Νέα

Κριση κριση αλλα αυξηση στις εκδρομες ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Καλως το Φλοκι. Παμε για 3-0 σημερα ή θα καταφερεις να μειωσεις?  :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Γελας ακομα γυφτο? Θες να κατεβεις να δουλεψεις το δικο μου(δεν ειναι και καμια τρελλη εκταση, 30 στρεμματα ειναι, για να μην κουραστεις κιολας) να σου δωσω και ψιλα για την βενζινα?  :grin:
Γελα κι αλλο. Εγω να δεις γελια που κανω με τον 40ρη που δεν εχει βενζινα για τις πουτανες στην παραλιακη  :grin:

Χαχα ριξε την μπαλα στην εξεδρα, αφου την πεταξες τη μαλακια σου καζαμπουμπη :grin:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μην χλευάζετε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του kazabubu ρε αδαείς !!

Η πολιτική του πρόταση είναι πρωτοποριακή !! Είναι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθεί τη Χρυσή Αυγή και απαιτεί να αφεθεί ελεύθερη να κάνει ότι γουστάρει,συμπαθεί Ιράν και Βόρεια Κορέα,μισεί Γερμανούς και Αμερικανους και προτείνει εθνική ενότητα και με τους ναζίδες Χρυσαυγίτες για να διεκδικήσουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των ναζί στην κατοχή !!
Επίσης όταν έμαθε ότι είμαι Θατσερικός,κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ψηφίζω Βενιζέλο !! Αυτός είναι πολιτικός αναλυτής,όχι μαλακίες !!
Άλλα τόσα καταλαβαίνετε,τόσα λέτε !!

Οι περισσοτεροι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ ειναι για κλοτσιες. Ο Τσιπρας ελεγε οτι θα δεσμευσει τις καταθεσεις και αμεσως τις βγαλανε ολοι χαχαχαχα ελεος. Για το πουτσο καβαλα ειναι ολοι τους αυτοι.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βυσμα δεν εβαλα εγω δεν ξερεις δεν εχεις ιδεα και μιλας... οπως ο κλασσικος ο ελληνας που νομιζει οτι ειναι εξυπνος ενω λεει μπουρδες... εσυ εισαι ζηλιαρης στο χω πει απο παλια. Οι ζηλιαρηδες παντα κραζουν χωρις λογο επειδη εχουν ενα καρο κομπλεξ. Να σε χαιρονται
ΜΑΛΛΟΝ γΙα σενα μιλας

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Μην χλευάζετε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του kazabubu ρε αδαείς !!

προτείνει εθνική ενότητα και με τους ναζίδες Χρυσαυγίτες για να διεκδικήσουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των ναζί στην κατοχή !!

Δεν τον έχω διαβάσει..
Άλλα αυτό ξεχασέ το...

Επισκέπτης
Δεν εχω ξανατρυγισει... σε ποια περιοχη εισαι? 30 ευρω την ημερα μεροκαματο? ποσες ωρες?

Ορεινη Αχαια. Απο 7 το πρωι ως τις 1,30. Κι απο τις 5,30 ως τις 7. (διαλειμα στις 1,30 για κολατσιο ενα τεταρτο κι απο τις 1,30 ως τις 5 για φαι και υπνο) Μετα τις 7 μπανακι και μετα για μπυρες.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
καλα αυτην την κλαψα την εχουν μεταφερει και τα γαμημενα Μεσα ενημερωσης...

τραγικοποιουν την καθε κατασταση..τρομοκρατουν τον κοσμο...

Η μιση ελλαδα πριν αυτην την κατασταση δεν ηξερε καν τι σημαινει η λεξη κριση ,οχι οτι εγω ηξερα ετσι? απλα ολοι μαθανε την λεξη κριση απο τα ΜΜΕ ... Κριση εκει, κριση εδω,κριση στους νεους ... αει στο διαολο ...Εχω να δω πραγματικα επανελειμενα τηλεοραση απο την εποχη που εδειχνε dragonball ,μην νομιζεις οτι τα newsit,newsbeast,zougla.gr ειναι καλυτερα.. απλα εχουν μεγαλυτερη απηχηση στον κοσμο ...

Τσεκαρε τα πμ σου.

23 ευρω το μεροκαματο στα χωραφια... πας?

660 ευρω το μηνα πρωτος μισθος με σαββατοκυριακο οφφ.

Αν δεν εβρισκα αλλη δουλεια εννοειται πως θα πηγαινα. Αλλωστε εχω δουλεψει για 500 και 600 ευρω.

Φιλε μου ειμαστε ολοι μαζεμενοι στην Αθηνα και στην Σαλονικη. Καποιοι δουλευουμε, καποιοι οχι. Δεν υπαρχουν δουλειες για ολους εδω ομως. Μακαρι να μπορουσαν ολοι να δουλευουν σε γραφειο κανοντας αυτο που τους αρεσει. Δεν γινεται ομως. Αυτο για να αλλαξει, πρεπει να περασουν χρονια. Να υπαρχουν κινητρα, ωστε ο πιτσιρικας που εχει και την ενεργεια και την διαθεση να δουλεψει και να δημιουργησει, να το κανει και εκτος Αθηνας. Αυτο ομως θελει σοβαρο σχεδιασμο, ο οποιος δεν υπαρχει απο κανενα ειτε ειναι κυβερνηση ειτε αντιπολιτευση.

