Γνώρισα στο Τίντερ μια Μαριλένα. Μιλφακι καλό, μελαχροινο, λίγο γεματούλα αλλά με πολύ σφιχτό κορμί. Ήθελε αρχικά να την πάρω με κάποιο φίλο μου ενώ θα μας κοιτάζει ο άντρας της (χωρίς να συμμετέχει, μου το ξεκαθάρισε). Αν περάσουμε όμορφα όλοι ενδεχομένως μελλοντικά να την πάρουμε και οι 3 μου είπε. Έχει κανένας μήπως πληροφορίες; Φοβάμαι μη φάω καμία φόλα! Δεν έχω κανονίσει ακόμα συνάντηση, γιατί το επόμενο επαγγελματικό μου ταξίδι στη Θεσσαλονίκη αργεί λιγάκι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτουζιάρες Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα level91
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
level91
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 584
- Πόντοι
- 300
εγραψες φιλε μου...λογοα σοφα και αντρικιαΓενικά η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη της παρτουζας. Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια θα μπορουσε να πει κανεις. Εκεί που μπήκες εσυ σήμερα μπορεί να μπήκα εγώ χθες και το αντιστροφο
level91
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 584
- Πόντοι
- 300
oποιος θελει ωαχνει τροπους ,οποιος δεν θελει δικαιολογιες!Ρε φίλε ειλικρινά ποιος από ςδω μέσα θα δώσει τις καβάντζες του . Και τι θα πει στην γκομενα καλησπέρα είμαι ο γαμιας της γειτονιά σας ? Ρε σοβαρευτείτε
level91
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 584
- Πόντοι
- 300
oπα μπρο σε ολα εχεις δικιο αλλα λεφτα για πολυ καιρο δεν επαιρνε...μη λετε οτι να ναι εδω μεσα!Φιλε η γκομενιτσα η συγκεκριμενη δυστυχως ετσι οπως εχει γινει, εχει γινει παρταλι, και κανεις δεν προκειται να την παρει στα σοβαρα...ειτε για καποια σχεση, ειτε σε θεμα επαγγελματικο απο θεμα δουλειας...
Η συγκεκριμενη ειχε 2 βιντεακια παλια απο τι θυμαμαι που εκανε πιπα σε εναν και τα επαιρνε στο στομα, δεν ξερω τωρα αν υπαρχουν...
Απλα εχει επιλεξει το ευκολο χρημα...αφου λεει δεν μπορει να δουλεψει, γιατι λογω εμφανισης και λογω του οτι δεν θελει και βαριεται, επελεξε να πουλαει το μουνι της και να γαμιεται με λεφτα...
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Με ειχε παει μια φορα σπιτι της Τούμπα , την ειχα γνωρισει το ιδιο βραδυ σε μπαρ και της εδωσα το μουνι στο χερι. Ηθελε να την παρω και ακάποτα αλλα δεν ενέδωσα. Οταν πηγα να φυγω μ λεει ε, λεφτα δε θα μ δωσεις ? Της κερασα μια κρεπα και την εκανα... :poπα μπρο σε ολα εχεις δικιο αλλα λεφτα για πολυ καιρο δεν επαιρνε...μη λετε οτι να ναι εδω μεσα!
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Ρε αλάνια..πώς γίνεται να κανονιστεί ραντεβού με την Αννα Μαρία Καραγιάννη?
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
μεχρι ποσα θα εδινες για να την γαμησεις?παιδια τι παιζει τελικα με την Αννα Μαρια Καραγιάννη απο Θεσσαλονικη γαμιεται με λεφτα τωρα και αν ναι ποσα παντως απο χτες ειναι Αθηνα ειδα καποια stories στο insta
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Everybody fucks in this city accept to me Ναούμ...... Τι στο μπούτσο δεν μας κάθεται τίποτα ........
Διαγραμμένο μέλος 210976
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2021
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
Παλιά ίσως, τώρα έχει ανέβει το κασέ.Τελικά η Άννα Μαρία παίζει με λεφτά;
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Ξέρουμε πόσα θέλει η Άννα Μαρία για να τη σφίξουμε?
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Χιουμοριστικη αναφορά στην επική ατάκα έκαναExcept μήπως;
Διαγραμμένο μέλος 210976
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2021
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή, αλλά μόνο άσκημες πηδάνε ρε φίλε.εχετε τσεκαρει το Str8-Group-GangBang στο τουιτερ???
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή, αλλά μόνο άσκημες πηδάνε ρε φίλε.
ναι εχεις δικιο, μπαζα ειναι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K