kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Καλως το Φλοκι. Παμε για 3-0 σημερα ή θα καταφερεις να μειωσεις?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Βυσμα δεν εβαλα εγω δεν ξερεις δεν εχεις ιδεα και μιλας...
Ναι, ο μπαμπάς επέμενε. Εσύ είχες δηλώσει ειδικές δυνάμεις.![]()
Καλως το Φλοκι. Παμε για 3-0 σημερα ή θα καταφερεις να μειωσεις?![]()
Γελας ακομα γυφτο? Θες να κατεβεις να δουλεψεις το δικο μου(δεν ειναι και καμια τρελλη εκταση, 30 στρεμματα ειναι, για να μην κουραστεις κιολας) να σου δωσω και ψιλα για την βενζινα?
Γελα κι αλλο. Εγω να δεις γελια που κανω με τον 40ρη που δεν εχει βενζινα για τις πουτανες στην παραλιακη![]()
Μην χλευάζετε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του kazabubu ρε αδαείς !!
Η πολιτική του πρόταση είναι πρωτοποριακή !! Είναι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθεί τη Χρυσή Αυγή και απαιτεί να αφεθεί ελεύθερη να κάνει ότι γουστάρει,συμπαθεί Ιράν και Βόρεια Κορέα,μισεί Γερμανούς και Αμερικανους και προτείνει εθνική ενότητα και με τους ναζίδες Χρυσαυγίτες για να διεκδικήσουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των ναζί στην κατοχή !!
Επίσης όταν έμαθε ότι είμαι Θατσερικός,κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ψηφίζω Βενιζέλο !! Αυτός είναι πολιτικός αναλυτής,όχι μαλακίες !!
Άλλα τόσα καταλαβαίνετε,τόσα λέτε !!
ΜΑΛΛΟΝ γΙα σενα μιλαςΒυσμα δεν εβαλα εγω δεν ξερεις δεν εχεις ιδεα και μιλας... οπως ο κλασσικος ο ελληνας που νομιζει οτι ειναι εξυπνος ενω λεει μπουρδες... εσυ εισαι ζηλιαρης στο χω πει απο παλια. Οι ζηλιαρηδες παντα κραζουν χωρις λογο επειδη εχουν ενα καρο κομπλεξ. Να σε χαιρονται
Οι περισσοτεροι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ ειναι για κλοτσιες.
Λούλη μου,Λούλη μου εσύ...πες κι'άλλα αγόρι μου ! Σε πάω πολύ ρε άτομο !!!
Μην χλευάζετε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του kazabubu ρε αδαείς !!
προτείνει εθνική ενότητα και με τους ναζίδες Χρυσαυγίτες για να διεκδικήσουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των ναζί στην κατοχή !!
Δεν εχω ξανατρυγισει... σε ποια περιοχη εισαι? 30 ευρω την ημερα μεροκαματο? ποσες ωρες?
καλα αυτην την κλαψα την εχουν μεταφερει και τα γαμημενα Μεσα ενημερωσης...
τραγικοποιουν την καθε κατασταση..τρομοκρατουν τον κοσμο...
Η μιση ελλαδα πριν αυτην την κατασταση δεν ηξερε καν τι σημαινει η λεξη κριση ,οχι οτι εγω ηξερα ετσι? απλα ολοι μαθανε την λεξη κριση απο τα ΜΜΕ ... Κριση εκει, κριση εδω,κριση στους νεους ... αει στο διαολο ...Εχω να δω πραγματικα επανελειμενα τηλεοραση απο την εποχη που εδειχνε dragonball ,μην νομιζεις οτι τα newsit,newsbeast,zougla.gr ειναι καλυτερα.. απλα εχουν μεγαλυτερη απηχηση στον κοσμο ...
23 ευρω το μεροκαματο στα χωραφια... πας?
660 ευρω το μηνα πρωτος μισθος με σαββατοκυριακο οφφ.
Φιλε μου ειμαστε ολοι μαζεμενοι στην Αθηνα και στην Σαλονικη. Καποιοι δουλευουμε, καποιοι οχι. Δεν υπαρχουν δουλειες για ολους εδω ομως. Μακαρι να μπορουσαν ολοι να δουλευουν σε γραφειο κανοντας αυτο που τους αρεσει. Δεν γινεται ομως. Αυτο για να αλλαξει, πρεπει να περασουν χρονια. Να υπαρχουν κινητρα, ωστε ο πιτσιρικας που εχει και την ενεργεια και την διαθεση να δουλεψει και να δημιουργησει, να το κανει και εκτος Αθηνας. Αυτο ομως θελει σοβαρο σχεδιασμο, ο οποιος δεν υπαρχει απο κανενα ειτε ειναι κυβερνηση ειτε αντιπολιτευση.
εισαι μλκς
τα 500 ευρω βασικος ισχυουν για ολους πλεον
οχι για σενα που θα πρωτοβγεις στην αγορα εργασιας αλλα και για μενα που ειμαι 14 γαμημενα χρονια στην αγορα
δεν υπαρχουν συλλογικες συμβασεις κοπηκαν και αυτες αν δεν ειναι αυτο κριση τι ειναι
Εκτός του Λούλη !!
Bρε αγορακι μου εγω δεν σου ειπα να μην πας... αυτο σου λεω εγω?
εγω ειπα οτι εφοσον πανε ολοι εκδρομες δοξα το θεο καλα ειμαστε προς το παρον ... εφοσον εχεις αυτη τη δυνατοτητα να λες δοξα σοι ο θεος οχι να γυρισεις και να αρχισεις την μιρλα... γιατι τοτε εισαι για κραξιμο και κλεισιμο τηλεφωνου στην μουρη ετσι ΚΛΑΑΑΑΑΚ.
Ναι επειδη ξερεις τι εγινε και αρα εχεις αποψη.![]()
Ενω εσυ που δεν εχεις να φας,πας ψηφιζεις σαμμαρα και ακους μεγκα πρωι βραδυ εισαι ειδικος τυπε :S.Οι περισσοτεροι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ ειναι για κλοτσιες. Ο Τσιπρας ελεγε οτι θα δεσμευσει τις καταθεσεις και αμεσως τις βγαλανε ολοι χαχαχαχα ελεος. Για το πουτσο καβαλα ειναι ολοι τους αυτοι.
Τι να ξέρω τι έγινε, ρε νούμερο; τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Νομίζεις ότι είσαι καμιά ιδιαίτερη περίπτωση;
Ενω εσυ που δεν εχεις να φας,πας ψηφιζεις σαμμαρα και ακους μεγκα πρωι βραδυ εισαι ειδικος τυπε :S.
Κανε μας μια οικονομικη αναλυση βαθυγνωστη...
Εγω να δεις Φλοκι μου. Ξεροχυνω μαζι σου 3 μερες τωρα. Εισαι η νεα μου καβλα![]()