Νέα

Κριση κριση αλλα αυξηση στις εκδρομες ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
δυσκολη εγγραφη γεμισαμε τρολλ ο αλλος χθες ηθελε να κατσω να του επιχειρηματολογησω για ποιο λογο η δραχμη θα κατεστρεφε με την μια ολη την χωρα... καταλαβες? εδω οικονομολογους δεν ακουνε θα ακουγε εμενα.  :headbang:

Απλα ηθελε να με εκνευρισει νυχτιατικα. Σιγα μην τσιμπησω  :dancing:

Σωστα. Εσυ ξερεις μονο οτι θα βρεις δουλεια στην ΧΕ με 1200 ευρω για ξεκινημα  :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
Και τι σημαινει αυτο?

εγω σου λεω το απλο ... εχεις εξοχικο? εχεις εξοδα. Συναγερμο δεν θα του εχεις? για τους κλεφτες? ΔΕΗ δεν έχεις ????
ΕΥΔΑΠ? καταλαβες? οτι παραπανω εχει καποιος εχει σιγουρα και εξοδα απο αυτο.
αρα αφου το χρυσοπληρωνεις το γαμημενο
τουλαχιστον ας πας μια φορα το χρονο(πασχα)
που το προβλημα σου στην τελικη  :birdman:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αρα αφου το χρυσοπληρωνεις το γαμημενο
τουλαχιστον ας πας μια φορα το χρονο(πασχα)
που το προβλημα σου στην τελικη  :birdman:

Bρε αγορακι μου εγω δεν σου ειπα να μην πας... αυτο σου λεω εγω?
εγω ειπα οτι εφοσον πανε ολοι εκδρομες δοξα το θεο καλα ειμαστε προς το παρον ... εφοσον εχεις αυτη τη δυνατοτητα να λες δοξα σοι ο θεος οχι να γυρισεις και να αρχισεις την μιρλα... γιατι τοτε εισαι για κραξιμο και κλεισιμο τηλεφωνου στην μουρη ετσι ΚΛΑΑΑΑΑΚ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν ειναι ολοι πλουσιοι φυσικα... αλλα αμα βλέπω κατι τετοιους, σαν αυτους που σου ανεφερα να μιλανε για κοινωνιες δικαιοσυνης κλπ κλπ κλπ, μεχρι ΧΑ μπορει να ψηφίσω....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ενταξει, κακα τα ψεματα, δεν πειναει ο Ελληνας, μια χαρα ειναι. Εχει το σπιτι / σπιτια του στην πολη, εχει εξοχικο / εξοχικα, εχει 2-3 αμαξια η καθε οικογενεια, εχει μαζευτει πολυς πλουτος απο τα προηγουμενα χρονια. Απλα πολλοι τωρα γκρινιαζουν επειδη εχει μειωθει το διαθεσιμο εισοδημα τους, αλλα οπως και να το κανουμε αυτα που αποκτηθηκαν παλαιοτερα εμειναν.

Το προβλημα δυστυχως ειναι πως οι περισσοτεροι δεν εχουν συνειδητοποιησει ακομα οτι τα νεα επιπεδα εισοδηματος ηρθαν για να μεινουν. Κλασσικο παραδειγμα ο αχαχουχας που εγραψε οτι για 500 ευρω δε δουλευει. Κι ομως τυποι αυτος ειναι πλεον ο βασικος μισθος, και μαλιστα ακομα χαμηλοτερος, στα 400. Δε θα γυρισουμε στα προ 2008 επιπεδα, οσο νωριτερα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο. Μην ελπιζετε πως θα ξαναπαει ο βασικος στα 700 ευρω, τουλαχιστον οχι με 30% ανεργια.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ενταξει, κακα τα ψεματα, δεν πειναει ο Ελληνας, μια χαρα ειναι. Εχει το σπιτι / σπιτια του στην πολη, εχει εξοχικο / εξοχικα, εχει 2-3 αμαξια η καθε οικογενεια, εχει μαζευτει πολυς πλουτος απο τα προηγουμενα χρονια. Απλα πολλοι τωρα γκρινιαζουν επειδη εχει μειωθει το διαθεσιμο εισοδημα τους, αλλα οπως και να το κανουμε αυτα που αποκτηθηκαν παλαιοτερα εμειναν.

Το προβλημα δυστυχως ειναι πως οι περισσοτεροι δεν εχουν συνειδητοποιησει ακομα οτι τα νεα επιπεδα εισοδηματος ηρθαν για να μεινουν. Κλασσικο παραδειγμα ο αχαχουχας που εγραψε οτι για 500 ευρω δε δουλευει. Κι ομως τυποι αυτος ειναι πλεον ο βασικος μισθος, και μαλιστα ακομα χαμηλοτερος, στα 400. Δε θα γυρισουμε στα προ 2008 επιπεδα, οσο νωριτερα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο. Μην ελπιζετε πως θα ξαναπαει ο βασικος στα 700 ευρω, τουλαχιστον οχι με 30% ανεργια.
νταξι.. δεν εχουν και ολοι λεφτα... γνωριζω και οικογενειες που οποτε εχει λαικη με το ζορι παιρνουν 2-3 σακουλες μισογεματες

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
νταξι.. δεν εχουν και ολοι λεφτα... γνωριζω και οικογενειες που οποτε εχει λαικη με το ζορι παιρνουν 2-3 σακουλες μισογεματες

Βασικα εχει δικιο σε αρκετα. Το θεμα ειναι οι 20+ που βγαινουν τωρα για δουλεια και δεν βρισκουν. Μπορουν να συντηρουνται ακομα απο τους γονεις τους. Για ποσο ομως? Οι γονεις τους οτι λεφτα εβγαλαν, τα εκαναν σπιτια,αμαξια και δεν ξερω τι αλλο. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που σκεφτηκαν να επενδυσουν οτι εβγαλαν σε κτηματα πχ(η γη ειναι το μονο πραγμα που δεν χανει την αξια του). Καλα τα σπιτια για να μενεις. Δεν μπορουν να σε ταισουν ομως. Το θεμα δεν το εχουν τοσο αυτοι που δουλευουν ποσα χρονια. Με τον ενα ή με τον αλλο τροπο, θα τα φερουν βολτα(εστω και δυσκολα). Με τους πιτσιρικαδες υπαρχει θεμα...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Η εννοια λεφτα ειναι λιγο αοριστη, υπαρχει ο πλουτος (ακινητη περιουσια) και η παραγωγη πλουτου (εισοδημα). Καποιος μπορει να εχει μεγαλη ακινητη περιουσια αλλα να μην μπορει να τη νοικιασει, με αποτελεσμα να εχει μικρο εισοδημα. Το εγραψα και εγω οτι το εισοδημα ολων εχει μειωθει, σε αλλους πολυ σε αλλους λιγο. Αυτο ειναι αληθεια. Οπως αληθεια ειναι ομως οτι και τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οπως θελουμε να τα παρουσιαζουμε, απλα μας αρεσει σα λαος η κλαψα, τη λατρευουμε.

Βασικα εχει δικιο σε αρκετα. Το θεμα ειναι οι 20+ που βγαινουν τωρα για δουλεια και δεν βρισκουν. Μπορουν να συντηρουνται ακομα απο τους γονεις τους. Για ποσο ομως? Οι γονεις τους οτι λεφτα εβγαλαν, τα εκαναν σπιτια,αμαξια και δεν ξερω τι αλλο. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που σκεφτηκαν να επενδυσουν οτι εβγαλαν σε κτηματα πχ(η γη ειναι το μονο πραγμα που δεν χανει την αξια του). Καλα τα σπιτια για να μενεις. Δεν μπορουν να σε ταισουν ομως. Το θεμα δεν το εχουν τοσο αυτοι που δουλευουν ποσα χρονια. Με τον ενα ή με τον αλλο τροπο, θα τα φερουν βολτα(εστω και δυσκολα). Με τους πιτσιρικαδες υπαρχει θεμα...

