You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτουζιάρες Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα level91
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Άμα δεν μπαζώσεις, πώς θα χτίσεις;ναι εχεις δικιο, μπαζα ειναι
Άννα μαρια τρελό καυλετοΗ Άννα Μαρία δυνατό μωρό ήθελα να την σπρώξω..της μιλάω στο φεις αλλά με γράφει...
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.119
- Πόντοι
- 216
ξερει κανεις το τηλεφωνο της Αννας Μαριας Καραγιαννη απο θεσαλονικη η που δουλευει αν δουλελυει η γενικα πως την βρισκουμε?
Anna Maria Karagianni
Anna Maria Karagianni ist bei Facebook. Tritt Facebook bei, um dich mit Anna Maria Karagianni und anderen Nutzern, die du kennst, zu vernetzen. Facebook gibt Menschen die Möglichkeit, Inhalte zu...
www.facebook.com
James Bond ?
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Εγώ έχω κάνει παρτουζα μόνο με λεφτά , Ουκρανία, Κίεβο.Ωραια εμπειρία αλλά μετά την δεύτερη φορά βαριέσαι..Καλησπέρα παιδιά,ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό να ανταλλάξουμε ιδέες εμπειριες και πληροφορίες σχετικά με παρτουζιαρες στη θεσσαλονικη!Γενικα η πόλη έχει να δώσει αν και τώρα τελευταία ψάχνω καινούριο υλικό !Κατα το παρελθόν έχω κάνει περίπου 20 παρτουζες με φιλαράκια στην πόλη!Η πιο γνωστή ήταν η Άννα Μαρία (πράσινα-μπλε μαλλιά ),την είχαμε πάρει τρεις φορές μέχρι το 2018!Επειτα το κορίτσι έκοψε το σπορ,η τουλάχιστον έκοψε και μας!Αλλη μια πλέον παντρεύτηκε ,άλλη έφυγε στη Ρόδο ,άλλη έφυγε Γερμανία με άλλες χαθήκαμε!Αυτη τη στιγμή έχω δυο μόνο που επικοινωνώ και οργανώνεται αρεα και που κανένα παιχνιδάκι!Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μ στείλει για ανταλλαγή πληροφοριών
***Στο συγκεκριμένο θρεντ δεν με ενδιαφέρουν επαγγελματίες
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Λεφτα οχι ειναι φρι αλλα μαλλον εχει σχεση τωρα και τα εκοψεδωστε καμια συγκεκριμενη πλησροφορια για την αννα μαρια καραγιαννη αν μπορουμε να την βρουμε και αν περνει λεφτα για συνταντηση
Thorikto199
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μπορείς να δώσεις το ινστα η κάτι δικός τηςΓνώρισα στο Τίντερ μια Μαριλένα. Μιλφακι καλό, μελαχροινο, λίγο γεματούλα αλλά με πολύ σφιχτό κορμί. Ήθελε αρχικά να την πάρω με κάποιο φίλο μου ενώ θα μας κοιτάζει ο άντρας της (χωρίς να συμμετέχει, μου το ξεκαθάρισε). Αν περάσουμε όμορφα όλοι ενδεχομένως μελλοντικά να την πάρουμε και οι 3 μου είπε. Έχει κανένας μήπως πληροφορίες; Φοβάμαι μη φάω καμία φόλα! Δεν έχω κανονίσει ακόμα συνάντηση, γιατί το επόμενο επαγγελματικό μου ταξίδι στη Θεσσαλονίκη αργεί λιγάκι.
Thorikto199
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα έχουμε καμία μεγάλη. Η κάποιος καβατσα να την πάρουμε παρτουζα? Είμαι μόνος εηβ ψάχνω άλλο έναν να έχει καβατζα
arsenikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
πολύ φόλα η αννα μαριά
σαπια τελείως
σαπια τελείως
kagegeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2021
- Like
- 221
- Πόντοι
- 20
Μαγκες στο nhaos παιζουν πουτανακια που γουσταρουν να γαμηθουν;
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Την πηδηξες πρόσφατα τυπε?πολύ φόλα η αννα μαριά
σαπια τελείως
arsenikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Την πηδηξες πρόσφατα τυπε?
δες την εδώ
ούτε για να την κατουρήσω δεν αξίζει
marios1891
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Ψαχτειτε και σε κανένα κομμωτήριο της πόλης κάτι καλό θα βρείτε για παρτούζες....???
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.651
- Πόντοι
- 8.346
Εγω την κατουρουσα πάντωςδες την εδώ
ούτε για να την κατουρήσω δεν αξίζει
Thorikto199
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μίλα πιο καθαρά μύστη δώσε ονόματαΨαχτειτε και σε κανένα κομμωτήριο της πόλης κάτι καλό θα βρείτε για παρτούζες....???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K