Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.787
- Πόντοι
- 3.715
τι να πούμε για αυτόν εδώ???
έλα κι είναι μεσημέρι, αυτός κι ο Πιερ Γούντμαν, the human apes documentary.
τι να πούμε για αυτόν εδώ???
ο Λετο χαμενο ταλεντο???? :S :S
ο μητρογλου μου θυμιζει τυπακι 90s που εσκαγαν μυτη σε rave παρτι οταν εγιναν πιο γνωσυα μονο για τις ντρογκες και τα μουνια ενω δεν ειχαν καμια σχεση με την μουσικη..με φροντ στενο μπλουζακι παπι και μαλλι φραχτη η ξυρισμενο...χαχαχαχαα
με την θεικη ατακα που ειχα ακουσει απο τετοιο τυπο....''ψηλε παιζει κανα μπιου''?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα
τωρα απο μπαλα το τυπακι δεν δουλευει //περα απο προβληματικο χαρακτηρα και θα μπει και αυτος σε μια μεγαλη λιστα με χαμενα ταλεντα.....νερι,λετο κτλ..
ποσα χρονια ειναι στο ελλαντα..τη μπαλα εχει παιξει αναλογικα ποσες μαλακιες εχει κανει..γιατι απο λιβερπουλ σε μικρη ποδοσφαιρικη ηλικια βρεθηκε στο ελλαντα..και μην μου πεις για αδειες παραμονης κτλ..γιατι αμα ηταν νορμαλ τυπος θα το εκαναν το κονε στην αγγλια να παιξει..ο Λετο χαμενο ταλεντο???? :S :S
ΑΝ (λέμε ΑΝ) βάλει μυαλό μπορεί να πετύχει όσα ο Ριέρα, δηλαδή να φτάσει να παίξει 10-20 αγώνες στην Εθνική του ομάδα.ο Λετο χαμενο ταλεντο???? :S :S
πιο σωστη κουβεντα.το θεμα ειναι να βγαζεις και κανενα παιχτη ετσι και εγω γινομαι προπονητης.Το μόνο εύκολο για έναν προπονητή είναι να τελειώνει παίκτες με το έτσι θέλω.
Η μαγκιά είναι να τους κερδίζει και να τους κάνει να παίξουν καλή μπάλα.
με την αργεντινη να παιζει 4-3-3 με τεβεζ-αγκουερο εκτος 11αδας ουτε μια στο εκατομυριο...ΑΝ (λέμε ΑΝ) βάλει μυαλό μπορεί να πετύχει όσα ο Ριέρα, δηλαδή να φτάσει να παίξει 10-20 αγώνες στην Εθνική του ομάδα.
Επαιξε ο ριερα εθνικη ισπανιας?????ΑΝ (λέμε ΑΝ) βάλει μυαλό μπορεί να πετύχει όσα ο Ριέρα, δηλαδή να φτάσει να παίξει 10-20 αγώνες στην Εθνική του ομάδα.
http://64.19.142.12/[URL unfurl="true"]www.fifa.com/mm/photo/tournament/competition/01/07/61/70/1076170_full-lnd.jpg[/img[/URL]]Επαιξε ο ριερα εθνικη ισπανιας?????
16 συμμετοχές και 4 γκολ. Μετά τσακώθηκε με τον προπονητή νομίζω και πήρε πούλο.Επαιξε ο ριερα εθνικη ισπανιας?????
ακουστε τι εμαθα
σημερα στην προπονηση ο μητρογλου ηταν σκνιπα
ξενυχτισμενος και πηγε κατευθειαν στην προπονηση
φυσικα ο βαλβιδας τον εδιωξε
Αμφιβαλεις οτι μπορει να ειναι αληθεια;Κ'εγώ έμαθα ότι μας πρότειναν να τον ανταλλάξουμε με τον Αντεμπαγιόρ.
Που τις βρίσκετε όλοι τόσες πληροφορίες;;;;
ελα μωρε με τον κριαροΚ'εγώ έμαθα ότι μας πρότειναν να τον ανταλλάξουμε με τον Αντεμπαγιόρ.
Που τις βρίσκετε όλοι τόσες πληροφορίες;;;;
Μια χαρά παιδιά είναι όλοι.Γιατι τι έχει το παιδί?