Τυπε μην τα ριχνουμε ολα στο κρατος και τους πολιτικους. Ναι ειναι ΟΛΟΙ τους γαμημενα λαμογια (ασχετο αν εμεις τους ψηφιζαμε, αλλη συζητηση αυτη) δε διαφωνω, αλλα να βλεπουμε και εμεις την καμπουρα μας. Να κουνησουμε και λιγο το κουλο μας, να επιχειρησουμε, να παλεψουμε σε αυτην την κωλοζωη. Να σηκωθει ο πιτσιρικας και να παει στην επαρχια, οπου εχει σπιτι ο γονιος του, και να μαθει να φτιαχνει κηπους (λεω τωρα ενα παραδειγμα) να βγαζει ενα μεροκαματο. Να ασχοληθει με βιολογικα προιοντα, με αγροτουρισμο. Να το ψαξει λιγο, να βασανιστει.

Μη στηριζεστε στους αλλους, μονο στον εαυτο σας.

εισαι μλκς
τα 500 ευρω βασικος ισχυουν για ολους πλεον
οχι για σενα που θα πρωτοβγεις στην αγορα εργασιας αλλα και για μενα που ειμαι 14 γαμημενα χρονια στην αγορα
δεν υπαρχουν συλλογικες συμβασεις κοπηκαν και αυτες αν δεν ειναι αυτο κριση τι ειναι

Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω. Δηλαδη αμα εγω θελω τηλεφωνητη γιατι να δινω περισσοτερα σε σενα που εχεις 14 χρονια προυπηρεσια ως σερβιτορος (τυχαιο παραδειγμα)? Αμα σε θεωρω ισαξιο με τον Μπολντι που μολις βγηκε στην αγορα εργασιας, τα ιδια θα σας δωσω!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Bρε αγορακι μου εγω δεν σου ειπα να μην πας... αυτο σου λεω εγω?
εγω ειπα οτι εφοσον πανε ολοι εκδρομες δοξα το θεο καλα ειμαστε προς το παρον ... εφοσον εχεις αυτη τη δυνατοτητα να λες δοξα σοι ο θεος οχι να γυρισεις και να αρχισεις την μιρλα... γιατι τοτε εισαι για κραξιμο και κλεισιμο τηλεφωνου στην μουρη ετσι ΚΛΑΑΑΑΑΚ.

Αγοράκι μου κάνε μου μία χάρη σε παρακαλώ.
Πάνε βρες δουλειά πρώτα κάπου εκεί στα 40 σου, βγάλε τίποτα πενταροδεκάρες με τον ιδρώτα σου πρώτα,
και μετά αφού θα έχεις ίδιαν πείρα αποκρυσταλλώνεις τις απόψεις σου εξάγεις και τις παρατηρήσεις σου.
Μέχρι τότε αν δεν μπορείς να έχεις θετική συνεισφορά, που δεν μπορείς, τουλάχιστον τουμπεκιάσου!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε Ιεραποστολε εισαι ηλιθιος τελειως? εγω εχω δουλεψει πολυ πριν απο εσας απο τα 18 μου...

τι διαολο τοσα τρολλ εχουνε γεμισει εδω μεσα? ο αλλος παει να με κραξει ενω δεν εχει διατυπωσει ΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ

(Καρτακης + στελιος 12345678910 )

καλα τοσο βλαμμενα ειστε?  :S

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οι περισσοτεροι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ ειναι για κλοτσιες. Ο Τσιπρας ελεγε οτι θα δεσμευσει τις καταθεσεις και αμεσως τις βγαλανε ολοι χαχαχαχα ελεος. Για το πουτσο καβαλα ειναι ολοι τους αυτοι.
Ενω εσυ που δεν εχεις να φας,πας ψηφιζεις σαμμαρα και ακους μεγκα πρωι βραδυ εισαι ειδικος τυπε :S.
Κανε μας μια οικονομικη αναλυση βαθυγνωστη...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι να ξέρω τι έγινε, ρε νούμερο; τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Νομίζεις ότι είσαι καμιά ιδιαίτερη περίπτωση;

Δεν ξες τι εγινε φιλε το σωστο ειναι οταν δεν ξερεις να μην εχεις αποψη αλλα εισαι μαλακας.
Καταλαβες?

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ενω εσυ που δεν εχεις να φας,πας ψηφιζεις σαμμαρα και ακους μεγκα πρωι βραδυ εισαι ειδικος τυπε :S.
Κανε μας μια οικονομικη αναλυση βαθυγνωστη...

ρε μαλακα εισαι βλαμμενος? πριν δεν ειπα οτι δεν μπορει καποιος να κανει οικονομικη αναλυση αμα δεν ειναι οικονομολογος?

ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΛΛ. Αντε γαμηθειτε δεν θα σας κανω το χατηρι να εκνευριστω.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγω να δεις Φλοκι μου. Ξεροχυνω μαζι σου 3 μερες τωρα. Εισαι η νεα μου καβλα  :cum:

Πω,πω τι μεγάλες ατάκες δικέ μου...μας τρελαίνεις,πέφτουμε στα πατώματα για πάρτι σου !!  Μόνο το 3-0 με προβλημάτισε !! Πολιτικά πάντως παίζεις champions league !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom