Νέα

Κριση κριση αλλα αυξηση στις εκδρομες ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το ξερω. Αλλα εχω κοψει να απανταω σε τρολιές.

Έχουμε γεμισει βλαμμένους και ΤΡΟΛΛ και εντος και εκτος Ιντερνετ
Boldemort 2013
καλα τυπε τοτε εισαι νεα δημοκρατια...το ιδιο και χειροτερο ειναι  :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το ξερω. Αλλα εχω κοψει να απανταω σε τρολιές.

Έχουμε γεμισει βλαμμένους και ΤΡΟΛΛ και εντος και εκτος Ιντερνετ
Boldemort 2013
κατσε να το σημειωσω να το λεω στις παρεες μου που ελεγε και ο τζανετακος τυπε :grin:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
παπαριες εντελως.
η κινηση που υπαρχει ειναι απο ανθρωπους που πανε στα χωρια τους,για να κανουν πασχα ανθρωπινα με τους συγγενεις τους.το μονο εξοδο ειναι τα εισιτηρια πανε-ελα.

τα ξενοδοχεια αδεια ειναι παντου.(μετα το πασχα θα ακουσετε την κλαψα απο τους ξενοδοχους),αλλα τωρα αν παρετε τηλ για δωματιο ζητανε 80-100 ευρω την βραδια οι μαλακες.ψοφος σε ολα αυτα πουσταρια.ας βαζουν να μενουν αγγλοι με 5 ευρω την βραδια και να μαζευετε τα σκατα τους ολη μερα.

μετα τις γιορτες το επομενο ρεπορταζ θα λεει<< δεν γυρισαν ολοι οι εκδρομεις του πασχα,συνεχιζουν τις διακοπες>>.ποιες διακοπες ρε μουνοπανα δημοσιογραφοι? οι ανθρωποι ειναι ανεργοι και καθοντε στο χωριο τους καμια μερα παραπανω γιατι την βγαζουν στο τζαμπα με γονεις και συγγενεις.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παπαριες εντελως.
η κινηση που υπαρχει ειναι απο ανθρωπους που πανε στα χωρια τους,για να κανουν πασχα ανθρωπινα με τους συγγενεις τους.το μονο εξοδο ειναι τα εισιτηρια πανε-ελα.

τα ξενοδοχεια αδεια ειναι παντου.(μετα το πασχα θα ακουσετε την κλαψα απο τους ξενοδοχους),αλλα τωρα αν παρετε τηλ για δωματιο ζητανε 80-100 ευρω την βραδια οι μαλακες.ψοφος σε ολα αυτα πουσταρια.ας βαζουν να μενουν αγγλοι με 5 ευρω την βραδια και να μαζευετε τα σκατα τους ολη μερα.

μετα τις γιορτες το επομενο ρεπορταζ θα λεει<< δεν γυρισαν ολοι οι εκδρομεις του πασχα,συνεχιζουν τις διακοπες>>.ποιες διακοπες ρε μουνοπανα δημοσιογραφοι? οι ανθρωποι ειναι ανεργοι και καθοντε στο χωριο τους καμια μερα παραπανω γιατι την βγαζουν στο τζαμπα με γονεις και συγγενεις.

Ναι. Παντα οι δημοσιογραφοι μας λενε ψεματα. Παρε αυριο σε ενα ταξιδιωτικο γραφειο να δεις τι γινεται και αμα βρεις εισιτηρια σφυρα μου... οταν λες εχεις κριση εχεις κριση δεν πας πουθενα.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτη την τρολια μονο εδω στην Ελλαδα την βλεπεις... απο την μια να σου κλαιγεται ο ενας και την αλλη μερα να τον βλεπεις να κανει check in απο την σουπερ ουαου κινητουμπα του απο τις ΚΥκλαδες μας κοροιδευεις??? που ειναι η κριση? ακριβα κινητα ... εκδρομες... κριση ξες τι σημαινει?

