axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
περι 'ορεξεως ουδέν λόγος...
περι 'ορεξεως ουδέν λόγος...
Βρε κάνε τα σκατά, παξιμάδι.
Ακουμε που σε λέω, ερχονται δυσκολες μέρες
Λοιπον παιδια επειδη μου αρεσουν παρα πολυ αυτα τα ανωμαλα παιχνιδια θα ηθελα να σας ενημερωσω για οποιον ενδιαφερεται να τον κατουρησει η να τον χεσει η γκομενα στο στομα η στο πεος , αυτα τα παιχνιδια τα κανει η Αγνη στο Στουντιο Δροσοπουλου 95. Παλαιοτερα που την ειχα επισκεφτει , την ειχα συναντησει τοτε στο στουντιο Παρασιου 36 τοτε το κοριτσι εργαζοταν σε εκεινο το στουντιο πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα.
Πρωτα της ειχα ζητησει να με γαμησει με τον Strapon της ( ζωνη- ψευτικο πεος με αρχιδια ) και επειτα της ζητησα αν μπορουσε να με κατουρησει και να με χεσει στο στομα . Πραγμα που δεχτηκε το κοριτσι με πολυ μεγαλη χαρα και με χαμογελο . Πρωτα με κατουρησε στο στομα ( καλα μιλαμε για πολυ κατουρημα μου εδωσε , δε το πιστευα ) επειτα με εχεσε και στο στομα .
Αμα την ξανα συναντησω παλι θα της το ζητησω ξανα . Αλλα αυτη την φορα θα της ζητησω να παμε στο ξενοδοχειο για να το απολαυσουμε και οι 2 και οχι στο στουντιο.
Και μη ξεχναμε η Αγνη ειναι Ελληνιδα με υψος 1.83 για οσους τους αρεσουν η υποταγη απο γυναικαρες. Και που να την δειτε οταν φοραει και μαυρες μποτες ξεπερναει το 1.90 υψος. Επισης τις αρεσουν παρα πολυ τα ανωμαλα παιχνιδια -φετιχ -ξυλο και το αυταρχικο προγραμμα.
μηπως πινεις την συσκευασια του λιτρου;δοκιμασε τα 330mlΑγαπητε φιλε μου αυτες οι ανωμαλες επιθυμιες που μου ερχονται στο μυαλο ειναι οταν καποια μερα πινω το περιφημο και σατανικο αναψυκτικο Coca-Cola . Μετα απο 2-3 ωρες με πιανου αυτες οι ανωμαλες επιθυμιες , εδω που τα λεμε μου ερχεται ακομη και η φαντασιωση στο μυαλο να κανω και sex με με εναν τριχωτο αντρα με πολυ μεγαλα προσωντα ( ακομη και με ινδο και με αραπη ).Ενω τις ημερες που δεν πινω αυτο το σατανικο αναψυκτικο δεν εχω τετοιες τρελες και διεστραμενες φαντασιωσεις και επιθυμιες. Ειμαι ενα φυσιολογικο ατομο εκεινες τις ημερες. Εχει αποδειχτει .Μακρια απο την Coca-Cola εχει κατι Σατανικο ( Διαβολικο )εχει. Ποιος ξερει τη ριχνουν εκει μεσα. Ασε οταν την πινω μετα απο 2 ωρες εχω συνεχεια ενα συκωμενο συνεχεια το πεος.
προφανως θα τον πηρε τηλεφωνο οταν αρχισε να χωνει τα πρωτα κλανιδιακαι πως και της ηρθε να χεσει οταν της το ζητησες?ηταν θεμα ταιμιν?εννοω...οτι δε μπορουμε να χεσουμε κι οποτε θελουμε...
μηπως πινεις την συσκευασια του λιτρου;δοκιμασε τα 330ml
και πως και της ηρθε να χεσει οταν της το ζητησες?ηταν θεμα ταιμιν?εννοω...οτι δε μπορουμε να χεσουμε κι οποτε θελουμε...
σε ξενοδοχειο ειναι καλυτερη φαση,εχεις δοκιμασει αυταρχικο εκτος απο χεσιματα;μια ωραια ιδεα ειναι να της πεις να ντυθει ματατζης και να σε κανει μπαουλο απο τις φαπεςΛοιπον παιδια επειδη μου αρεσουν παρα πολυ αυτα τα ανωμαλα παιχνιδια θα ηθελα να σας ενημερωσω για οποιον ενδιαφερεται να τον κατουρησει η να τον χεσει η γκομενα στο στομα η στο πεος , αυτα τα παιχνιδια τα κανει η Αγνη στο Στουντιο Δροσοπουλου 95. Παλαιοτερα που την ειχα επισκεφτει , την ειχα συναντησει τοτε στο στουντιο Παρασιου 36 τοτε το κοριτσι εργαζοταν σε εκεινο το στουντιο πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα.
