GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Νέρι εμπρός, για πάντα Αρειανός !!!!
Νέρι εμπρός, για πάντα Αρειανός !!!!
Πες τα ρε τυπε!! Πηγε στον Πανιωνιο και επαιξε μπαλίτσα το παλικαρι..!!Ας ειναι καλα ο σερ Τακης!ο μητρογλου ξερει μπαλα ,
ο μαλακας ο βαλβιδας δεν ξερω τι σκατα εχει στο μυαλο του...
κοιτα φιλε,Πες τα ρε τυπε!! Πηγε στον Πανιωνιο και επαιξε μπαλίτσα το παλικαρι..!!Ας ειναι καλα ο σερ Τακης!
Καλως ή κακως ο Βαλβερδε ειχε καποια κολληματα απο παλια!!!κοιτα φιλε,
ο παιχτης εχει καλο ελεγχο της μπαλας και μπορει να τη σπαει δεξια και αριστερα, εκτος δλδ απο το να ειναι κλασσικο φορ περιοχης
δλδ θα μπορουσε να αξιοποιηθει στο συστημα του Βαλβερδε
αλλα ο μαλακας επιμενει στην παντελου...
αποψη μου ειναι ,οτι ειναι μεγαλη μαλακια να φυγει αυτος ο παιχτης
+10000ο μητρογλου ξερει μπαλα ,
Μπα προτειμω Ερνεστο.... Και μην ξεχνατε οτι και στον Τακη στην Ν.Σμυρνη φετος τις ιδιες μαλακιες εκανε... Κια τον εδιωξε κανα δυο φορες απο την προπονηση ο Τακαρος
νυχτοπερπαταει ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!
επισης στον ολυμπιακο θα εχει περισοτερες ευκαιριες να παρει την μπαλα ενω στον πανιωνιο προσπαθουσε σχεδον μονος του.μην ξεχνας την προπερσινη χρονια στον ολυμπιακο που μεχρι το δεκεμβριο ηταν πρωτος σκορερ ;)απλα ενα κολημα του προπονητη μπορει να στοιχησει.Αυτη ηταν η επομενη απαντηση μου. Και ο Λεμονης ειχε παραπονα απο την συμπεριφορα του. Επισης το οτι επαιξε σαν παικτης του Πανιωνιου καλα δε σημαινει οτι μπορει να κανει το ιδιο και στον Ολυμπιακο. Δε θα παιξει ποτε μια ομαδα την ιδια αμυνα με αυτη που θα παιξουν κοντρα στον Ολυμπιακο.
Το μόνο εύκολο για έναν προπονητή είναι να τελειώνει παίκτες με το έτσι θέλω.
Η μαγκιά είναι να τους κερδίζει και να τους κάνει να παίξουν καλή μπάλα.
σκαταο μητρογλου ξερει μπαλα ,
ο μαλακας ο βαλβιδας δεν ξερω τι σκατα εχει στο μυαλο του...
επισης στον ολυμπιακο θα εχει περισοτερες ευκαιριες να παρει την μπαλα ενω στον πανιωνιο προσπαθουσε σχεδον μονος του.μην ξεχνας την προπερσινη χρονια στον ολυμπιακο που μεχρι το δεκεμβριο ηταν πρωτος σκορερ ;)απλα ενα κολημα του προπονητη μπορει να στοιχησει.