αμα εβλεπες το κινητο ΜΟΥ και το κινητο οσων κλαιγονται για την κριση θα καταλαβαινες ποιος κοροιδευει και ποιος μιλαει σοβαρα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτη την τρολια μονο εδω στην Ελλαδα την βλεπεις... απο την μια να σου κλαιγεται ο ενας και την αλλη μερα να τον βλεπεις να κανει check in απο την σουπερ ουαου κινητουμπα του απο τις ΚΥκλαδες μας κοροιδευεις??? που ειναι η κριση? ακριβα κινητα ... εκδρομες... κριση ξες τι σημαινει?

αμα εβλεπες το κινητο ΜΟΥ και το κινητο οσων κλαιγονται για την κριση θα καταλαβαινες ποιος κοροιδευει και ποιος μιλαει σοβαρα.
το ιδιο ειναι και με τα αυτοκινητα τυπε

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Ναι. Παντα οι δημοσιογραφοι μας λενε ψεματα. Παρε αυριο σε ενα ταξιδιωτικο γραφειο να δεις τι γινεται και αμα βρεις εισιτηρια σφυρα μου... οταν λες εχεις κριση εχεις κριση δεν πας πουθενα.
μιλαμε για ξενοδοχεια οτι ειναι αδεια.
οταν παει καποιος στο χωριο του η ειναι καλεσμενος σε  εξοχικο καποιου φιλου,λογικο ειναι οτι θα μετακινηθει ειτε με αυτοκινητο-πλοιο-τρενο-αεροπλανο.
αυξηση εχει στις μετακινησεις,δεν εχει στις κρατησεις δωματιων.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36

να ξερεις οτι πολλους που βλεπεις με ακριβα κινητα εξω,δεν εχουν δευτερο βρακι να βαλουν,και αν βγαλουν τα παπουτσια ειναι με τρυπιες καλτσες.
και ενα τσουλακι που δουλευει πωλητρια για 500 ευρω,αλλα και ενας που ειναι ανεργος  με iphone ειναι,σημαινει οτι ειναι πλουσιοι? απλα στο σπιτι οι γονεις τους κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να εχουν ακριβα κινητα αυτα τα ζωα.
εν ετη 2013 στην ελλαδα,δεν σε κανει πλουσιο ουτε το ακριβο κινητο ουτε το ακριβο αυτοκινητο.

Afroditih

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ο καθενας ξοδευει εκει που θελει αυτα τα ελαχιστα λεφτα που εχει. Μενα μπορει να μου αρεσουν τα κινητα και να παρω ενα iphone 5 white πχ που ειναι και ωραιο εμφανισηακα. Δεν το βρισκω κακο. Αλλοι ξοδευουν σε βλακειες στοιχηματα. Ε οκαθενας οπου θελει

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειπα οτι ειναι πλουσιοι.... απλα οτι δεν εχουν επηρεαστει τοσο απο την κριση. Ενα αυτοκινητο σημερα εχει αρκετα εξοδα.... θελει λαδια ... θελει service ... βλαβες που τυχον μπορει να προκυψουν η ασφαλιση του? η αδεια κυκλοφοριας? δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

Βεβαια για την Ελλαδα οπως ειναι τα πραγματα και το τσουλακι που λες εσυ οτι δουλευει πωλητρια με 500 ευρω επιτυχια ειναι απο το να ειναι ανεργη.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο καθενας ξοδευει εκει που θελει αυτα τα ελαχιστα λεφτα που εχει. Μενα μπορει να μου αρεσουν τα κινητα και να παρω ενα iphone 5 white πχ που ειναι και ωραιο εμφανισηακα. Δεν το βρισκω κακο. Αλλοι ξοδευουν σε βλακειες στοιχηματα. Ε οκαθενας οπου θελει

Στο στοιχημα δεν δινεις πανω απο 10-20 ευρω το μηνα αν εισαι συντηρητικος παικτης... μαξ 30 σου βαζω εγω ειναι τους 10 μηνες 300 ευρω εσυ σε 10 μηνες αν σου αρεσουν οντως τα κινητα θα χεις αλλαξει και μοντελο.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
μπορει να παρει ο καθενας οτι θελει,αρκει να το περνει γιατι το γουσταρει,και δεν επιβαρυνει κανεναν.
ξερω οικογενεια με 3 iphone και χρωστανε κοινοχρηστα απο το 2011.
η μιση ελλαδα σαν και αυτους ειναι.
ξερω πουτανακι που φοραει 300 ευρω γυαλια ηλιου και με iphone ,αλλα η μανας τις ξεσκατωνει 2 γριες καθε μερα.

