40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Συκωμένο;Ασε οταν την πινω μετα απο 2 ωρες εχω συνεχεια ενα συκωμενο συνεχεια το πεος.
Σίγουρα;
Συκωμένο;Ασε οταν την πινω μετα απο 2 ωρες εχω συνεχεια ενα συκωμενο συνεχεια το πεος.
Οχι φιλε μου δε τα εφαγα. Αλλα την επομενη φορα που θα το ξανακανω θα τα φαω. Παντα ηθελα να φαω τα σκατα μια γυναικας . Καθε βραδυ αυτο το πραγμα σκεφτομαι πριν κοιμηθω και συνεχεια το παιζω βαρια μαλακια. Καποια στιγμη θα το κανω για να σβησει αυτο το ανωμαλο παθος που βρισκεται μεσα μου και δεν λεει να φυγει.
τετοιο δικε μου;Συκωμένο;
Σίγουρα;
Οχι φιλε μου δε τα εφαγα. Αλλα την επομενη φορα που θα το ξανακανω θα τα φαω. Παντα ηθελα να φαω τα σκατα μια γυναικας . Καθε βραδυ αυτο το πραγμα σκεφτομαι πριν κοιμηθω και συνεχεια το παιζω βαρια μαλακια. Καποια στιγμη θα το κανω για να σβησει αυτο το ανωμαλο παθος που βρισκεται μεσα μου και δεν λεει να φυγει.
απαντας στα πιο καφρικα θρεντ παντατυπε μου αν γουσταρεις τετοια παιχνιδια τραβα στην Αννουλα του μπι μπι λοβερ εκει να δεις σκατο, θα σου περισσεψουν και κουραδες, βαλτες στο ψυγειο για την επομενη αφου ως γνωστο των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν :S
τυπε μου αν γουσταρεις τετοια παιχνιδια τραβα στην Αννουλα του μπι μπι λοβερ εκει να δεις σκατο, θα σου περισσεψουν και κουραδες, βαλτες στο ψυγειο για την επομενη αφου ως γνωστο των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν :S
δικε μου αμα σε χαλαγανε αυτες οι ανωμαλες σκεψεις που λες,δε θα ξαναπινες κοκα κολα...Αγαπητε φιλε μου αυτες οι ανωμαλες επιθυμιες που μου ερχονται στο μυαλο ειναι οταν καποια μερα πινω το περιφημο και σατανικο αναψυκτικο Coca-Cola . Μετα απο 2-3 ωρες με πιανου αυτες οι ανωμαλες επιθυμιες , εδω που τα λεμε μου ερχεται ακομη και η φαντασιωση στο μυαλο να κανω και sex με με εναν τριχωτο αντρα με πολυ μεγαλα προσωντα ( ακομη και με ινδο και με αραπη ).Ενω τις ημερες που δεν πινω αυτο το σατανικο αναψυκτικο δεν εχω τετοιες τρελες και διεστραμενες φαντασιωσεις και επιθυμιες. Ειμαι ενα φυσιολογικο ατομο εκεινες τις ημερες. Εχει αποδειχτει .Μακρια απο την Coca-Cola εχει κατι Σατανικο ( Διαβολικο )εχει. Ποιος ξερει τη ριχνουν εκει μεσα. Ασε οταν την πινω μετα απο 2 ωρες εχω συνεχεια ενα συκωμενο συνεχεια το πεος.
δικε μου αμα σε χαλαγανε αυτες οι ανωμαλες σκεψεις που λες,δε θα ξαναπινες κοκα κολα...
με την πεπσι σε πιανει αληθεια?
τυπε ειναι δυσκολο να βρεις ινδο με πολυ μεγαλα προσοντα ή αραπη πολυ τριχωτο
με την πεπσι σε πιανει αληθεια?
ή αραπη πολυ τριχωτο
Μαλακια ειναι φιλε!Αν ηταν καλο θα ειχε ανοιξει θεμα ο email-tsuliΤον εχουνε στο κλασιμο τον τυπο;
θα εχουν φαει κανενα κουβα φασολαδα η αγγιναρες
Εγώ πάντως παιδιά, γουστάρω πολύ να είμαι δίπλα σε κάποιον που τις αμολάει, ή δίπλα του στην τουαλέτα όταν χέζει, και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω να τα κάνει και κάποιος πάνω στο σώμα μου. - urinal@hotmail.gr
Μόλις ξερασα κατι σουβλακια σε ενα κουβα.Θελεις να στα δωσω να τα πιείς?Ωραίο θέμα άντρακλες
Εγώ είμαι αγόρι, και μου αρέσει να γλύφω αντρικές τριχωτές κωλάρες.
Επίσης μου αρέσει πολύ το κλανίδι, δηλαδή να τις αμολάει κάποιος είτε την ώρα που τον γλύφω ή γενικά και να μυρίζω,
κατούρημα δεν το συζητώ... τα πίνω όλα.
Αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και με scat κάτι. είτε να κάθομαι δίπλα σε κάποιον την ώρα που χέζει, είτε να τα κάνει πάνω μου, στο σώμα δηλαδή. urinal@hotmail.gr