axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
σωστοτατος !!!!τύπε αυτα που εγραφες δεν ειναι λογικα και μαλλον πιστευες οτι σου ειχαν συμβει :-
Οπως τα λες ειναι
σωστοτατος !!!!τύπε αυτα που εγραφες δεν ειναι λογικα και μαλλον πιστευες οτι σου ειχαν συμβει :-
Ούτε καν τρία χρόνια δεν έχει κλείσει, Ιούλιος του 2010 και έχουμε Μάιο του 2013,ούτε να μετράς δεν ξέρεις βρομιάρη.Ισως ....
Αυτος που ποσταρει ποστς 4,5 ετων τι θελει δηλαδη ?
Για τον Μπίλυ13 έγραψα ρε χαζοβιόλη που με ρώτησε ο Μπόλντυς,ο οποίος Μπόλντυς πετάχτηκε επειδή κάλεσασεβομαι οσους με σεβονται μαλακα μου
προσεχε τύπε ο κοσμος ειναι κακος,να ξερεις ο αχαχουχας δεν το εχει σε τίποτα να σε προκαλεσει σε ραντεβου θανατουΟύτε καν τρία χρόνια δεν έχει κλείσει, Ιούλιος του 2010 και έχουμε Μάιο του 2013,ούτε να μετράς δεν ξέρεις βρομιάρη.
Με το φίλο μου τον Μπολντη θα σε γλεντήσουμε όλο το βράδυ,ακυρώνω την ανάσταση ακυρώνω και το τσούγκρισμα αυγών για την πάρτη σου.
Δεν ξέρεις με ποιους τρελούς μπλέκεις.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟύτε καν τρία χρόνια δεν έχει κλείσει, Ιούλιος του 2010 και έχουμε Μάιο του 2013,ούτε να μετράς δεν ξέρεις βρομιάρη.
Με το φίλο μου τον Μπολντη θα σε γλεντήσουμε όλο το βράδυ,ακυρώνω την ανάσταση ακυρώνω και το τσούγκρισμα αυγών για την πάρτη σου.
Δεν ξέρεις με ποιους τρελούς μπλέκεις.
και τι αλλαζει τυπε;;; τα εχεις γραψει οποτεΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εισαι και γκαβος βλεπω.....
Φορα τα πατομπουκαλα σου και ξαναδιαβασε τις ημερομηνιες των ποστ και οχι την δημοσιευση στο ανανεωμενο φορουμ βλακα ε βλακα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ιουνιος του 2008 λεει χαζοχαρουμενε
:-Κλαψ λυγμ .....
την Κακουργαααααααααααααααααααααααααααα :'(
Σε ίδρυμα θα καταντήσεις κακομοίρη,σε ίδρυμα και οι γιατροί θα σε δένουν με σχοινιά και έπειτα θα ακολουθεί bukkake από τους τρελούς με εσένα στο κέντρο.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εισαι και γκαβος βλεπω.....
Φορα τα πατομπουκαλα σου και ξαναδιαβασε τις ημερομηνιες των ποστ και οχι την δημοσιευση στο ανανεωμενο φορουμ βλακα ε βλακα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ιουνιος του 2008 λεει χαζοχαρουμενε
θα μπορουσα να αλλαξω και νικ ξερεις αλλα δεν το εκανα και παρεμεινα με το αχαχουχας εδωκαι τι αλλαζει τυπε;;; τα εχεις γραψει οποτε
Εισαι μαλακαααααααααααααααααααας
Άλλος άνοιξε το θέμα, άλλος πρωταγωνιστεί. Για δες συμπτώσεις
http://[URL unfurl="true"]www.armory.com/~images/getimg.cgi?i=bm1997%2F043&width=1600[/img[/URL]]
[/quote]
Τι ειναι αυτο? Τι κανει ρε αυτος?
ΥΓ. Βυζακια βλεπω δεξια ;D
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ .... ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ !!!
Μετα απο 4,5 χρονια με ξαναθυμηθηκες ?
Μην απαντησεις και να εισαι σιγουρη οτι δεν θα ερθω ουτε στο γραφειο σου
ουτε στο σπιτι σου
Σου ειχα πει τοτε οτι το ποταμι δεν εχει γυρισμο...
Και οπως ειδες σου επεστρεψα και ολα τα δωρα σου...
Μην με ξαναενοχλησεις σε παρακαλω πολυ
Και πες στον μπαμπακα σου να σου αγορασει αλλο παιχνιδακι να παιζεις....
![]()
![]()
Κοντάρι με λαχεία μπήκε σε άλλο σάιτ,δεν θυμάσαι; :-*Εισαι μαλακαααααααααααααααααααας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επρεπε να βαλεις κι ενα κονταρι με λαχεια καπου εκει ομως :-
Με απογοητευεις μαν.... μισες δουλειες κανεις .....
Η την κανεις η δεν την κανεις ....![]()
ειναι παλια δημιουργια τυπεΕισαι μαλακαααααααααααααααααααας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επρεπε να βαλεις κι ενα κονταρι με λαχεια καπου εκει ομως :-
Με απογοητευεις μαν.... μισες δουλειες κανεις .....
Η την κανεις η δεν την κανεις ....![]()
δεν το εχω ξαναδει αυτο ρεειναι παλια δημιουργια τυπε
τωρα αναφερθηκε η αγγελικουλα και θυμηθηκα οτι το ειχα![]()
το ειχα βαλει παλιοτερα τυπεδεν το εχω ξαναδει αυτο ρε