You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Korina-Crystal (Erotica,Sin,Kinky Opera)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RT103
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Για πες μερικά καλά σκηνικά φίλε, την ιδρωνε την φανέλα?Εφυγε αυτη τελικα ,τη εγινε.
Οσο για ιστοριες μπορω να σου πω κανα εκατομμυριο για αυτη
Πεοντιρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2018
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Αν περιμενεις σεξ απο τη Κορινα στο στριπ , μπορεις να το ξεχασεις.
Στο Sin τα ειχε με το αφεντικο της και στο Kinky πηγε αφου χωρισε και την φωναξε εκει ο Σταυρος.
Επισης εχει δουλεψει για 2 βραδια στο Athens για να γνωριζεις, την ειχα παει να μιλησει με το Κωστα , αλλα αρχισε τις μαλακιες ο πρωην γκομενος της να γυρισει στο Sin.
Εχει δουλεψει και Ροδο στο Κινκυ και Κρητη στη Χερσονησο.
Τωρα εχω καμποσα χρονια να μιλησω μαζι της , λογικα παιζει να εφυγε κιολας.
Στο Sin τα ειχε με το αφεντικο της και στο Kinky πηγε αφου χωρισε και την φωναξε εκει ο Σταυρος.
Επισης εχει δουλεψει για 2 βραδια στο Athens για να γνωριζεις, την ειχα παει να μιλησει με το Κωστα , αλλα αρχισε τις μαλακιες ο πρωην γκομενος της να γυρισει στο Sin.
Πήγαινα αρκετά στο κινκυ είναι φίλος ο Σταύρος. Ένας κολλητός μου τραβιοταν με την Εβελίνα από το sin το 2016 και μιλούσα με όλους αυτούς και με τον Παναγιώτη. Έχει κάνει παιδί τώρα η Κορίνα εδώ και κάνα 6μηνοΑν περιμενεις σεξ απο τη Κορινα στο στριπ , μπορεις να το ξεχασεις.
Πεοντιρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2018
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Εγω "τραβιομουνα' με τη Κορινα, το αφεντικο εβγαζε φλικτενες με εμενα.
Μεχρι και νταβατζη με ειχε πει σε συγκεκριμενους για να φοβηθω.
Με ειχε απειλησει και με μπραβους και με το οπλο του , με ειχε ακολουθησει με το αμαξι του τοτε διαφορα τετοια
Μεχρι και νταβατζη με ειχε πει σε συγκεκριμενους για να φοβηθω.
Με ειχε απειλησει και με μπραβους και με το οπλο του , με ειχε ακολουθησει με το αμαξι του τοτε διαφορα τετοια
Ε όπως όλες αυτές. Ήταν ντίβα η Κορίνα απ'όσο θυμάμαιΗθελε να κανει τη μεγαλη ζωη γενικα η Κορινα.
Σωστός, απ'όσο ξέρω στο erotica έκανε τα πάνταΝτιβα εγινε στο Sin , οχι πριν.
Εννοείται φίλε το φβ της δεν θα είχα? ??βλεπω εχεις το φβ της και ανεβαζεις φωτο, το "επαγγελματικο της"
Ένα φβ και ένα insta έχει τώρα . Από το 2011 έχει αλλάξει 2-3καλα δεν μου φαινεται περιεγο.
ειχε 2-3 επαγγελματικα
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.821
- Πόντοι
- 1.206
Εγώ στο κινκυ την πρόλαβα.δεν χωραγαν βλεπεις ολοι οι πελατες
Τώρα είδα φωτο και τη θυμήθηκα...Για κρυσταλ αναφερομαι...
Ένα διάστημα περυσι αν θυμάμαι καλά ήταν στην είσοδο του κινκυ και έκοβε εισητηρια.Εκτος αν δεν ήταν πέρυσι και ήταν πιο πίσω..Πάντως έχει κάτσει στην υποδοχή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις