Νέα

Κόρη βουλευτή διοικητής νοσοκομείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι η Νατασα σαν τι εκανε ενχειριση

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
γαλαζιο παιδι και η μουνίτσα..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σοβαροτατα....Μεγαλη επιστημων η ''κυρια''...Καλα ηθελα να ηξερα δεν καταλαβαινουν οτι προκαλουν?και κυκλοφορουν ετσι με το κεφαλι ψηλα....

παντως το συγκεκριμενο μου το ειπε θερμοκεφαλος πασοκτζης με το επιχειρημα οτι εκεινη τουλαχιστον δεν εκανε προκλητικη χρηση της θεσης της (υπο την εννοια οτι πηγαινε και εδινε και εξετασεις) σε αντιθεση με το μελισσανιδη....τωρα τι να πω.....απεχω απο το θεμα εσεις μαλλον ξερετε καλυτερα....εγω δεν ηξερα καν οτι εκανε εγχειρηση

σιγα που ειμαι γαλαζια ρε.....χαχαχαχα ουτε γαλαζια ουτε πρασινη ουτε κοκκινη ειμαι....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Το θεμα δεν ειναι πως μπηκε και πως τελειωσε..ισως και νομιμα...το θεμα ηταν το αστραπιαιο μετα....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
πως μπήκε ρε σεις?ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ? αφου μπηκε απο το 3ο ετος παιδαγωγου ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ στην ιατρική δεν ειναι παράνομο?πως μπηκε χωρις να εχιε πτυχιο για να δώσει κατατακτήριες?
μετα πως εκανε διδακτορικό ιατρικής χωρις καν να εχει πτυχιο γιατρου?
ρε θα μας τρελάνετε ρε νεοδημοκρατες?

η μουνιτσα λεει ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ..
ρε πατε καλα? :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μουνιτσα δηλαδη επειδη το ειπε ο πασοκτζής ο χαζος ΑΝΕΡΟΥΝΤΑΙ τα ρεπορτάζ 5-6 εφημερίδων και 2-3 τηλεοπτικών σταθμών?
ασε γιατι το ξέρω το ζήτημα!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
πως μπήκε ρε σεις?ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ? αφου μπηκε απο το 3ο ετος παιδαγωγου ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ στην ιατρική δεν ειναι παράνομο?πως μπηκε χωρις να εχιε πτυχιο για να δώσει κατατακτήριες?
μετα πως εκανε διδακτορικό ιατρικής χωρις καν να εχει πτυχιο γιατρου?
ρε θα μας τρελάνετε ρε νεοδημοκρατες?

η μουνιτσα λεει ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ..
ρε πατε καλα? :headbang:
Α ετσι εγινε ρε μαν δεν το ηξερα..ρε την καρακαριολα..Αυτη προτη ξεκθνησε το μηνυμα του καραμαλακα σεμνα και ταπεινα και την καθαρση...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα εγω δε συμμετεχω αλλο....ειστε λιγο κολλημενοι με τα κομματικα και οχι με τα πολιτικα και ειλικρινα τα κομματικα δεν ειναι το φορτε μου.....απλα ειπα κατι που γνωριζω μπας και ξεκαθαριζε λιγο το τοπιο αλλα μαλλον τα μπλεξε περισσοτερο :P

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το τει κοζάνης είναι φαίνεται άλλο ένα από τα ελληνικά ιδρύματα με παγκόσμιο κύρος!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ετσι ακριβώς ειναι αδελφέ ΨʼΧΝΩ..
αν δεν πιστευει καποιος ας στειλει μέιλ να τουσ στειλουν το σχετικό αρθρο καποια απο τις εφημερίδες ΘΕΜΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ η τηλεοπτικά κανάλια οπως οι εκπομπές του Μάκη..

Μουνίτσα σορυ για την καφρίλα αλλα επειδη το ξέρω καλα το θέμα,εκνρυρίζομαι αφάνταστα με την LADY FAGANA,να με συγχωρείς αλλα ειναι προκλητικότατη η κυρία Νατασσούλα..

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εμένα δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση πλέον. Μας έχουν πάρει χαμπάρι ότι το μόνο που θέλουμε είναι μια ευκαιρία για να γλύψουμε και εμείς ένα κοκκαλάκι της διαφθοράς και μας κάνουν ότι θέλουν.

ʼρε Λεωνίδα, σε έπιασαν μαλάκα στις θερμοπύλες.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
και ποια ειναι αυτη η διοικητης να μαθουμε και εμεις?
Πλακα εχει και ο τιτλος "διοικητης" δανεισμενος απο τους
καραβαναδες και οχι προεδρος,διευθυνων συμβουλος η διευθυντης.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
φασιστικη μουσουλινκη φιεστα οργανωνει σημερα η δεξια στην Μελβουρνη.
15.000 πιαταδες σε γηπεδο με τον Κωστακη και την ντοκτορ
Νατασα σε στυλ Περον.Μπουζουκια απο την Ελλαδα και αλλες
αηδιες.Ποιος πληρωνει?τα μυστικα κονδυλια του υπουργειου
εξωτερικων.ξεφτιλα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φασιστικη μουσουλινκη φιεστα οργανωνει σημερα η δεξια στην Μελβουρνη.
15.000 πιαταδες σε γηπεδο με τον Κωστακη και την ντοκτορ
Νατασα σε στυλ Περον.Μπουζουκια απο την Ελλαδα και αλλες
αηδιες.Ποιος πληρωνει?τα μυστικα κονδυλια του υπουργειου
εξωτερικων.ξεφτιλα

Όταν λες "πιατάδες" αναφέρεσαι στους Έλληνες της Αυστραλίας;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
καθαρο δεν ειναι?
Λίγο υποτιμητικό δεν είναι;
700.000 άτομα ελληνικής καταγωγής ζουν στην Αυστραλία...
Αν η πρώτη γενιά έπλενε πιάτα για να ζήσει τα πρώτα χρόνια, πρέπει να τους ακολουθεί ο μειωτικός αυτός χαρακτηρισμός και σήμερα που στην πλειοψηφία τους έχουν προκόψει;

Υποτίθεται (συμπεραίνοντας από άλλα σου ποστ) ότι απεχθάνεσαι τους ρατσιστικούς- φασιστικούς χαρακτηρισμούς...

Επισκέπτης
  για την Νατασα (τη συμφοιτρια αν δεν εφτυνα το ΤΕΙ μπηκα και δεν πηγα) μπορεις όντως να μπεις σε σχολή ΧΩΡΙΣ εξετασεις αν τελειωσεις τα ΤΕΙ (μπαινεις ή στο 2ο ή στο 3ο ετος).

Πχ πολλοι τελειωνουν Νομική χτυπανε και μια ΑΣΟΕΕ αλλα 2 χρονια..

Απλα με την κυρα Νατασα  δεν βγαινουν τα χρονια. Η γυναικα του καισαρα πρεπει να φαινεται τιμια η γυναικα του Ελληνα πρωθυπουργου πρεπει να φαινεται επιτυχυμένη.

2 για την κορη του βουλευτή εγω θέλω να βγει ενα καναλί να βγαλει γόνο βουλευτη ΑΝΕΡΓΟ αυτο θα ειναι πραγματικό νεο.

Ο κυριακος ο γιος του Μητσοτο δουλευε με το σπαθί του στην ΕΘΝΕΧ και επαιρνε κανα 2 μύρια μισθό.
Πατε ολοι και τους ψηφίζετε επειδη σας πετανε ενα κοκκαλακι (ενα διορισμό στην ΕΡΤ στη ΔΕΗ στο δήμο στον ΟΣΕ σε μια ιδιωτική επιχειρηση) για να τρωνε αυτοι ολο το βόδι .

οσο για τους Ελληνες της ομογενειας οσο ειναι εξω δεν ζουν εις βάρος μου και ας ειναι οτι θέλουν δεν εχω καταλαβει γιατι να κανουν εκδηλώσεις με εναν αργηγο ξενου κράτους (??????????).

Αν αγαπανε τοσο πολύ την Ελλαδα γιατι δεν ερχονται να κανουν και ενα στρατό εδω. Εγω που πήγα ειμα ΜΑΛΑΚΑΣ (η ερωτηση ειναι ρητορική  η απαντηση ειναι ΝΑΙ)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Επειδη δουλευω σε φαρμακευτικη εταιρεια , εχει τυχει να δω τα βιογραφικα των διοικητων των νοσοκομειων.Υπαρχουν αναμεσα τους αξια ατομα που εχουν κανει εξειδικευμενες σπουδες(πχ οικονομικα υγειας) και υπαρχουν  κι αλλοι με μοναδικο τυπικο προσον το απολυτηριο Λυκειου(!!!!). Προφανως οι συγκεκριμενοι εχουν δωσει πολλα στο κομμα...Ευτυχως που ειναι και ο Μακης και μαθαινουμε μια απο τις πολλες λαμογιες τους...Παντως ειναι απιστευτος ο τροπος που συμπεριφερονται...με το που παρουν την εξουσια θεωρουν το Κρατος τσιφλικι τους...Εχουν συνειδητοποιησει οτι ο ολος κοσμος τους εχει σιχαθει?

Επισκέπτης
10YBond:  "Αν αγαπανε τοσο πολύ την Ελλαδα γιατι δεν ερχονται να κανουν και ενα στρατό εδω"
Η ελλαδα δεν μπορει να ζησει τον πληθυσμπ της. Σε οσους εφυγαν και εγιναν μεταναστες επρεπε να τους κανουμε αγαλμα.
(και να τους παρακαλαμε να μεινουν εκει που ειναι). Η μεταναστευση πρεπει να ενθαρυνεται αν οχι να επιδοτειται.

"δεν εχω καταλαβει γιατι να κανουν εκδηλώσεις με εναν αργηγο ξενου κράτους"
προς τιμην τους που αισθανονται ακομα ελληνες, ακομα και αυτοι 2ης γενιας. Αλλοι εχουν και αντιρησεις: λενε οτι απλως δεν αχουν αφομοιωθει ακομα.

"2 για την κορη του βουλευτή εγω θέλω να βγει ενα καναλι να βγαλει γόνο βουλευτη ΑΝΕΡΓΟ αυτο θα ειναι πραγματικό νεο."
Το καλυτερο σχολιο σε ολο το thread. Συμφωνω 100%.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom