redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
admin axaxouxas ωραιο ακουγετεδεν με ενδιαφερει τυπε
admin axaxouxas ωραιο ακουγετεδεν με ενδιαφερει τυπε
το πολυ πολυ να συντομευουμε τυπεEγω απλα σε προιδεαζω για το πανηγυρι που θα ακολουθει οσο καιρο εισαι προκλητικος εδω μεσα. Εχεις κανει πολλες μαλακιες αχαχουχα.
σαν τον πουστη ε ?Και ο λοπεζ να ξερεις οσο σε βλεπει εδω θα σε ισοπεδωνει.... απλα εμφανιζεται παντοτε τις καταλληλες στιγμες![]()
ασε τυπε και δεν φτανουν τα λεφτα της μαμας .... Κλαψ λυγμ !!!!!πας μπουρδελα τυπε;η δεν παιζει μαμαλο την συγκεκριμενη περιοδο;
τι αλλο περα απτην αγγελικουλα εχει κανει τυπε?![]()
admin axaxouxas ωραιο ακουγετε
Βασικα εγω παω αλλα οι αλλοι δεν ερχονταιπου λεει οτι παει στα ραντεβου θανατου και αμα τον παρεις τηλεφωνο σπιτι θα τον βρεις εκει![]()
τι ειχει το αναστασιμο τραπεζι αποψεασε τυπε και δεν φτανουν τα λεφτα της μαμας .... Κλαψ λυγμ !!!!!
Βασικα εγω παω αλλα οι αλλοι δεν ερχονται![]()
Tα καλύτερα έρχονται για τον Αχαχούχα,πολύ κωλοχαρακτήρας και θα φάει πολύ δούλεμα ακόμα.Eγω απλα σε προιδεαζω για το πανηγυρι που θα ακολουθει οσο καιρο εισαι προκλητικος εδω μεσα. Εχεις κανει πολλες μαλακιες αχαχουχα.
Βασικα εγω παω αλλα οι αλλοι δεν ερχονται![]()
Tα καλύτερα έρχονται για τον Αχαχούχα,πολύ κωλοχαρακτήρας και θα φάει πολύ δούλεμα ακόμα.
εσυ τι εχεις να κερδισεις απο ολο αυτο μονο πες μου .....Tα καλύτερα έρχονται για τον Αχαχούχα,πολύ κωλοχαρακτήρας και θα φάει πολύ δούλεμα ακόμα.
πες το πατερ ημων να πιστεψεις οτι θελειςπιστευω δεν εχεις παει ουτε σε ενα.
πες το πατερ ημων να πιστεψεις οτι θελεις
Να γίνεις σοβαρός κάποια στιγμή και να μην θάβεις κόσμο πίσω από την πλάτη τους μαλάκα ανδρείκελο.εσυ τι εχεις να κερδισεις απο ολο αυτο μονο πες μου .....
Ποιον εθαψα πισω απο την πλατη του και πως ?Να γίνεις σοβαρός κάποια στιγμή και να μην θάβεις κόσμο πίσω από την πλάτη τους μαλάκα ανδρείκελο.
Σοβαρέψου μία φορά στην ζωή σου αλλά πως να κεντράρεις να μου πεις;
Λίγο δούλεμα θα σε στρώσει και θα καταλάβεις.Ποιον εθαψα πισω απο την πλατη του και πως ?
Αλλα πες μου και ποιος η ποια εισαι να ξερω και που απευθυνομαι
γιατι δεν λες σταρατα τι και πως ?Λίγο δούλεμα θα σε στρώσει και θα καταλάβεις.
Άλλος άνοιξε το θέμα, άλλος πρωταγωνιστεί. Για δες συμπτώσεις
http://[URL unfurl="true"]www.armory.com/~images/getimg.cgi?i=bm1997%2F043&width=1600[/img[/URL]]
[/quote]
Ερεσος μαστορα?
μιλαμε πολυ ροζ αυτο το κοσμοπολιταν, αλλα γαμαει και δερνει...
και τελικα η Αγγελικουλα γιατι επανηλθε εκ των Ηνωμενων Πολιτειων?