You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτουζιάρες Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα level91
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
φιλε μηπως εχει τα βιντεακια απο την Anna maria karagianni tin prasinomala που τωρα εχει μπλε μαλλια μονο 2-3 εχω βρει στα site παλια ηταν παρα πολλα τα βιντεο της λογικα θα υπαρχει και κανενα βιντεο τωρα που εχει μπλε μαλλιαΛεφτα οχι ειναι φρι αλλα μαλλον εχει σχεση τωρα και τα εκοψε
AlexThess88
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Για πες, ξέρεις τίποτα?Ψαχτειτε και σε κανένα κομμωτήριο της πόλης κάτι καλό θα βρείτε για παρτούζες....???
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Υπάρχει μία παρτουζιαρα στην Θεσσαλονίκη στο Blue iguana. 45 άρα, χωρισμένη με 4 παιδιά. Αν δεν χαλάνε τα παραπάνω όρμα. Αυτή θα στο προτείνει...Για πες, ξέρεις τίποτα?
Πόσα θα ζητάει όμωςΥπάρχει μία παρτουζιαρα στην Θεσσαλονίκη στο Blue iguana. 45 άρα, χωρισμένη με 4 παιδιά. Αν δεν χαλάνε τα παραπάνω όρμα. Αυτή θα στο προτείνει...
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Πάντα όταν με ψήνει μία κοπέλα είτε από τα ιδρύματα είτε κανονική πρώτα την διεκδικώ φίλε. Αν δεν κάτσει τότε σπάω τον κουμπάρα. Βέβαια, οι κυρίες των ιδρυμάτων συνήθως αλλάζουν στάση όταν δουν το χρώμα του χρήματος...Πόσα θα ζητάει όμως
Άμα βρεις καμία ρίξε σινιάλο. Ενδιαφέρομαι και εγώ για παρτουζαΥπάρχει καμία πλέον Θεσσαλονίκη ;
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Άμα βρεις καμία ρίξε σινιάλο. Ενδιαφέρομαι και εγώ για παρτουζα
Υπάρχει μία. Και εγώ θέλω την τουζα μου. Όποιος θέλει ας μου στείλει pmΆμα βρεις καμία ρίξε σινιάλο. Ενδιαφέρομαι και εγώ για παρτουζα
TheloΥπάρχει μία. Και εγώ θέλω την τουζα μου. Όποιος θέλει ας μου στείλει pm
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Ε τότε στείλε
Μεγαλοψωλης20εκ
Μέλος