οπως εχω εχω και φιλο που βγαζει 10000 ευρω το μηνα και εχει και αυτος iphone.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Δεν ειπα οτι ειναι πλουσιοι.... απλα οτι δεν εχουν επηρεαστει τοσο απο την κριση. Ενα αυτοκινητο σημερα εχει αρκετα εξοδα.... θελει λαδια ... θελει service ... βλαβες που τυχον μπορει να προκυψουν η ασφαλιση του? η αδεια κυκλοφοριας? δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

Βεβαια για την Ελλαδα οπως ειναι τα πραγματα και το τσουλακι που λες εσυ οτι δουλευει πωλητρια με 500 ευρω επιτυχια ειναι απο το να ειναι ανεργη.
εχεις χασει λιγα επεισοδια μου φαινετε.
για πανε σε καμια αντιπροσωπεια να σου πουνε απο ποτε εχουν να κανουν σερβις μερικοι,και αν οι περισσοτεροι ακολουθουν κανονικα το προγραμμα με τα σερβις,και ελα να τα ξαναπουμε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Δηλαδη ρε εξυπνε, οποιος κλαιγεται, η παραπονιεται, πρεπει να ειναι ξεβρακωτος ?
Αυτη η νοοτροπια ειναι τερμα λαθος.....

Κινητο μπορει να εχει ακριβο απο προπερσυ η και περρισυ και πιστεψε με, ειναι πολυ ευκολο να παρεις κινητο οταν εχεις κατι αναλογο, διοτι το δινεις και αγοραζεις αλλο

Ενα κινητο που εχει πχ 700 ευρω το εχει παρει με 300-350 δινοντας το παλιο του κι οταν λεμε παλιο εννοουμε ενος ετους.

Και οι διακοπες ειναι πανευκολες και οι εκδρομουλες το ιδιο
στην πρωτη περιπτωση την βγαζεις μεσω φιλων και γνωστων και στην δευτερη σπαρτιατικα !!!!!!

Επειτα αυτος που ειχε μισθο 1500 ευρω και τωρα εχει 6-7 κατοσταρικα δεν θα του φανει ?
Αυτος που ειχε μισθο 3000 και τωρα εχει 1200 δεν θα του φανει ?
Τι θες να κανουν δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι ?
Να σκουζουν στο κλαμα και να μην βγαινουν η να μην εχουν τιποτα ?
Και ποιος σου λεει οτι εχουν η δεν δυσκολευονται ?

Πως μπορεις να ξερεις εσυ τι κανουν, για να εχουν το καθε τι, απο κινητο για μοστρα μεχρι διακοπες ?

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.....

Δεν μιλαμε για ακραιες καταστασεις ανεργιας ετσι ?

Το να εχεις κατι τις καλο πανω σου, δεν σημαινει οτι εχεις κιολας, η οτι εισαι πλουσιος...

Αναρωτιεμαι τι καθομαι και εξηγω σε ενα παιδακι που δεν εχει βγει καλα καλα στην ζωη να δει πως λειτουργει το καθε τι και κρινει το καθε τι πανευκολα χωρις να ξερει ?

Ασε μπολντη ... Τελειωσε το στρατιωτικο σου με το καλο και οταν και αααααααν, βρεις εργασια και ξεκινησεις να φτιαχνεις κατι δικο σου οπως μπορεις, θα δεις κι εσυ τους "αλλους" να λενε, οτι λες εσυ τωρα για τους αλλους, για σενα !!!!

Και πιστεψε με θα νιωθεις μεγγιστη ηδονη, γιατι θα ξερεις οτι ο φθονος τους, ειναι η δυναμη σου και θα ξερεις μεσες ακρες κι απο που να προστατευτεις, οπως και ποιους θα "πειραξεις", οταν σε τσιγκλισουν για οτι εχεις καταφερει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom