You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κριση κριση αλλα αυξηση στις εκδρομες ....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 747
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μπηκε ο κλωνος του κλωνου ω κλωνε και μιλαει πισω απο ενα νικ χωρις να λεει τιποτα ουσιαστικο
Τελικα εισαστε τρελοι οντως !!!!!!!!!
το παραπανω καπως λεγεται, αλλα εσυ εισαι ο γιατρος και εγω ο μαστορας...
μην μπλεξουμε τα χωραφια μας, δεν ειναι σωστο.
η Αγγελικουλα πρεπει τελικα να ηταν δυνατο κομματι ετσι?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αλλο πραγμα σε λεω τυπε... ΑΣΤΕΡΙ !!!!!!το παραπανω καπως λεγεται, αλλα εσυ εισαι ο γιατρος και εγω ο μαστορας...
μην μπλεξουμε τα χωραφια μας, δεν ειναι σωστο.
η Αγγελικουλα πρεπει τελικα να ηταν δυνατο κομματι ετσι?
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Να στην στειλω να την δοκιμασεις μαν ?
Με το Fun clubber δεν κανεις δουλεια τυπε ? :S
δεν σου στηνεται καλα το μωρο μαν ? :S
γραψε μια κριτικη να μαθουμε κι εμεις
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αλλο πραγμα σε λεω τυπε !!!!!!
Να στην στειλω να την δοκιμασεις μαν ?
Με το Fun clubber δεν κανεις δουλεια τυπε ? :S
δεν σου στηνεται καλα το μωρο μαν ? :S
γραψε μια κριτικη να μαθουμε κι εμεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σαλλλονικιος μαστορα?
αυτη-> Ελένη ('◡'✿) γιατι το εγραψε αυτο?
Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 09, 2010 9:02 pm
παιδάκι μου έκατσε και έκανε ψεύτικο προφίλ τάχα μου ότι κάποια παλιά γκόμενα τον ανακάλυψε και του ζητάει να τα πούνε κι εκείνος της απαντάει "ΠΕΡΑΣΑΝ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ" Τα είδες αυτά?
τί δουλεια μπορει κανω με το Fun Clubber? εννοεις δικο σου fun club?
αγαπουλη, εχω γραψει κριτικη για πολυ δυνατο τεμαχιο, αλλα πρεπει να σκαλισεις το δικτυο για να βρεις, οπως αντιστοιχα βρηκαν και την εποποιία σου στο κοσμοπολιταν...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αθηναιος μαν !!!!!σαλλλονικιος μαστορα?
αυτη-> Ελένη ('◡'✿) γιατι το εγραψε αυτο?
Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 09, 2010 9:02 pm
παιδάκι μου έκατσε και έκανε ψεύτικο προφίλ τάχα μου ότι κάποια παλιά γκόμενα τον ανακάλυψε και του ζητάει να τα πούνε κι εκείνος της απαντάει "ΠΕΡΑΣΑΝ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ" Τα είδες αυτά?
τί δουλεια μπορει κανω με το Fun Clubber? εννοεις δικο σου fun club?
Δεν ξερω ποια ειναι αυτη που λες .... τυπε
θα εννοεις το κοσμοπολιταν μαλλον και μαλλον μια Ελενη Κιατο ?
Ε τι τρεχει με αυτο τωρα παλι ?
Δεν μπορω να μπω πια εκει να γραψω γιατι θελει εγκριση και αλλες τετοιες παπαριες και δεν εχει και νοημα να μπω πλεον παλι εκει
Εσυ τι ζορι τραβας και μου τα πριζεις ξαφνικα με ολα αυτα ?
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αθηναιος μαν !!!!!
Εσυ τι ζορι τραβας και μου τα πριζεις ξαφνικα με ολα αυτα ?
αθηναιος με "σε λεω" 1η φορα..
πραγματι, η απορια μου ειναι εξαρχης αν η Αγγελικουλα ηταν δυνατο τεμαχιο.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σου απαντησα ηδη !!!!!αθηναιος με "σε λεω" 1η φορα..
