redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλα απο τεταρτη που θα γυρισουν θα τους περιλαβει ο μορτης τυπε
Οταν πηγαινεις καπου και σε φιλοξενουν το σωστο ειναι να κερνάς.... και οχι μια... αλλα και δυο και τρεις.
Οταν πηγαινεις καπου και σε φιλοξενουν το σωστο ειναι να κερνάς.... και οχι μια... αλλα και δυο και τρεις.
τυπε δεν θα μου κανει εντυπωσηΠαω στοιχημα οτι σ αυτους που θα κουβαληθηκαν τωρα στο χωριο δε θα κερασαν ουτε μπουκαλακι νερο
τυπε δεν θα μου κανει εντυπωση
αυτοι οι αριστεροι ειναι πολυ αξεστοι :S
ουνοι :S
Α ασε που εχουν και Τριτη αργια, τραβανε το τριημερο. μια εβδομαδα καθοντι δημοσιουπαλληλικι ξυσαρχιδε ολε τυπε .
τεταρτη απεργιαΑ ασε που εχουν και Τριτη αργια, τραβανε το τριημερο. μια εβδομαδα καθοντι δημοσιουπαλληλικι ξυσαρχιδε ολε τυπε .
Δεν έχω πάει και δε θα πήγαινα ποτέ να με φιλοξενήσουν συγγενείς. Το θεωρώ τελειωτική ξεφτίλα. Χίλιες φορές Αθήνα.
τεταρτη απεργια
πεμπτη ημιαργια
π/σ/κ/δ αργια
και τριτη παλι αργια
τυπε φαντασου απο τεταρτη να λενε οι αριστεροι στον μορτη οτι οι ελληνες δεν εχουνε λεφτα πεινανε και τετοια?Μετα μας φταιει η Μερκελ
τυπε τωρα θα δεις απολυσεις στο δημοσιο...φιλανε κατουρημένες ποδιές για να μην παρουν ποδιτυπε φαντασου απο τεταρτη να λενε οι αριστεροι στον μορτη οτι οι ελληνες δεν εχουνε λεφτα πεινανε και τετοια?
χαμος θα γινει δικε μου
τυπε δεν θα μου κανει εντυπωση
αυτοι οι αριστεροι ειναι πολυ αξεστοι :S
ουνοι :S
τυπε φαντασου απο τεταρτη να λενε οι αριστεροι στον μορτη οτι οι ελληνες δεν εχουνε λεφτα πεινανε και τετοια?
χαμος θα γινει δικε μου
οστρογοτθοι :Sβησιγοτθοι :S
Ενα τετοιο θελουμε πρωθυπουργο τυπε, οχι τους σαμαροβενιζελουςτυπε φαντασου απο τεταρτη να λενε οι αριστεροι στον μορτη οτι οι ελληνες δεν εχουνε λεφτα πεινανε και τετοια?
χαμος θα γινει δικε μου
τυπε εσυ δεν ησουν αριστερος μεχρι χθες? :SΔε πα να γαμηθουνε... βαρεθηκα να ασχολουμαι.