Νέα

Κριση κριση αλλα αυξηση στις εκδρομες ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ασε μη ματωνεις και εσυ τα χερακια σου  :birdman:

χαχαχα δεν σου κρυβω οτι ως τωρα ημουν καλομαθημενος αλλα οχι και 100% καλομαθημενος
γιατι εγω φιλε εχω ηδη δουλεψει και σερβιτορος σε catering ....αρα ξερω τι σημαινει χειρονακτικη εργασια.
Αλλοι δεν εχουν κανει ΟΥΤΕ αυτο και ειναι μπουληδες.

Ξες τι σημαινει να δουλευεις σε αιθουσα δεξιωσεων και να πρεπει μεσα σε ενα βραδυ να ταισεις 500 ατομα? και οταν ειχανε κανει το λαθος και κλεισανε σε τσιγγανους??? με την μια εσκασαν 1000 ατομα και βαλε και ειμασταν οχι πανω απο 10 σερβιτοροι.. γονατισαμε ολοι εκεινο το βραδυ.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Εγω αν χρειαστει θα παω.

Ρε τσατσόνι, εσύ έβαλες βύσμα για να πας οδηγός στην αεροπορία και λες σοβαρά ότι θα δουλέψεις στα κτήματα; Διορισμό περιμένεις, να χωθείς και εσύ στο δημόσιο. Από πότε σταμάτησες τους ύμνους στον καπιταλισμό και σταμάτησες να τα χώνεις στους ΔΥ, θυμάσαι;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
χαχαχα δεν σου κρυβω οτι ως τωρα ημουν καλομαθημενος αλλα οχι και 100% καλομαθημενος
γιατι εγω φιλε εχω ηδη δουλεψει σερβιτορος σε catering ....αρα ξερω τι σημαινει χειρονακτικη εργασια.

Ξες τι σημαινει να δουλευεις σε αιθουσα δεξιωσεων και να πρεπει μεσα σε ενα βραδυ να ταισεις 500 ατομα? και οταν ειχανε κανει το λαθος και κλεισανε σε τσιγγανους??? με την μια εσκασαν 1000 ατομα και βαλε και ειμασταν οχι πανω απο 10 σερβιτοροι.. γονατισαμε ολοι εκεινο το βραδυ.

Βασανιστηκες, οχι μαλακιες  :S

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εννοειται οτι βασανιστηκαμε ολοι εκεινο το βραδυ.... πρωτο πιατο .... μαζεμα μετα δευτερο πιατο ... σαλατες και τυρια και μπινελικια μετα μαζεμα ολα να φερεις γλυκα ... εννοειται οτι πινανε σαν πουτανες ολο το βραδυ κοκα κολες κρασια κ νερα κτλπ και στο τελος μαζεμα σε οοοολα τα τραπεζια.... εχουμε κανει κατι catering στην Αναβυσσο να πηγαινεις σε αλανα και να στηνεις επι τοπου μαγαζι ... περγολες στρωσιμο καρεκλες καλυματα κτλπ. Αστο τις ειρωνειες αλλου.

Περιμεναμε 500 ατομα και σκασανε 1000 φερνανε εκεινη την ωρα εξτρα τραπεζια να τους βαλουνε ευτυχως ειχε πισω η αιθουσα καβατζα καμια 5-10αρια τραπεζια ακομη.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Κλασσικο παραδειγμα ο αχαχουχας που εγραψε οτι για 500 ευρω δε δουλευει. Κι ομως τυποι αυτος ειναι πλεον ο βασικος μισθος, και μαλιστα ακομα χαμηλοτερος, στα 400. Δε θα γυρισουμε στα προ 2008 επιπεδα, οσο νωριτερα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο. Μην ελπιζετε πως θα ξαναπαει ο βασικος στα 700 ευρω, τουλαχιστον οχι με 30% ανεργια.

Ρε φίλε έχεις δίκιο..

Άλλα θα σου πώ αυτό που έχω ακούσει και ακούω απο πολλούς..

Αυτοί που τα είχαν τα είχαν πάντα... Και αυτοί που "πεινάνε" πεινάγαν πάντα...

