Νέα

Κόρη βουλευτή διοικητής νοσοκομείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
  Ψαχνω το thread για την ψηφο των ομογενων και δεν το βρισκω οποτε ποσταρω εδω παλι με ιστορία

Μπαινω σε σουβλατζιδικο εποχη καλοκαιρι 2004 (στα ΒΠ και γνωστο οχι καμια πίκρα). Η γυναικα του σουβλατζη
-Αχχχ και φαγωθηκες να γυρισουμε Αχχχ και μια χαρα ειμασταν εκει Αχχχ και στα ελεγα
σουβλατζης προς εμενα
- οταν ήμουν Αυστραλία καθε μερα μίλαγα με τον αδελφό μου απο τοτε που γύρισα και αγορασα το μαγαζι δεν μιλαμε πια. (φετος το πουλησε το σουβλατζιδικο).

να γυρισουν οι ανθρωποι αλλα που?? Στη Μανη στην κεφαλονια και στα Δωδεκανησα????

Αν δεν βγαινουν εκει ας πάρουν τα ρίσκα τους να γυρισουν.
Αυτοι λένε διορισε μας να ερθουμε. 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Με 2 εκατομμύρια Αλβανούς και αλλά 2 πακι ινδούς μουτζαχιτζην αφρικανούς κινέζους και ένας θεός ξέρει ποιους μάλλον είναι καλύτερα να γυρίσουν ξανά οι έλληνες ομογενείς γιατί από ότι φαίνεται έχουμε αρκετό χώρο εδώ

Γιατί στο τέλος όλοι αυτοί θα μας έχουν μόνο για να πληρώνουμε  εφορία και να πηγαίνουμε φαντάροι.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σοβαροτατα....Μεγαλη επιστημων η ''κυρια''...Καλα ηθελα να ηξερα δεν καταλαβαινουν οτι προκαλουν?και κυκλοφορουν ετσι με το κεφαλι ψηλα....

Αφού ο κοσμάκης τους φιλάει και τα χέρια, λέμε, εκεί θα κολήσουν;[quote author=Todok

link=topic=10005.msg156996#msg156996 date=1180047647]
Το τει κοζάνης είναι φαίνεται άλλο ένα από τα ελληνικά ιδρύματα με παγκόσμιο κύρος!
[/quote]

Κι εμείς δώσαμε πανελλήνιες για να μπούμε στο ΕΜΠ :headbang: :headbang: :headbang:
Παντως ειναι απιστευτος ο τροπος που συμπεριφερονται...με το που παρουν την εξουσια θεωρουν το Κρατος τσιφλικι τους...Εχουν συνειδητοποιησει οτι ο ολος κοσμος τους εχει σιχαθει?

Απ' ό,τι φαίνεται, δεν τους έχουν σιχαθεί...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Αφού ο κοσμάκης τους φιλάει και τα χέρια, λέμε, εκεί θα κολήσουν;
αυτο να μου πεις..
οσο υπαρχει τραπουλα θα βγαινουνε ρηγαδες
κι οσο υπαρχουν κομματοσκυλα θα βγαινουνε αφενταδες...

kos72

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
μια απλη ερωτηση...ολοι οσοι συμμετεχουμε σ`αυτη την συζητηση πηγαινουμε να ψηφισουμε καθε τεσσερα χρονια ή ακολουθουμε την τακτικη της αποχης? εκτος κι αν πιστευουμε οτι ειτε τους ψηφισουμε ειτε οχι αυτοι παλι θα βγουν...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
μια απλη ερωτηση...ολοι οσοι συμμετεχουμε σ`αυτη την συζητηση πηγαινουμε να ψηφισουμε καθε τεσσερα χρονια ή ακολουθουμε την τακτικη της αποχης? εκτος κι αν πιστευουμε οτι ειτε τους ψηφισουμε ειτε οχι αυτοι παλι θα βγουν...
Η αποχη δεν ειναι λυση φιλε μου..ειναι αλλοθι..οταν τα βλεπουνε αυτα ολα οσοι απεχουν λενε:καλα να παθετε αφου τους ψηφιζετε,εγω απεχω..Λυση ειναι η σωστη επιλογη της ψηφου κι οχι η αποχη...Βεβαια οταν ανεβουν ολοι πανω δυστηχως ξεχνανε το πριν....και θυμουνται μονο τα πριμ!!!

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν όμως μοιραστούν τα κουκιά και ο λαός τους τιμωρεί με το να ψηφίζει άλλα κόμματα, τότε θα αναγκαστούν να αφήσουν τους τσαμπουκάδες...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Λίγο υποτιμητικό δεν είναι;
700.000 άτομα ελληνικής καταγωγής ζουν στην Αυστραλία...
Αν η πρώτη γενιά έπλενε πιάτα για να ζήσει τα πρώτα χρόνια, πρέπει να τους ακολουθεί ο μειωτικός αυτός χαρακτηρισμός και σήμερα που στην πλειοψηφία τους έχουν προκόψει;

Υποτίθεται (συμπεραίνοντας από άλλα σου ποστ) ότι απεχθάνεσαι τους ρατσιστικούς- φασιστικούς χαρακτηρισμούς...
Βλεποντας αυτες τις γελοιες φιεστες στην Αυστραλια μου βγηκε το "ΠΙΑΤΑΔΕΣ".Αν και μειωτικους χαρακτηρισμους τους χρησιμοποιουμε τωρα πια οχι να μειωσουμε αλλα περισσοτερο για να πειραξουμε οπως γκατζολιδες,βουλγαροι,γκασμαδες κλπ Ειναι ο πλουτος της αργκο.

kos72

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ισως μια λυση να ηταν το μοιρασμα των κουκιων....

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τελικά που υπαρχει η μεγαλυτερη ταξη στα στουντιο, οικους ανοχης η στα κομματα?

Επισκέπτης
Τα μπουρδελα φιλε εχουν αρχη, μεση και τελος. Εχουν πλεονενκτηματα και μειονεκτηματα. Με τα μπουρδελα ξερεις τι σου γινετε. Επισης τα μπουρδελα δεν προσπαθουν να ξεγελασουν κανενα και ειναι αυτο που ειναι.
Τωρα για τα κομματα και ιδιως τα ελληνικα, θα μπορουσα να απαντουσα πιο ελευθερα αλλα φοβαμαι. Δεν υπαρχει ανωνυμια στο ιντερνετ.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
σωστα γαμηστους και αφηστους...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
uiop τι θα σου κάνουν ? τι φοβάσαι?

Επισκέπτης
Μπορουν να βρουν που μενεις. Δεν χρειαζετε να ειναι CIA η NSA η κατι τετοιο. Δεν υπαρχει ανωνυμια στο ιντερνετ.
Δεν ηθελα να μπλεξω η να χασω χρονο αναφεροντας περισσοτερα.
Τι θα μου κανουν? πιθανον τιποτα διοτι δεν ειμαι καποιος.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βλεποντας αυτες τις γελοιες φιεστες στην Αυστραλια μου βγηκε το "ΠΙΑΤΑΔΕΣ".

Αναρωτιέμαι αν αυτές οι εικόνες από τις φιέστες κάνουν κανέναν περήφανο για τους ομογενείς...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
και να βρουν που μένεις τι εγινε?πες ελευθερα οτι θες,αυτα διαβαζουν και νομίζουν οτι ειμαστε ομηροι τους!

Υ.Γ. οι ομογενείς καλα θα κάνουν να ερθουν να υπηρετησουν,να πληρώσουν τα χρεη και μετά να ψηφίσουν..Ως τότε ας το βουλώσουν κ ας μας αφησουν να λουστούμε τους 'ΡΟΚ ΣΤΑΡ' τους..

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πες ελεύθερα αυτά που θες για να δουν ότι δεν είμαστε βόδια!

Επισκέπτης
Ε, λοιπον μετα απο τετοιο ενδιαφερον ειμαι και εγω περιεργος να δω τι θα πω!
Δεν εχω να κανω τιποτα αποκαλυψεις σε στυλ τριανταφυλλοπουλου και τετοια. Απλως δεν θελω να θιξω τα αγαπημενα σας κομματα και να μπλεξω σε απαντησεις επι απαντησεων σε ποστ και πουστ. Ασε που θα μου σερνουν και διαφορα. (αναρχικος κλπ.)
Ε, τα κομματα και η πολιτικοι και η πολιτικη θα μπορουσαν να λειτουργουν καλυτερα. Δεν εχω τιποτα αλλο. Περισσοτερα στον Μακη.
Ψηφιστε τους ξανα ολους.
Και ειπαμε: iphide, hidemyass etc. Τουλαχιστον ειναι κατι αν και ο εκλεκτος συναδελφος Jules_Jordan εχει τις αμφιβολιες του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom