dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
[youtube=425,350]qDYvuaxD6cw&feature=related[/youtube] 2ο μερος!μετα απο 5 καζανακια δεν εφυγε!Τετοιο γερό σκατο δεν εχω ξαναδει!!!!
Τι ήθελα και το άνοιγα?Τι είναι αυτά ρε ανώμαλοι??? :o :o Πάρτε ένα video που είχα βρεί παλιότερα!!!
]
Γιατί κόλλησες κανα ιό??? και μένα με αηδίασε μη νομίζεις...απλά το παρέθεσα λογω του ότι ταιριάζει στην κουβέντα!Τι ήθελα και το άνοιγα?
Ρε συ σοβαρά τώρα ..ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ?Μετρημένοι στα δάχτυλα πρέπει να είναι οι κοπρολάγνοι.Έτσι πιστεύω..και θέλω να πιστεύω οτι εδώ δεν έχουμε κανένα τέτοιο αρρωστάκι.Γιατί κόλλησες κανα ιό??? και μένα με αηδίασε μη νομίζεις...απλά το παρέθεσα λογω του ότι ταιριάζει στην κουβέντα!
Ρε συ σοβαρά τώρα ..ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ?Μετρημένοι στα δάχτυλα πρέπει να είναι οι κοπρολάγνοι.Έτσι πιστεύω..και θέλω να πιστεύω οτι εδώ δεν έχουμε κανένα τέτοιο αρρωστάκι.
γαμάτο ειναι!σκιζει!!!!!!ωραιο πραγμαΤι είναι αυτά ρε ανώμαλοι??? :o :o Πάρτε ένα video που είχα βρεί παλιότερα!!!
]
Το έχω διαβάσει.Βασικά πιστεύω κάνουν χαβαλέ οι περισσότεροι..Στάνταρ ακόμα και ο Dimitrakis29.Να προκαλέσει θέλει..Διάβασε το θρεντ ντίαρ
ετσι δεν είναι dimitrakis???γαμάτο ειναι!σκιζει!!!!!!ωραιο πραγμα
Πάω γιατί έφαγα ένα απαίσιο στιφάδο απόψε που μου έκατσε βαρύ και θέλω να το ξεράσω.Είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρω.Πήγαινε και στο άλλο που σου είπα, γαμεί!!
ααααααααααα να ξερασω ρε παιδια :S :S :Sγαμάτο ειναι!σκιζει!!!!!!ωραιο πραγμα
το εστηλα στο σε πολλους φιλους μου ειναι καλη παγιδα γιατι στην αρχη μονο φιλιουνται και ξαφνικα αρχιζει το χεσιμο εκει που δεν το περιμενεις καλο ειναι να το στιλεις σε καποιον την ωρα που τρωειΤο έχω διαβάσει.Βασικά πιστεύω κάνουν χαβαλέ οι περισσότεροι..Στάνταρ ακόμα και ο Dimitrakis29.Να προκαλέσει θέλει..ετσι δεν είναι dimitrakis???
Τι είναι αυτά ρε ανώμαλοι??? :o :o Πάρτε ένα video που είχα βρεί παλιότερα!!!
]
ειναι αυτο που λεμε σκατα να φας η σκατα στα μουτρα σου ετσι; αλλα οχι μεταφορικα.... ρε βιτσια που εχει ο κοσμος και τωρα αυτες με το σκατο και τα ξερασματα καυλωνουνε;Τι είναι αυτά ρε ανώμαλοι??? :o :o Πάρτε ένα video που είχα βρεί παλιότερα!!!
]
Βρε και να μην τρώει όλο και κάποια ρουκέτα θα βγει δεν μπορεί...pвота..отвращениеτο εστηλα στο σε πολλους φιλους μου ειναι καλη παγιδα γιατι στην αρχη μονο φιλιουνται και ξαφνικα αρχιζει το χεσιμο εκει που δεν το περιμενεις καλο ειναι να το στιλεις σε καποιον την ωρα που τρωει