Γιατί και τα 700 euro (μην τρελαθούμε τελείως!) πάλι ήταν χαμηλός μισθός...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε τσατσόνι, εσύ έβαλες βύσμα για να πας οδηγός στην αεροπορία και λες σοβαρά ότι θα δουλέψεις στα κτήματα; Διορισμό περιμένεις, να χωθείς και εσύ στο δημόσιο. Από πότε σταμάτησες τους ύμνους στον καπιταλισμό και σταμάτησες να τα χώνεις στους ΔΥ, θυμάσαι;

Βυσμα δεν εβαλα εγω δεν ξερεις δεν εχεις ιδεα και μιλας... οπως ο κλασσικος ο ελληνας που νομιζει οτι ειναι εξυπνος ενω λεει μπουρδες... εσυ εισαι ζηλιαρης στο χω πει απο παλια. Οι ζηλιαρηδες παντα κραζουν χωρις λογο επειδη εχουν ενα καρο κομπλεξ. Να σε χαιρονται

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Εννοειται οτι βασανιστηκαμε ολοι εκεινο το βραδυ.... πρωτο πιατο .... μαζεμα μετα δευτερο πιατο ... σαλατες και τυρια και μπινελικια μετα μαζεμα ολα να φερεις γλυκα ... εννοειται οτι πινανε σαν πουτανες ολο το βραδυ κοκα κολες κρασια κ νερα κτλπ και στο τελος μαζεμα σε οοοολα τα τραπεζια.... εχουμε κανει κατι catering στην Αναβυσσο να πηγαινεις σε αλανα και να στηνεις επι τοπου μαγαζι ... περγολες στρωσιμο καρεκλες καλυματα κτλπ. Αστο τις ειρωνειες αλλου.

Περιμεναμε 500 ατομα και σκασανε 1000 φερνανε εκεινη την ωρα εξτρα τραπεζια να τους βαλουνε ευτυχως ειχε πισω η αιθουσα καβατζα καμια 5-10αρια τραπεζια ακομη.

Σταμάτα, σφίγγεται η καρδιά μου...

Επισκέπτης
Αμα ερθει ο μπολντης, ερχομαι κι εγω 2-3 μερες τσαμπα :grin:

Εκλεισε, αλλα ο Μπολντης το παιζει δυσκολος. Δεν εχει βαλει την υπογραφη του ακομα. Θα του κανω καινουρια προσφορα μπας και τον ψησω να ερθει προς τα δω.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μην χλευάζετε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του kazabubu ρε αδαείς !!

Η πολιτική του πρόταση είναι πρωτοποριακή !! Είναι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθεί τη Χρυσή Αυγή και απαιτεί να αφεθεί ελεύθερη να κάνει ότι γουστάρει,συμπαθεί Ιράν και Βόρεια Κορέα,μισεί Γερμανούς και Αμερικανους και προτείνει εθνική ενότητα και με τους ναζίδες Χρυσαυγίτες για να διεκδικήσουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των ναζί στην κατοχή !!
Επίσης όταν έμαθε ότι είμαι Θατσερικός,κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ψηφίζω Βενιζέλο !! Αυτός είναι πολιτικός αναλυτής,όχι μαλακίες !!
Άλλα τόσα καταλαβαίνετε,τόσα λέτε !!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν εχω ξανατρυγισει... σε ποια περιοχη εισαι? 30 ευρω την ημερα μεροκαματο? ποσες ωρες?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Πανε πεστα σ αυτους που αγορασανε γη πριν 10 χρονια να γελάσουμε :grin:

Γελας ακομα γυφτο? Θες να κατεβεις να δουλεψεις το δικο μου(δεν ειναι και καμια τρελλη εκταση, 30 στρεμματα ειναι, για να μην κουραστεις κιολας) να σου δωσω και ψιλα για την βενζινα?  :grin:
Γελα κι αλλο. Εγω να δεις γελια που κανω με τον 40ρη που δεν εχει βενζινα για τις πουτανες στην παραλιακη  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom