apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
βησιγοτθοι :S
σελτζουκοι :Sοστρογοτθοι :S
βησιγοτθοι :S
σελτζουκοι :Sοστρογοτθοι :S
αριστερος ο μορτης τυπε? :S :S :Sτυπε εσυ δεν ησουν αριστερος μεχρι χθες? :S
αριστερος ο μορτης τυπε? :S :S :S
προσβολααααααααααααααααααααα
τυπε αυτο ηταν μεγαλη τρολια ομως :Sαρχισε τις τρολιές.
Το τηλεκονΤΡΟΛ.
τυπε αυτο ηταν μεγαλη τρολια ομως :S
καλα τυπε τοτε εισαι νεα δημοκρατια...το ιδιο και χειροτερο ειναιΤο ξερω. Αλλα εχω κοψει να απανταω σε τρολιές.
Έχουμε γεμισει βλαμμένους και ΤΡΟΛΛ και εντος και εκτος Ιντερνετ
Boldemort 2013
κατσε να το σημειωσω να το λεω στις παρεες μου που ελεγε και ο τζανετακος τυπεΤο ξερω. Αλλα εχω κοψει να απανταω σε τρολιές.
Έχουμε γεμισει βλαμμένους και ΤΡΟΛΛ και εντος και εκτος Ιντερνετ
Boldemort 2013
παπαριες εντελως.:S
xaxaxa ελεος τι ειναι αυτο?????
παπαριες εντελως.
η κινηση που υπαρχει ειναι απο ανθρωπους που πανε στα χωρια τους,για να κανουν πασχα ανθρωπινα με τους συγγενεις τους.το μονο εξοδο ειναι τα εισιτηρια πανε-ελα.
τα ξενοδοχεια αδεια ειναι παντου.(μετα το πασχα θα ακουσετε την κλαψα απο τους ξενοδοχους),αλλα τωρα αν παρετε τηλ για δωματιο ζητανε 80-100 ευρω την βραδια οι μαλακες.ψοφος σε ολα αυτα πουσταρια.ας βαζουν να μενουν αγγλοι με 5 ευρω την βραδια και να μαζευετε τα σκατα τους ολη μερα.
μετα τις γιορτες το επομενο ρεπορταζ θα λεει<< δεν γυρισαν ολοι οι εκδρομεις του πασχα,συνεχιζουν τις διακοπες>>.ποιες διακοπες ρε μουνοπανα δημοσιογραφοι? οι ανθρωποι ειναι ανεργοι και καθοντε στο χωριο τους καμια μερα παραπανω γιατι την βγαζουν στο τζαμπα με γονεις και συγγενεις.
κατσε να το σημειωσω να το λεω στις παρεες μου που ελεγε και ο τζανετακος τυπε
το ιδιο ειναι και με τα αυτοκινητα τυπεΑυτη την τρολια μονο εδω στην Ελλαδα την βλεπεις... απο την μια να σου κλαιγεται ο ενας και την αλλη μερα να τον βλεπεις να κανει check in απο την σουπερ ουαου κινητουμπα του απο τις ΚΥκλαδες μας κοροιδευεις??? που ειναι η κριση? ακριβα κινητα ... εκδρομες... κριση ξες τι σημαινει?
αμα εβλεπες το κινητο ΜΟΥ και το κινητο οσων κλαιγονται για την κριση θα καταλαβαινες ποιος κοροιδευει και ποιος μιλαει σοβαρα.
μιλαμε για ξενοδοχεια οτι ειναι αδεια.Ναι. Παντα οι δημοσιογραφοι μας λενε ψεματα. Παρε αυριο σε ενα ταξιδιωτικο γραφειο να δεις τι γινεται και αμα βρεις εισιτηρια σφυρα μου... οταν λες εχεις κριση εχεις κριση δεν πας πουθενα.
να ξερεις οτι πολλους που βλεπεις με ακριβα κινητα εξω,δεν εχουν δευτερο βρακι να βαλουν,και αν βγαλουν τα παπουτσια ειναι με τρυπιες καλτσες.Αυτη την τρολια μονο εδω στην Ελλαδα την βλεπεις... απο την μια να σου κλαιγεται ο ενας και την αλλη μερα να τον βλεπεις να κανει check in απο την σουπερ ουαου κινητουμπα του απο τις ΚΥκλαδες μας κοροιδευεις??? που ειναι η κριση? ακριβα κινητα ... εκδρομες... κριση ξες τι σημαινει?
αμα εβλεπες το κινητο ΜΟΥ και το κινητο οσων κλαιγονται για την κριση θα καταλαβαινες ποιος κοροιδευει και ποιος μιλαει σοβαρα.
Ο καθενας ξοδευει εκει που θελει αυτα τα ελαχιστα λεφτα που εχει. Μενα μπορει να μου αρεσουν τα κινητα και να παρω ενα iphone 5 white πχ που ειναι και ωραιο εμφανισηακα. Δεν το βρισκω κακο. Αλλοι ξοδευουν σε βλακειες στοιχηματα. Ε οκαθενας οπου θελει
μπορει να παρει ο καθενας οτι θελει,αρκει να το περνει γιατι το γουσταρει,και δεν επιβαρυνει κανεναν.Ο καθενας ξοδευει εκει που θελει αυτα τα ελαχιστα λεφτα που εχει. Μενα μπορει να μου αρεσουν τα κινητα και να παρω ενα iphone 5 white πχ που ειναι και ωραιο εμφανισηακα. Δεν το βρισκω κακο. Αλλοι ξοδευουν σε βλακειες στοιχηματα. Ε οκαθενας οπου θελει
εχεις χασει λιγα επεισοδια μου φαινετε.Δεν ειπα οτι ειναι πλουσιοι.... απλα οτι δεν εχουν επηρεαστει τοσο απο την κριση. Ενα αυτοκινητο σημερα εχει αρκετα εξοδα.... θελει λαδια ... θελει service ... βλαβες που τυχον μπορει να προκυψουν η ασφαλιση του? η αδεια κυκλοφοριας? δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
Βεβαια για την Ελλαδα οπως ειναι τα πραγματα και το τσουλακι που λες εσυ οτι δουλευει πωλητρια με 500 ευρω επιτυχια ειναι απο το να ειναι ανεργη.
Δηλαδη ρε εξυπνε, οποιος κλαιγεται, η παραπονιεται, πρεπει να ειναι ξεβρακωτος ?Αυτη την τρολια μονο εδω στην Ελλαδα την βλεπεις... απο την μια να σου κλαιγεται ο ενας και την αλλη μερα να τον βλεπεις να κανει check in απο την σουπερ ουαου κινητουμπα του απο τις ΚΥκλαδες μας κοροιδευεις??? που ειναι η κριση? ακριβα κινητα ... εκδρομες... κριση ξες τι σημαινει?