Η ανεργια των νεων ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της χωρας (και της Ευρωπης γενικοτερα ισως) αυτη τη στιγμη. Ακομα δεν μπορουμε να αντιληφθουμε τις πραγματικες διαστασεις του.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τιποτα γιατι δεν δουλευω προς το παρον. Δεν κλαιγομαι ομως.
Ουτε λεω ψεματα στο κοσμο
Kai ανεργος και ψηφισες και σαμαρα για να μεινεις στο ευρω,μπραβο ρε μπολντ πανεξυπνος εισαι.
Μην πεις στους ηλιθιους ομως γιατι πρεπει να μεινουμε στο ευρω με τη χαι μερκελ παρεα, γιατι δεν σκαμπαζουν αυτοι, οι οικονομολογοι του σκαι και του μεγα ξερουν καλυτερα :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
απλα μας αρεσει σα λαος η κλαψα, τη λατρευουμε.
καλα αυτην την κλαψα την εχουν μεταφερει και τα γαμημενα Μεσα ενημερωσης...

τραγικοποιουν την καθε κατασταση..τρομοκρατουν τον κοσμο...

Η μιση ελλαδα πριν αυτην την κατασταση δεν ηξερε καν τι σημαινει η λεξη κριση ,οχι οτι εγω ηξερα ετσι? απλα ολοι μαθανε την λεξη κριση απο τα ΜΜΕ ... Κριση εκει, κριση εδω,κριση στους νεους ... αει στο διαολο ...Εχω να δω πραγματικα επανελειμενα τηλεοραση απο την εποχη που εδειχνε dragonball ,μην νομιζεις οτι τα newsit,newsbeast,zougla.gr ειναι καλυτερα.. απλα εχουν μεγαλυτερη απηχηση στον κοσμο ...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

23 ευρω το μεροκαματο στα χωραφια... πας?

660 ευρω το μηνα πρωτος μισθος με σαββατοκυριακο οφφ.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω αν χρειαστει θα παω.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Η ανεργια των νεων ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της χωρας (και της Ευρωπης γενικοτερα ισως) αυτη τη στιγμη. Ακομα δεν μπορουμε να αντιληφθουμε τις πραγματικες διαστασεις του.

Φιλε μου ειμαστε ολοι μαζεμενοι στην Αθηνα και στην Σαλονικη. Καποιοι δουλευουμε, καποιοι οχι. Δεν υπαρχουν δουλειες για ολους εδω ομως. Μακαρι να μπορουσαν ολοι να δουλευουν σε γραφειο κανοντας αυτο που τους αρεσει. Δεν γινεται ομως. Αυτο για να αλλαξει, πρεπει να περασουν χρονια. Να υπαρχουν κινητρα, ωστε ο πιτσιρικας που εχει και την ενεργεια και την διαθεση να δουλεψει και να δημιουργησει, να το κανει και εκτος Αθηνας. Αυτο ομως θελει σοβαρο σχεδιασμο, ο οποιος δεν υπαρχει απο κανενα ειτε ειναι κυβερνηση ειτε αντιπολιτευση.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
καλα αυτην την κλαψα την εχουν μεταφερει και τα γαμημενα Μεσα ενημερωσης...

τραγικοποιουν την καθε κατασταση..τρομοκρατουν τον κοσμο...

Η μιση ελλαδα πριν αυτην την κατασταση δεν ηξερε καν τι σημαινει η λεξη κριση ,οχι οτι εγω ηξερα ετσι? απλα ολοι μαθανε την λεξη κριση απο τα ΜΜΕ ... Κριση εκει, κριση εδω,κριση στους νεους ... αει στο διαολο ...Εχω να δω πραγματικα επανελειμενα τηλεοραση απο την εποχη που εδειχνε dragonball ,μην νομιζεις οτι τα newsit,newsbeast,zougla.gr ειναι καλυτερα.. απλα εχουν μεγαλυτερη απηχηση στον κοσμο ...
εισαι μλκς
τα 500 ευρω βασικος ισχυουν για ολους πλεον
οχι για σενα που θα πρωτοβγεις στην αγορα εργασιας αλλα και για μενα που ειμαι 14 γαμημενα χρονια στην αγορα
δεν υπαρχουν συλλογικες συμβασεις κοπηκαν και αυτες αν δεν ειναι αυτο κριση τι ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom