baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.878
- Πόντοι
- 6.035
ασε μη ματωνεις και εσυ τα χερακια σουΕγω αν χρειαστει θα παω.
ασε μη ματωνεις και εσυ τα χερακια σουΕγω αν χρειαστει θα παω.
660 ευρω το μηνα πρωτος μισθος με σαββατοκυριακο οφφ.
23 ευρω το μεροκαματο στα χωραφια... πας?
660 ευρω το μηνα πρωτος μισθος με σαββατοκυριακο οφφ.
ασε μη ματωνεις και εσυ τα χερακια σου![]()
Μπολτη, εγω σου δινω 30 και φαι για να ρθεις για τρυγο, Αυγουστο Σεπτεβρη. Εισαι ?
Εγω αν χρειαστει θα παω.
χαχαχα δεν σου κρυβω οτι ως τωρα ημουν καλομαθημενος αλλα οχι και 100% καλομαθημενος
γιατι εγω φιλε εχω ηδη δουλεψει σερβιτορος σε catering ....αρα ξερω τι σημαινει χειρονακτικη εργασια.
Ξες τι σημαινει να δουλευεις σε αιθουσα δεξιωσεων και να πρεπει μεσα σε ενα βραδυ να ταισεις 500 ατομα? και οταν ειχανε κανει το λαθος και κλεισανε σε τσιγγανους??? με την μια εσκασαν 1000 ατομα και βαλε και ειμασταν οχι πανω απο 10 σερβιτοροι.. γονατισαμε ολοι εκεινο το βραδυ.
Ερχομαι εγω δικέ μου, με μια μπυρα επιπλέον!![]()
Μαυροκορακα, κτημα εχεις?![]()
Κλασσικο παραδειγμα ο αχαχουχας που εγραψε οτι για 500 ευρω δε δουλευει. Κι ομως τυποι αυτος ειναι πλεον ο βασικος μισθος, και μαλιστα ακομα χαμηλοτερος, στα 400. Δε θα γυρισουμε στα προ 2008 επιπεδα, οσο νωριτερα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο. Μην ελπιζετε πως θα ξαναπαει ο βασικος στα 700 ευρω, τουλαχιστον οχι με 30% ανεργια.
Ερχομαι εγω δικέ μου, με μια μπυρα επιπλέον!![]()
Εγω θελω τον μπολντη.
Ρε τσατσόνι, εσύ έβαλες βύσμα για να πας οδηγός στην αεροπορία και λες σοβαρά ότι θα δουλέψεις στα κτήματα; Διορισμό περιμένεις, να χωθείς και εσύ στο δημόσιο. Από πότε σταμάτησες τους ύμνους στον καπιταλισμό και σταμάτησες να τα χώνεις στους ΔΥ, θυμάσαι;
θα σου φτιαξει προτζεκτ στο πισι πως να τρυγισετε ευκολοτεραΕγω θελω τον μπολντη.
Εννοειται οτι βασανιστηκαμε ολοι εκεινο το βραδυ.... πρωτο πιατο .... μαζεμα μετα δευτερο πιατο ... σαλατες και τυρια και μπινελικια μετα μαζεμα ολα να φερεις γλυκα ... εννοειται οτι πινανε σαν πουτανες ολο το βραδυ κοκα κολες κρασια κ νερα κτλπ και στο τελος μαζεμα σε οοοολα τα τραπεζια.... εχουμε κανει κατι catering στην Αναβυσσο να πηγαινεις σε αλανα και να στηνεις επι τοπου μαγαζι ... περγολες στρωσιμο καρεκλες καλυματα κτλπ. Αστο τις ειρωνειες αλλου.
Περιμεναμε 500 ατομα και σκασανε 1000 φερνανε εκεινη την ωρα εξτρα τραπεζια να τους βαλουνε ευτυχως ειχε πισω η αιθουσα καβατζα καμια 5-10αρια τραπεζια ακομη.
Αμα ερθει ο μπολντης, ερχομαι κι εγω 2-3 μερες τσαμπα![]()
Πανε πεστα σ αυτους που αγορασανε γη πριν 10 χρονια να γελάσουμε![]()