iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
παθαινα κρισεις πανικου μολις ανεβαινα στο αυτοκινητο που οδηγουσε ο πρωην συζηγος μου...ηταν ενα πολυ φτιαγμενο σπορ και συνηθιζε να τρεχει πανω απο 200 χλμ μμε τα παιδια μας μεσα...βριζοντας τους υπολοιπους οδηγους..
καποια στιγμη με το που ανεβαινα στο αμαξι του εστω κι αν πηγαινε μεσα στην πολη με 50χλμ....εγω ενιωθα ενα πολυ δυσαρεστο συναισθημα σα να παρελυε το στομαχι μου σταδιακα και να πηγαινε προς την κοιλια....σε δευτερολεπτα με επιαναν κραμπες στα εντερα και φρικτοι πονοι..κατι σα σπαστικη κολιτιδα δηλ...
αποτελεσμα?δε μπορουσα να ταξιδεψω...ουτε για μιση ωρα...
δε πηγα ποτε σε ψυχολογο γιατι συνηθιζω να δουλευω μονη μου με τον εαυτο μου βλεποντας τι φταιει....
ειχαμε καποιο ατυχημα πριν πολλα χρονια ...βραδυ τουμπαρε το αμαξι κι επεσε αναποδα σε χαντακι...για δευτερολεπτα δεν ανοιγανε οι πορτες και βγηκαμε αποτο πορτ μπαγκαζ ενω το αμαξι ειχε παρει φωτια...
τοτε νομιζα οτι αφου γλιτωσαμε με λιγες γρατζουνιες κι εκεινο απο τα χωματα μεχρι να βγουμε απο το χαντακι στο δρομο ..ολα καλα....αλλα δεν ηταν ετσι..
το υποσεινηδητο παιζει τρελλα παιχνιδια..
3 χρονια μετα πηρε αλλο αμαξι παλι πειραγμενο..και καποια στιγμη του εβαλε μεμβρανες σκουρες στα τζαμια ....μολις μπηκα μεσα ενιωσα σα να εμπαινα σε ταφο..σα να κατεβηκε μια βαρια κουρτινα μεσα μου....χωρις να καταλαβαινω τοτε το γιατι ενιωσα ετσι...
η ψυχολογια μου γυρισε πισω στο ατυχημα οταν ενιωσα το σκοταδι κι εμενα να μην μπορω να βγω απο το αμαξι...
το προβλημα μου το ελυσα αλλαζοντας τη ζωη μου ριζικα και πετωντας απο αυτην ανθρωπους που μου δημιουργουσανε προβληματα...
επισης εμαθα να οδηγω ...γιατι μεχρι τοτε δε με αφηνε λεγοντας οτι οι γυναικες ειναι ηλιθιες και δε κανουν για οδηγηση...
τωρα πλεον εχω εγω το τιμονι και στη ζωη μου και στο αμαξι μου ...και μπορει η ζωη μου να μην ειναι ροδινη αλλα την οριζω εγω...και φυσικα εχω ξεχασει τι θα πει κριση πανικου...
Τυπισσα εσυ απέκτησες φοβια απο το ατυχημα δεν εχει καμια σχεση με την περιπτωση του νηματοθετη :S :S :S
Εχω ατομο στο συγγενικό μου περιβαλλον που ηταν σε αυτοκινητο που αναποδογύρισε οταν ηταν στα 18 και πλεον ειναι 55 και ακομη δεν το εχει ξεπερασει.
Οταν ειναι σε αυτοκινητο ακομη και σε μια μικρη στροφη κρατιεται απο οτι βρει, κλεινει τα ματια της η τσιρίζει ή νομιζει οτι οποιο φορτηγο κινειται στο αντιθετο ρευμα την εχει βαλει στοχο :S :S :S
Το παθαινει μονο οταν μπαινει σε αυτοκινητο, ουτε σε λεωφορείο εχει προβλημα ουτε σε τρενο ουτε σε αεροπλανο. :S :S :S