Νέα

Κόρη βουλευτή διοικητής νοσοκομείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ειδα το συγκεκριμένο θέμα στον τριανταφυλλόπουλο και πιστεύω ότι δείχνει πολλά πράγματα για την κοινωνία σήμερα...

kos72

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ομως ειναι οτι ολοι μας βλεπουμε στην καθημερινη μας ζωη πραγματα που μας κανουν να βγαινουμε απο τα ρουχα μας ομως τα προσπερναμε πολυ γρηγορα και στην επομενη αλλαγη ταχυτητας τα εχουμε ηδη ξεχασει...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
 Αυριο στον μακη θα δειξει μια νεα εφευρεση ενα στρογγυλό πραγμα που κυλλαει και θα το λένε ή κυλιομενο κουλουρι ή τροχο ή ροδα.

Αφου μας δουλευουνε και μεις ΟΥΤΕ στα μπουρδελα πάμε.

Πηγαν στο Μοσχατο οι του ΠΑΣΟΚ να γκρεμισουν το συρματοπλεγμα. Το 2003 που φυτρωσε ποιος ηταν κυβερνηση?

Και πολυ καλα καναν και το γκρεμισαν οχι ομως και να βαζει χέρι στον αλλον "Δεν εισαι στην δουλεια του πατερα σου να μου μιλαςετσι"

Εσυ κυρα Φωφη ΕΙΣΑΙ ομως στη δουλεια του πατερα σου!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ Επειδη ομως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειναι το ενα χερι νιβει το άλλο πως μπηκε στο Ντυναν η κορη κανς Πασοκτζης βουλευτης εκανε χαρη στον συναδελφο να του την ανταποδωσει οταν αλλαξει χερια η εξουσία

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μόνο φίλε που το Ντυνάν είναι ιδιωτικό....πάντως επειδή είχα δεί την εκπομπή την Δευτέρα...επειδή έχω δεί ποιοί έχουν μπεί πρόεδροι σε νοσοκομεία και ξέρω 2 αρκετά καλά,προτιμώ την κόρη του βουλευτή από κάποια άλλα κοπρόσκυλα που έχουν μπεί και δεν ξέρουν τί πραγματικά τους γίνεται....οι 2 που ξέρω και φυσικά δεν θα πώ σε ποιά νοσοκομεία της επαρχίας είναι πρόεδροι είναι μάγκες...άστα να πάνε....τουλάχιστον αυτή είχε και μία παιδεία και μία αρκετά καλή εκπαίδευση...αν και η γνώμη μου είναι ότι τις διοικήσεις των νοσοκομείων πρέπει να τις αναλαμβάνουν γιατροί και όχι ''πολιτικά πρόσωπα''....

kos72

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
να αναλαμβανουν γιατροι αλλα να εχουν καποια εμπειρια στον τομεα διοικησης .... παντως δεν νομιζω οτι ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο να περασεις απο το λογιστηριο του Ντυναν σε θεση αναπληρωτη διοικητη κρατικου νοσοκομειου και μετα να γινεις και διοικητης του ιδιου νοσοκομειου χωρις να εχεις εμπειρια ...

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ποιά ήταν η παιδεία της συγκεκριμένης που την έκανε καλύτερη από τόσους άλλους που έχουν σπουδές και ικανότητες και τους βάζουν στο περιθώριο επειδή δεν έχουν μέσο;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ποιά ήταν η παιδεία της συγκεκριμένης που την έκανε καλύτερη από τόσους άλλους που έχουν σπουδές και ικανότητες και τους βάζουν στο περιθώριο επειδή δεν έχουν μέσο;
Αν γνώριζες τους 2 που προανέφερα θα καταλάβαινες τί εννοώ....και αυτή όταν την άκουσα να μιλάει μου ακούστηκε συγκροτημένο άτομο...κατά την γνώμη μου παντα...σίγουρα το μέσον είναι αυτό που χρειάζεσαι για να μπείς σε 1 δουλειά....αυτό είναι γνωστό...δεν ανακαλύψαμε τώρα την Αμερική....

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ειδα το συγκεκριμένο θέμα στον τριανταφυλλόπουλο και πιστεύω ότι δείχνει πολλά πράγματα για την κοινωνία σήμερα...

Μια κυρία που έγινε ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ (θα ξέρεις πόσα παίρνουν...) ήταν-λέει-στέλεχος στην cosmote 32 ετών.Θα μου πεις που είναι το παράξενο.Ο πατέρας της ήταν συνδυκαλιστής στον ΟΤΕ...
ʼσε για σφαλιάρες είναι όλοι τους.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ο τρόπος που μίλησε έδειξε τη νοοτροπία όλων αυτών των ατόμων. Ειδικά εκεί που τη ρώτησαν αν έχει βγει έξω να δουλέψει και είπε "ναι, ημουν στο γραφείο του πατέρα μου"!

