φορα διαβαζω :grin:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κι ομως το διαβασες και το παραδιαβασες και θα το βρεις και μπροστα σου καποια στιγμη  ;)

ΣΟβαρα δεν το διαβασα γιατι βαζω στοιχημα οτι θα έχει αχαχουχιες μέσα και τρολιές.
Και δεν τα μπορω καθολου αυτα... ειπαμε αμα μαθετε να συζητατε σαν ανθρωποι και σοβαρα τοτε ειμαι μεσα
διαφορετικα βαριεμαι...  :-

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε εχω ακουσει για αρρωστους τζογαδορους με κοκκαλα