Πρωτα της ειχα ζητησει να με γαμησει με τον Strapon της ( ζωνη- ψευτικο πεος με αρχιδια ) και επειτα της ζητησα αν μπορουσε να με κατουρησει και να με χεσει στο στομα . Πραγμα που δεχτηκε το κοριτσι με πολυ μεγαλη χαρα και με χαμογελο . Πρωτα με κατουρησε στο στομα ( καλα μιλαμε για πολυ κατουρημα μου εδωσε , δε το πιστευα ) επειτα με εχεσε και στο στομα .
Αμα την ξανα συναντησω παλι θα της το ζητησω ξανα . Αλλα αυτη την φορα θα της ζητησω να παμε στο ξενοδοχειο για να το απολαυσουμε και οι 2 και οχι στο στουντιο.
Και μη ξεχναμε η Αγνη ειναι Ελληνιδα με υψος 1.83 για οσους τους αρεσουν η υποταγη απο γυναικαρες. Και που να την δειτε οταν φοραει και μαυρες μποτες ξεπερναει το 1.90 υψος. Επισης τις αρεσουν παρα πολυ τα ανωμαλα παιχνιδια -φετιχ -ξυλο και το αυταρχικο προγραμμα.
Κάτσε τώρα γιατί με το φραπέ, νομίζω κατεβαίνει σιγά-σιγά η καφετί ανακούφιση.
Οχι φιλε μου δε τα εφαγα. Αλλα την επομενη φορα που θα το ξανακανω θα τα φαω. Παντα ηθελα να φαω τα σκατα μια γυναικας . Καθε βραδυ αυτο το πραγμα σκεφτομαι πριν κοιμηθω και συνεχεια το παιζω βαρια μαλακια. Καποια στιγμη θα το κανω για να σβησει αυτο το ανωμαλο παθος που βρισκεται μεσα μου και δεν λεει να φυγει.
Τύπε,
σκέτα εντελώς ή έχει και παρελκόμενα η φάση;
Εννοώ όπως το ξηροκάρπι στα μπουζούκια κιετς.
Αγαπητε φιλε μου αυτες οι ανωμαλες επιθυμιες που μου ερχονται στο μυαλο ειναι οταν καποια μερα πινω το περιφημο και σατανικο αναψυκτικο Coca-Cola . Μετα απο 2-3 ωρες με πιανου αυτες οι ανωμαλες επιθυμιες , εδω που τα λεμε μου ερχεται ακομη και η φαντασιωση στο μυαλο να κανω και sex με με εναν τριχωτο αντρα με πολυ μεγαλα προσωντα ( ακομη και με ινδο και με αραπη ).Ενω τις ημερες που δεν πινω αυτο το σατανικο αναψυκτικο δεν εχω τετοιες τρελες και διεστραμενες φαντασιωσεις και επιθυμιες. Ειμαι ενα φυσιολογικο ατομο εκεινες τις ημερες. Εχει αποδειχτει .Μακρια απο την Coca-Cola εχει κατι Σατανικο ( Διαβολικο )εχει. Ποιος ξερει τη ριχνουν εκει μεσα. Ασε οταν την πινω μετα απο 2 ωρες εχω συνεχεια ενα συκωμενο συνεχεια το πεος.
μηπως πινεις την συσκευασια του λιτρου;δοκιμασε τα 330ml
και πως και της ηρθε να χεσει οταν της το ζητησες?ηταν θεμα ταιμιν?εννοω...οτι δε μπορουμε να χεσουμε κι οποτε θελουμε...
προφανως θα τον πηρε τηλεφωνο οταν αρχισε να χωνει τα πρωτα κλανιδια
μηπως ειναι χειροτερα;θα ελεγα πορτοκαλαδα μπλε καλυτερα
[/quo] τυπε αφου τον φτιαχνει η κοκα κολα ασ δοκιμασει με μεντοσ. θα πεταξει απο καυλα
μηπως ειναι χειροτερα;θα ελεγα πορτοκαλαδα μπλε καλυτερα
[/quo] τυπε αφου τον φτιαχνει η κοκα κολα ασ δοκιμασει με μεντοσ. θα πεταξει απο καυλα