Fazer600, το φαινόμενο είναι γενικό και δεν αφορά μόνο το κόμμα του συγκεκριμένου βουλευτή...

kos72

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
να μην ξεχναμε οτι η συγκεκριμενη δουλεια ειναι σε κρατικο νοσοκομειο το οποιο σημαινει οτι αφορα παρα πολυ κοσμο ο οποιος θελει αξιοπρεπεις υπηρεσιες υγειας και επισης να μην ξεχναμε οτι τον μισθο της κυριας τον πληρωνουμε ολοι εμεις ...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Το κακό ξέρεις ποιό ξαναείναι?Ότι αυτοί που δουλεύουν σε πολιτικά γραφεία δεν είναι αμισθή και μετά από 1 τέτοια εργασία έχουν και 1 πολύ καλή συστατική επιστολή για το μέλλον....είναι μεγάλο συν....το σύστημα είναι σάπιο....εμείς καλά τα βλέπουμε αλλά αν δεν έχεις πλάτες δεν πρόκειται να δείς δουλειά όσα πτυχία και να έχεις....πάντα θα μπαίνει αυτός που ''έτρεξε'' για το κόμμα...για οποιοδήποτε από τα 2 κόμματα....μου έλεγε κάποτε 1 γνωστός ότι δεν θα τρέξει ποτέ σε βουλευτή για να μπούν τα παιδιά του σε δουλειά...του είπα ότι αν δεν πάει τα παιδιά του δεν πρόκειται να δουλέψουν πάνω σε αυτό που σπούδασαν...αποτέλεσμα...ο ένας 30 και ο άλλος 28 και ακόμα...περιμένουν.....ακόμα και εμείς που γράφουμε αυτά εδώ κάποια στιγμή όταν θα χρειαστεί θα τρέξουμε σε βουλευτή...εγώ ακόμα δεν χρειάστηκε και ελπίζω να μην χρειαστεί....

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξέρω για ποιον βουλευτή και ποιου κόμματος είναι.Τριανταφυλόπουλο δε βλέπω,εκείνη την ώρα προτιμώ να ακούω μουσική και να διαβάζω.Με τις μαϊμούδες δεν τα πάω καλα!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Ρε σεις εδω η Νατασα εγινε χειρουργος και γω δεν ξερω πως...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Κι έκανε "αγροτικό" στην Κόρινθο!!!!ʼλλοι-ες πάνε στους λειψούς και άλλα απομακρυσμένα νησιά και χωριά!

kos72

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
το σημαντικο για μενα ειναι το γεγονος οτι ολα αυτα τα κακως κειμενα τ συντηρουμε και εμεις με τον ωχαδερφισμο μας...σε κανεναν μας δεν αρεσουν, τα κατακρινουμε, εξοργιζομαστε αλλα στο τελος ρουφαμε το αυγο μας και ειμαστε ετοιμοι για την κωλοτουμπα...το θεμα ειναι αν και ποσο ειμαστε διατεθειμενοι να αντιδρασουμε σε ολα αυτα...δυστυχως οι πολιτικοι μας εχουν κανει να τους θεωρουμε απαραιτητους για καθετι που αφορα την ζωη μας

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
και αρα να μη τους μισουμε οσο θα θελαμε!!
χεχεχε οι πουτανιαρηδες ξερανε αυτοι.

kos72

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
επισης κανεις δεν μας ειπε ποτε προλαβε η πρωτη κυρια να τελειωσει την ιατρικη...και πως μια τελειοφοιτη ιατρικης μπορει να λαμβανει μερος ως εισηγητρια σε παγκοσμιο ιατρικο συνεδριο...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα
για να γίνεις εισηγήτρια πρέπει να εχεις ανοιξει 5000 πτωματα και να εχεις κάνει 7500 εγχειρησεις.
αρε πουστη δεν παμε καλα σας λεω!!

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το ερώτημα δεν είναι πόσες εγχειρίσεις έχει κάνει πριν γίνει εισηγήτρια αλλά πόσες θα κάνει μετά  :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
εκανε μια την ειδαμε και στην τηλεοραση..Τι μαλακιες θεε μου.......
Το ερώτημα δεν είναι πόσες εγχειρίσεις έχει κάνει πριν γίνει εισηγήτρια αλλά πόσες θα κάνει μετά  :dancing:

γαμησε τα φιλε gimme..Να  αντιδρασουμε ρε πουστη μου αλλα θα εγω δεν παω να τα βαλω με τη γυναικα του καραμνλη το λεω...
Ο Τριανταφυλοπουλος που τα βαζει μαζι τους τον βριζουμε ως λαμογιο..Κι εγω δεν τον παω αλλα τα ψιλοκαρφωνει τα καθικια...Και μην ξεκινησει παλι η ιδια κουβεντα για τον εν λογο κυριο γιατι δεν ειναι της παρουσης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom