redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
βαλε κ κανα αλλο τύπετο ειχα βαλει παλιοτερα τυπε![]()
βαλε κ κανα αλλο τύπετο ειχα βαλει παλιοτερα τυπε![]()
και καθισες πανω του ε ?Κοντάρι με λαχεία μπήκε σε άλλο σάιτ,δεν θυμάσαι; :-*
τύπε τα λαχεια εχουν κονόμακαι καθισες πανω του ε ?
Χωρεσε ανετα φανταζομαι ε ?
Βασικα εσυ τον στυλο της δεη θες για να νιωσεις κατι αλλα κι αυτο ισα που σε γαργαλησε :-*
επρεπε να με φωναξεις να το δω να βαλω την κριτικη βρε κουτοτο ειχα βαλει παλιοτερα τυπε![]()
Εγώ θυμάμαι ότι τότε μόνο που δεν έκλαιγες..............μπορεί όμως και να έκλαιγες ε;και καθισες πανω του ε ?
Χωρεσε ανετα φανταζομαι ε ?
Βασικα εσυ τον στυλο της δεη θες για να νιωσεις κατι αλλα κι αυτο ισα που σε γαργαλησε :-*
σιγα ρε τυπε το σοβαρο θεμα για να το δεις κιολαςεπρεπε να με φωναξεις να το δω να βαλω την κριτικη βρε κουτο
εσυ το ετρωγες εγω θα εκλαιγα μωρη ?Εγώ θυμάμαι ότι τότε μόνο που δεν έκλαιγες..............μπορεί όμως και να έκλαιγες ε;
Προσωπικα δεδομενα τυπεαχαχουχα η αγγελικουλα που ειναι ρε? εχεις κανει ποτε σχεση με κανονικη γυναικα?
η αγγελικουλα τυπε ηταν ο ερωτας της ζωης τουαχαχουχα η αγγελικουλα που ειναι ρε? εχεις κανει ποτε σχεση με κανονικη γυναικα?
Προσωπικα δεδομενα τυπε![]()
ΔΕΝ χρειαζομαι τιποτα μαν .... ευχαριστω κιολας για την ευγενη χορηγια σουμαλακιες. Λεγε σε εμας που ειμαστε φιλαρακια σου (αλλωστε δεν μας αποχωριζεσαι)
κανα κοριτσακι εχεις φιλησει ποτε? αμα θες σε βγαζω εξω να σε μαθω θα υποσχεθεις ομως οτι θα ακους και δεν θα με νευριασεις. Θες να αποκτησεις γκομενα ακομη και τωρα?
ΔΕΝ χρειαζομαι τιποτα μαν .... ευχαριστω κιολας για την ευγενη χορηγια σου
η αγγελικουλα τυπε ηταν ο μοναδικος του ερωταςμαλακιες. Λεγε σε εμας που ειμαστε φιλαρακια σου (αλλωστε δεν μας αποχωριζεσαι)
κανα κοριτσακι εχεις φιλησει ποτε? αμα θες σε βγαζω εξω να σε μαθω θα υποσχεθεις ομως οτι θα ακους και δεν θα με νευριασεις. Θες να αποκτησεις γκομενα ακομη και τωρα?
Αξεπεραστος ερωτας τυπε....... ακομη να συνελθω λεμε :- :'(η αγγελικουλα τυπε ηταν ο ερωτας της ζωης του
η αγγελικουλα τυπε ηταν ο μοναδικος του ερωτας
δεν μπορω να απατησω την αγγελικουλα μου τυπε .... τι με περασες δηλαδη ?Χρειαζεσαι... φαινεσαι. Τις αδιαφοριες κτλπ δεν τις πιστευω τουλαχιστον εγω
κατα βαθος σε καιει.
Ρε τυπε sorry κιολας αλλα τοση ωρα δεν τρολαρατε?
Ειχες γραψει οντως στο csmopolitan? :S
προσεχε τύπε ο κοσμος ειναι κακος,να ξερεις ο αχαχουχας δεν το εχει σε τίποτα να σε προκαλεσει σε ραντεβου θανατουΟύτε καν τρία χρόνια δεν έχει κλείσει, Ιούλιος του 2010 και έχουμε Μάιο του 2013,ούτε να μετράς δεν ξέρεις βρομιάρη.
Με το φίλο μου τον Μπολντη θα σε γλεντήσουμε όλο το βράδυ,ακυρώνω την ανάσταση ακυρώνω και το τσούγκρισμα αυγών για την πάρτη σου.
Δεν ξέρεις με ποιους τρελούς μπλέκεις.