πραγματι, η απορια μου ειναι εξαρχης αν η Αγγελικουλα ηταν δυνατο τεμαχιο.
Αν πλερω καλα και θες να στην στειλω κιολας πες μου να το κανονισω !!!!!! (να το παιξω και νταβας
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σου απαντησα ηδη !!!!!
Αν πλερω καλα και θες να στην στειλω κιολας πες μου να το κανονισω !!!!!! (να το παιξω και νταβας)
τελικα η Αγγελικουλα ηταν ανδρας ετσι?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ναι ρε τυπε εγω ημουν τι θες τωρα δηλαδη να ουμε ?τελικα η Αγγελικουλα ηταν ανδρας ετσι?
Πες με οτι θες στα αρχιδια μου αν το πας ετσι .... ωχουυυυυυυυυυυυυυ
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε τυπε εγω ημουν τι θες τωρα δηλαδη να ουμε ?
σε ευχομαι Καλη Ανασταση!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ευχαριστω σφερδελεκοσε ευχομαι Καλη Ανασταση!
Καλα Χριστουγεννα και καλο Δεκαπενταυγουστο τυπε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Σου απαντησα ηδη !!!!!
Αν πλερω καλα και θες να στην στειλω κιολας πες μου να το κανονισω !!!!!! (να το παιξω και νταβας)
Σε εχει παρει χαμπαρι ολο το σαιτ.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου !!!!!!!!!!!!Σε εχει παρει χαμπαρι ολο το σαιτ.
Κλωναρια ειναι ........
Εσενα βγαλανε μιστερ μαλακα ομως !!!!!!!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ναι ρε τυπε εγω ημουν τι θες τωρα δηλαδη να ουμε ?
Μιλησε μας για τις σχεσεις σου αχαχουχα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Μπηκε ο κλωνος του κλωνου ω κλωνε και μιλαει πισω απο ενα νικ χωρις να λεει τιποτα ουσιαστικο
Τελικα εισαστε τρελοι οντως !!!!!!!!!
![morganfreemanohhemad.jpg](http://img823.imageshack.us/img823/1866/morganfreemanohhemad.jpg)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου !!!!!!!!!!!!
Κλωναρια ειναι ........
Εσενα βγαλανε μιστερ μαλακα ομως !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποσο θα αντεξεις ακομη? θα σε ισοσπεδωσουμε τελειως στο τελος.
Μου την εχει σπασει και μενα ο σκατοχαρακτηρας σου να ξερεις
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Πες μας για τον πρωτο σου μισθο στα 1200 ευρω οταν τελειωσεις το στρατιωτικο σου να καυλωσουμε μπολντη !!!!!Μιλησε μας για τις σχεσεις σου αχαχουχα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Πες μας για τον πρωτο σου μισθο στα 1200 ευρω οταν τελειωσεις το στρατιωτικο σου να καυλωσουμε μπολντη !!!!!
Εχεις φιλησει ποτε αληθινη γυναικα?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αααααα επεισης μην ξεχασεις να γραψεις το συγραμμα σου για τους χορους και το καμμακι στα κλαμπ μετα συνοδειας αναλογης παρεαςΠοσο θα αντεξεις ακομη? θα σε ισοσπεδωσουμε τελειως στο τελος.
Μου την εχει σπασει και μενα ο σκατοχαρακτηρας σου να ξερεις
Και φυσικα την τιτανομεγγιστη αναλυση σου για την οικονομικη αλλαγη και τις επιπτωσεις της στην ελληνικη οικονομια μετα το ευρω και το γυρισμα στην δραχμη
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εννοεις αυτες με σαρκα και οστα με ζουμερα χειλια, η αυτες που λες οτι επιασες εσυ στην σφαιρα της φαντασιας σου ?Εχεις φιλησει ποτε αληθινη γυναικα?
Να καταλαβω βρε συ τι λες δηλαδη....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 0